Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Cleber - dziękujemy! Wszyscy razem i każdy z osobna (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7707)

wiertar 05.11.2010 01:01

nie franek, nie Żuraw ale właśnie Clebi zasługuje na największą Legende ostatnich Lat historii Wisły, to zaangażowanie, walka na całego, pełen profesjonalizm zasługuje na największe łaury.

chyba najbardziej lubiany piłkarz Wisły, niech świadczy o tym fakt że nawet podczas ostatnich troche gorszych występów Clebiego, mało kto miał do niego pretensje. Gdyż jasne było że to nie wina zaangażowania, waleczności i charakteru, tylko poprostu zwykły nie fart który każdemu się zdarzy nawet takiemu profesjonaliscie jak TY!!!

czuje że jednak przygoda z Wisłą się nie skończyła i że teraz będziesz wzmacniał Nasz klub (bo jest to również twoja Wisełka) takimi graczami jak ty!!!!

dobrze że tak to sie skończyło, mogło byc gorzej. Zdrowiej Wiślaku!!!!

marian3a 05.11.2010 01:03

Thank You.

leyzer87 05.11.2010 01:09

Cleberze!

Dziękuję Ci za zaangażowanie, profesjonalizm, waleczne serce, stalowe płuca, trzeźwy umysł i pewne nogi. Szczerze mówiąc nie byłem zachwycony, kiedy tu przychodziłeś, byłem zrozpaczony kiedy odchodziłeś i dziś czuję podobnie. Pamiętaj, że swoją grą stałeś się częścią historii Wisły, zapisując się w niej złotymi literami.
Dziękuję za ten niezapomniany powrót w meczu z ŁKS, kiedy wszyscy odpuścili, a Ty uratowałeś nas od straty bramki i za gola z Barceloną.
W Krakowie będziesz pamiętany i kochany, jeszcze raz z całego serca życzę Ci zdrowia i szczęścia! Chapeaux bas!

Kazimierz Ulewicz

wwf 05.11.2010 03:41

Cleber

Prodfesjonalista, świetny zawodnik, bramka strzelona Barcy zapisze się na wieki w historii, oby tylko tacy zawodnicy do nas trafiali.

A teraz Basałaj powinien stanac na wysokości zadania i zaproponować Cleberowi pracę w klubie. Cleber byłby lepszym scoutem niż te wszytkie Kapki lub Klejdinse razem wzięte. I do tego w Brazyli jest u siebie w domu.
Powinna powstać petycja na forum o zatrudnienie Clebera w klubie.

fan01 05.11.2010 07:34

Cleber dzięki za dawanie przykładu młodym. I za takie momenty jak ten z Barceloną, i za spokojne niszczenie akcji przeciwnika, i za postawy zgodne z duchem solidarności koleżeńskiej, jak w meczu z Odrą!

Alov 05.11.2010 07:35

Dzieki Clebi za grę, za profesionalizm, niesutepliwość i za walkę.

Szkoda tylko że niektórzy nie chcą Cię zatrzymać w klubie, może zmądrzeją i jednak zmienią zdanie, jeśli nie to powodzenia w dalszej karierze moze juz nie piłkarskiej ale pewnie związanej z piłką.

WiślakMyślenice 05.11.2010 08:05

Cleber= good luck. Thank You for the time when You were playing for Wisła. Your professionalism and sacrifice will be always in my heart.

Bartii 05.11.2010 08:25

straszne to było, smutny koniec pilki, najwazniejsze ze nie jest sparalizowany. Dziekuje za zaangazowanie i mam nadzieje ze Wisla tez go doceni...

arti 05.11.2010 08:29

Bardzo dziękuję za wszystko Cleber!
Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i Twoich Bliskich!

AYALA 05.11.2010 08:31

dzięki za wszytsko,szczególnie za gola z dumą Katalonii.
http://www.youtube.com/watch?v=HiZ1GlesPoE

lorddj 05.11.2010 08:42

dzięki Cleber za wszystko

KamAr 05.11.2010 08:45

Ostoja obrony. Jako, gdy On znajdował się na boisku, to nawet teraz, gdy mieliśmy spore problemy z defensywą byłem jakoś bardziej spokojny.

Dziękujemy! Wszystkiego Najlepszego!

bozar 05.11.2010 09:04

Valeu, Cleber! Grande estima e respeito para voce. Espero que a sua cooperacao (p.ex. como scaut/manager) com Wisla vai continuar, que ainda vamos festejar com voce muitos sucessos!
Mais uma vez obrigado por tudo, abracos!

lucas1906 05.11.2010 09:12

Pewnie będę mało oryginalny bo każdy to wie. Cleber był/jest jednym z najbardziej profesjonalnych zawodników, którzy grali w naszym klubie. Takich graczy można wyliczyć na palcach jednej ręki.

Ja ze swojej strony dziękuję Ci za Twoją nieustępliwość i walkę w każdym meczu. Potrafiłeś fantastycznie pokierować naszą defensywą i byłeś zaporą nie do przejścia.

- Mnóstwo strzelonych karnych i niezapomniana bramka z Barceloną.

Clebi dziękuję !!!

[Za tydzień na meczu z Legią owacja na stojąco dla tego człowieka.]

Wisielak 05.11.2010 09:23

Cleber dziekujemy !

Powodzenia w dalszym życiu piłkarskim (już jako scout) !

SlawekS 05.11.2010 09:27

Cleber - dziękuję Ci jako piłkarzowi. Uratowałeś nam tyłek tyle razy no i ten gol z Barcą ...
Mam nadzieję że zostaniesz z nami i będziesz pracował teraz dla Wisły w inny sposób.

dynek.pl 05.11.2010 09:39

moze jakas oklicznosciowa oprawa ? :)

zordon 05.11.2010 09:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1004498)
moze jakas oklicznosciowa oprawa ? :)

świetny pomysł!
Szkoda, że tak skończyła się kariera jednego z naszych najlepszych obrońców ostatnich lat.
Pozostaje życzyć tylko zdrowia i sukcesów w karierze, ale już trenerskiej (?)

Glova91 05.11.2010 09:59

Cleber- wzór profesjonalisty i przykładnego zawodowca. Wypada podziękować za to jak reprezentował nasz klub.
Teraz inicjatywa leży po stronie zarządu...każdy wie co mam na myśli.

Bialix 05.11.2010 10:08

Dożywotni karnet dla niego i rodziny oraz dać Cleblerowi robotę od przygotowywania wydolnościowego zwłaszcza obrońców. Bo on jako jedyny dawał radę grać tak samo cały mecz w tym sezonie i chyba wie co robić :)

Facet mimo wieku pokazał w tym sezonie że jest dobry. Szkoda, że przez tego latającego Murzyna ze Świata Lodówek musiał teraz kończyć karierę. Ale mówił że on i jego rodzina uwielbia Kraków, więc ułatwmy im pozostanie na miejscu :)

Dzięki za wszystko!

rocco_1906 05.11.2010 10:12

Dzięki za wszystko Cleber.Dużo zdrowia zycze i powodzenia.
SZACUNEK

_ukoL 05.11.2010 10:12

Kupę zdrowia zostawił na Wiśle. Profesjonalista jakich mało! Oby więcej takich piłkarzy we Wiśle. Szkoda, że w takich okolicznościach zmuszony będzie do zakończenia przygody z piłką nożną. Powodzenia!

DoniooTSW14 05.11.2010 10:14

Z całego serca Wielkie Dzięki !

satori 05.11.2010 10:21

http://www.youtube.com/watch?v=taP8-...eature=related
tej bramki tez nigdy nie zapomne i tego meczu gdzie Cleber strzelil Craxie 2 bramki
Mam nadzieje ze zrobimy porządno oprawę i podziękujemy Cleberowi.
MAm tez nadzieje ze nasi włodarze nie zostawia go na lodzie bo tacy ludzie jak Cleber powinni pracowac dla Wisły.

Kamson 05.11.2010 10:25

Dziękujemy!

chudy_TSW 05.11.2010 10:45

Cleber DZIĘKUJEMY za wszystko! trzymaj sie!

Mixu 05.11.2010 10:53

VIVA CLEBER!!

The Best player of WISLA ;)

tas de fleia 05.11.2010 11:05

No cóż, oby tylko nasz Cleber do pełnego zdrowia szybciutko wrócił tego chyba należy w tej chwili życzyć. Szkoda tylko, że przy deficycie Wiślaków w naszej kadrze, tak kończy jeden z ostatnich. Dziękujemy za wszystko, mnóstwo bramek (chyba najwięcej z obrońców w historii, przynajmniej tej najnowszej), świetne interwencje, szacunek do nas. No i nie zapomnę uczenia nowych jazda jazda itd.:) Dzięki Cleber jesteś wielki. Jesteś nasz.

PhantomRanger 05.11.2010 11:15

Dzięki Cleber za ten czas gry w Wiśle. Kolejny zawodnik twojego pokroju z odpowiednim podejściem do zawodu nie trafi nam się prędko. Mam nadzieje, że Basałaj już ma dla ciebie propozycje pracy jako skaut. Profesionalista w każdym calu.

Ikki 05.11.2010 11:16

Dziękuję Cleber za wszystko. Jesteś WIELKI!!!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:39.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl