![]() |
Cytat:
Ale tak na serio, to tak będzie wyglądać. Dobrze, że Sobol wraca do formy, jak nakryje czapką Bartczaka, to będzie spoko ;) |
Cytat:
|
A to czasem nie jest w sobotę ?
|
niestety nie
|
Cytat:
Pamiętaj - oni są wszędzie. |
Koniecznie trzeba wygrać, bo później 2 ciężkie spotkania wyjazdowe z Polonią i Arką, która u siebie nie przegrała.
Optymalnie 7 pkt. Realnie 5 pkt |
Składu pewnie Robert nie zmieni, nie pozostaje nic innego jak zlać Zagłębie ile się da, bo w dwóch kolejnych wyjazdach będzie ciężko, szczególnie na Polonii, 7pkt w 3ech ostatnich meczach będzie dobrym wynikiem, pozdro!
|
Cytat:
|
Tylko Zwycięstwo ! Wisełko ! Tylko ! Zwycięstwo !
:kumple: Pozdrowienia z Wrocławia |
dokładnie po Legi tylko jedno jest do zaakceptowania.
WISEŁKO TYLKO ZWYCIĘSTWO |
No oby 3 pkt, oby. Mam nadzieję, ze mecz z Legią nie okaże się być tylko jednorazowym wyskokiem. Fajnie, że teraz też gramy u siebie. Będzie łatwiej zagrać dobry mecz, a po dwóch zwycięstwach w dobrym stylu (w tym jednym z Legią) będzie łatwiej na wyjazdach. Jeśli wygrają z Zagłębiem to będzie mocna fala wznosząca. Trzebą będzie "tylko" nie pozwolić sobie z niej spaść w dwóch kolejnych meczach.
Ten mecz będzie papierkiem lakmusowym formy, tak myślę. Na Legie się spieli, nawet obcokrajowcy. Coś jak Lech na MC :P Jak taką zadziorność utrzymają na Zaglębia i inne szaraki to bedzie super. Pozdrawiam! |
Oby 3 pkt oby w dobrym stylu:)
Jeśli będą skoncentrowani jak na Legię, a nie rozklejeni ostatnim sukcesem to powinno być dobrze |
Jeżeli mamy sie liczyc w walce o mistrza to takie mecze jak Zagłebie u siebie to musza byc pewne 3 pkt.
Potem ciezki terminarz,wiec punkty pewnie jakies nam uciekna.. Jesli chłopaki wygraja pewnie,kilkoma bramkami to morale bedzie odpowiednio wysoko,zeby pomyslec nad dobrym wynikiem w Warszawie,bo Polonia cudow nie gra a bledow w obronie popelnia tez nie malo. Licze bardzo na Gargułe,ktory z meczu na mecz zaczyna lapac forme,Brożka oraz Wilka ;) Na oko 3-1. |
Mój skład 123
http://this11.com/boards/128982692741486.jpg |
Piłkarze są podbudowani wysoką wygraną z Legią i powinni to spotkanie wygrać. Innego rezultatu niż wygrana Wisły nie przyjmuje. Wydaje mi się, że w tych 3 ostatnich meczach roku 7 punktów jest bardzo prawdopodobne. Wygramy z Lubinem i w którymś meczu Polonia lub Arka zremisujemy.
|
Ja widze taki skład
Pawełek Cikos Bunoza Chavez Pajlic, Kirm, Sobol, Wilk, Guła, Małecki, Brożek. Moim zdaniem mimo udanego występu przeciw Legii lepszym piłkarzem od Jirsaka jest Wilk i to od niego trener powinien zacząć ustalanie składu. Jirsaka wpuścić w razie niekorzystnego wyniku (odpukać) |
Cytat:
|
Cytat:
Optymalnie 9 Realnie 7 strate 2 punktów wliczam jedynie w meczu z Polonią. z Zagłębiem i Arką 6 punktów.a licze ze Wisle uda sie zdobyc 9 pkt w tych 3 meczach.tylko nasz trener nie moze dopuscic piłkarzy do mysli ze mecz z Zagłebiem bedzie lekki i latwy.napewno taki nie bedzie.chyba ze strzelą 2 bramki w I polowie to wtedy tak.Wislacy nie mogą popasc w zachwyt po meczu z Legią i nie powinni nawet troche zlekcewazyc przeciwnika bo to sie moze skonczyc zle. |
Cytat:
|
Musi byc wygrana
Oby tylko chlopaki nie popadli w samozachwyt ze juz sa Mistrzami polski |
Zwycięskiego składu się nie zmienia i już.
|
Cytat:
Pozatym Jirsak nie jest ofensywnym pomocnikiem... |
Cytat:
|
Nie kombinujmy. Zwycięskiego składu się nie zmienia.
|
Cytat:
:-p |
powinniśmy wygrać nie tylko dla nas ale także dla Śląska, oni potrzebują tych pkt!
|
Cytat:
|
Z dwoma defensywnymi pomocnikami nie zagramy dobrego spotkania. Należy postawić na taki sam skład jak w meczu z Legią. Ewentualnie zastanowić się nad Boukharim, ale niekoniecznie.
|
Cytat:
Wilk jest naszym najlepszym pomocnikiem. Idealnie łączy role obronne i ofensywne. Wcale nie jest typowym DMC który ma klapki na oczach i biega bez ładu i składu patrząc tylko aby kogoś wykosic. Potrafi ładnie rozegrac piłke, ma dobry strzał no i umie znaleźc się w polu karnym. Zwróccie uwagę w jaki sposób zdobył te dwie bramki. Po dobitkach będąc idelanie ustawionym w polu karnym. I to na tyle spędzonych minut na boisku. Dla mnie ten chłopak to przyszłośc Wisły. |
Cytat:
Oceniam jego umiejętności bardzo wysoko ma naprawdę spory potencjał i duże ambicje w przyszłości będzie z niego najlepszy defensywny pomocnik ligi. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl