![]() |
Dwie drużyny się otworzą i będzie 4-6 dla BKSu a jak nie to 0-1 lub 0-0 :-)
No ale że jesteśmy bez szans nie można powiedzieć, Lechia idzie jak burza a my czekamy i czekamy i czekamy na przełamanie... może sie w końcu doczekamy |
jak znowu wyjdziemy z Cleberem w obronie, to nie ma bata byśmy wygrali.
Może w końcu Nasi zaskoczą jakimś strzałem z dystansu? |
Cytat:
Z tego raczej zapory nie do przejścia nie zrobi |
Cytat:
|
Chcialoby sie zwyciestwa, ale realnie patrzac to 2 : 1 dla Lechii.
|
Cytat:
o jakiej machinie ty mówisz? chyba że o takiej co ma więcej piasku w trybach co smaru i jest zatarta do takiego stanu że nie dlugo stanie na amen |
Cytat:
|
Cytat:
|
Remis by mnie zadowolil ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sam mecz bedzie bardzo ciezki. Lechia moze Nas zabiegac co przy "checiach" Naszych grajkow moze faktycznie skonczyc sie nie za wesolo. Chcialbym powiedziec ze licze na dobra gre i punkty ale prawda jest taka ze remis biore w ciemno. Cytat:
|
Ale panowie po co My w ogole liczymy i mowimy o jakims mistrzostwie czy cos??
Wisła musialaby wygrac na pozostalych 21 kolejek az 17 meczow... Wtedy mamy 63 pkt. co moze dac mistzra. Wiec wrocmy na ziemie ,czyli mamy kolejny mecz do rozegrania w tym przegranym sezonie. Typuje 0-1 dla Lechii... |
Cytat:
Oczywiście z każdym kolejnym meczem w którym tracimy ważne punkty szansa na majstra drastycznie maleje...Więc z Lechią zwycięstwo musi być. |
Cytat:
co do składu: Jovanić- Pi. Brożek, Cleber, Chavez, Branco - Małecki Sobolewski Jirsak Garguła Kirm - Pa Brożek |
Cytat:
Jeśli jednak mamy jeszcze chociaż marzenia o miejscu na pudle na koniec sezonu to trzeba wreszcie zacząć wygrywać. |
Cytat:
Ale piłkarze przez pół meczu będa słyszeć "Lechia" również w momentach kiedy Lechia będzie ich cisnąć. |
skoro chłopakom z MESY idzie tak dobrze to licze że Maaskant wykaze sie odwagą i wprowadzi 2-3 młodych zawodników z tej drużyny a nie będzie stawiał na zawodników majacych swoje najlepsze lata daaaaawno za sobą
|
Cytat:
skoro Maaskant ma wygrywac tu i teraz a nie eksperymentoać a szkoda bo z tej mąki to chleba pewnie nie będzie:evil: |
Cytat:
Potencjał mamy. Nie mamy formy. I w tym jest problem. No oczywiście, że podstawa to pewne trzy punkty w najbliższych meczach. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam do odstąpienia karnet na mecz z Lechią, gdyż nie dam rady być. Piszcie na PW, koło północy sprawdzę, odbiór jutro w okolicach Kapelanki o każdej porze przed 13. Warunkiem jest zostawienie mi dowodu, który oddam w przyszłym tygodniu w zamian za zwrot karnetu :].
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli Lechia przyjedzie wygrać za wszelką cenę to mamy szansę wygrać po jakiejś kontrze.
Jeśli przyjadą po remis z myślą żę może uda się wbić jakąś bramkę to mecz będzie dla nas bardzo trudny . Opcja remisowa jest bardziej prawdopodobna. Wtedy my prowadziwy atakpozycyjny który pewnie będzie się załamywał przy ich polu karnym. Lechię będą niosły zwycięstwa i świdomośc że jeśli nawet przegra to nic się nie stanie. My musimy wygrać a nieść to nas już dawno nie ma co. |
Cytat:
no wlasnie,teraz to my nastawiamy sie na kontry i niec sie rywale martwią :D nie myslalem ze tak bedzie,zeby na R22 liczyc na kontry itd ,do czego to doszlo panowie ale jest jak jest ,wynik wg mnie jest sprawa otwartą ,choc Lechia jest faworytem. |
Wątpię żeby Lechia zagrała bardzo otwartą piłkę umożliwiając nam kontry. Jeśli zatem my też nastawimy się na obronę, to jak? Piłka sobie będzie leżała na środku boiska, czy pobawimy się w strzelanie z połowy? Niech grają piłką, tylko przy tym więcej biegają, będą ruchliwi i niech więcej zawodników angażuje się w akcje ofensywne, niech więcej ich wchodzi w pole karne na wrzutki, a nie sam Brożek wśród 5 obrońców.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl