![]() |
=======================Jovanić====================
==============Cikos====Bunoza=====Chavez======Diaz ===== =============Małecki====Żuraw/Sobol===Wilk======Ki m/Piotr Brożek====== ==================Rios==========Brozio========== == Jak dla mnie Cikos jest jednym z najlepszych obrońców gdy ma asekuracje i nie musi faulować:/ |
Cytat:
|
Hm... nie narzekajcie, od środy/czwartku idzie ochłodzenie, więc chłopaki w 40stopniowym upale biegać nie będą musieli :P
|
Cytat:
|
Ja uważam że bardzo dobrze że Cikos gra ponieważ jest on o 9 lat młodszy od Singlara i jest na wypożyczeniu więc musimy dokładnie określić czy chcemy go wykupić. Singlar majac 31 lat zagra jeszcze sezon moze dwa na dobrym poziomie i nigdzie go nie sprzedamy, a na młodym Eriku możemy jeszcze sporo zarobić ponieważ ma papiery na granie tylko musi się trochę ograc.
|
Czy kazdy mlody pilkarz trafiajacy do nas ma 'papiery na granie'?
Cikos nie ma. |
Cytat:
Godzina wynika z tego, że telewizja uznała to spotkanie za mało atrakcyjne. |
Nie zapominajmy, że ten mecz transmituje "tylko" OS, więc wątpię żeby to była wina telewizji. Godzina? No może niezbyt komfortowa, choć mi akurat pasuje ;).
W każdym razie. Polonia przyjedzie walecznie nastawiona, bo przędzie gorzej niż my (choć tam nie ma parcia na wynik, ale piłkarzy mają chyba ambitniejszych). Mi tam wystarczy 1-0 dla nas i zobaczenie, że nasi kopacze będą walczyć, że zastosują pressing, że będą się starać (Pawle Brożku! Rafale Boguski! Jak panowie wchodzą z ławki to tym bardziej dajcie z siebie wszystko!). Wybieram się wstępnie na ten mecz, więc mam nadzieję, że mimo takiej dość wczesnej pory i (mam nadzieję) ładnej pogody zabawa będzie przednia. :) I nie narzekajmy na godzinę. Wiem, że generalnie jako Polacy mamy tą cechę wrodzoną, ale to nudne narzekać na wszystko. Nawet na kurde godzine meczu musimy gadać, a w najlepszej lidze angielskiej gra się nawet i wcześniej. ;) PS. Mogę mieć nadzieję, że w czwartek lub w piątek będą bilety w WŚ na sektory 2 lub 3 czy nie bardzo? Thx Fifiorek! ;) |
Będą na 99.99 %
|
Czy ludzie sa niedorozwinieci ? Cikos dostal czerwoną kartkę i z Polonią Bytom na 100% nie zagra to po co go wstawiacie do skladu ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Na dziś nie jestem w stanie powiedzieć czy on faktycznie jest taki słaby czy trema go zżera. |
Cytat:
|
Komentatorzy wspominali, ze dostal bezposrednio czerwoną. Jeśli tak, to mój błąd.
|
to byly tylko domysły czy dostał czerwoną póki nie ujrzeli tego...
A ustawienie 4-3-3 nie pasuje do Wisły!! do nas pasuje klasyczne 4-4-2 i to obaj napastnicy kolo siebie a nie zabawa z cofniętymi "podwieszonymi" napastnikami... |
Cytat:
Odkad C+ podzielil sie z Orange to tamci transmituja chyba 6 meczow z kazej kolejki i to musi byc kazdy o innej porze a w sumie dawno nie gralsimy tak wczesnie,zwykle to pora najmniej ciekawego meczu w sobote ,no coz nasza forma ,forma Bytomia......w sumie nie dziwie sie..... |
Cytat:
|
Rzeczywiście Cikos stał się kozłem ofiarnym ... chociaż nie powinien ....
Nikt mu nie pomaga przy wyprowadzaniu piłki, Małecki lata po całym boisku więc najczęściej nie asekuruje prawej strony. W meczu z Ruchem Cikos stracił piłkę bo nikt nikt pokazał się do podania. Jeśli się powie Słowakowi: stój na równi ze stoperami, nie łaź do przodu , wypierniczaj "wpieriod" lub trybuny każdą piłkę (a'la Cleber) to on to będzie robił bezbłędnie ... ale czy o to chodzi w nowoczesnym futbolu ??? Na razie Cikos to nie Alvarez ale ma predyspozycje by nim być, jest jeszcze młody. |
Cytat:
Obstawiam że od początku na prawej obronie wyjdzie Singlar.Całkiem przyzwoicie w ostatnim meczu spisał sie Bunoza i mysle że to On będzie wraz z Cleberem grał na środku obrony.Chavez chyba troche za krótko w Klubie żeby Maaskant wystawił go od początku ale pewnie w końcówce wejdzie. |
Co do samego meczu, który odbędzie się o bardzo dziwnej godzinie, to jestem w miarę spokojny...ten mecz My musimy po prostu wygrać bo nie wyobrażam sobie innej alternatywy...każdy prawdziwy Wiślak, ten starszy jak i ten młodszy wierzy do końca w sukces czyli zwycięstwo.
Co zrobi nowy trener za te parę dni to jego słodka tajemnica...ja nie będę wypowiadał się na temat ustawienia drużyny...odpuszczę sobie dywagacje kto będzie podstawowym zawodnikiem, kto na jakiej pozycji wystąpi...na pewno My wszyscy musimy uzbroić się w daleko idącą cierpliwość... szanuję wypowiedzi wszystkich poprzedników...więc uszanujcie i moją... cytując pewną piosenkę Szymona Wydry: " Co ma być to będzie, niebo znajdę wszędzie"... zacytuję i moje przesłanie... Moim niebem była , jest i będzie WISŁA KRAKÓW!!! A na tym niebie świeci jedna gwiazda... GWIAZDA BIAŁA!!!! |
Cytat:
|
Jovanić-Cikos, Chavez, Cleber, Brożek-Wilk-Garguła, Kirm-Małecki, Brożek, Rios
|
Ja liczę na eksperyment. Jovanić-Singlar,Chavez,Cleber,Diaz-Garguła-Paljić,Kirm-Małecki,Rios-Żurawski
|
bez zadnego defensywnego pomocnika?
|
mysle ze za wczesnie na zamiany na 433 ale zoabaczymy
|
Cytat:
|
Ja w tym meczu liczyłbym na Kirma może w meczu z Polonią w jakiś sposób się przełamię, bo facet ma spory talent co widać w jego występach, w reprezentacji, ale w Wiśle gra jakoś niemrawo, być może pod skrzydłami nowego trenera zacznie zachwycać
|
Dobra, a teraz niech mi ktoś napisze czy i i gdzie jest jakaś transmisja z tego meczu? Przejrzałem programy tv i cały ten temat ale chyba ślepy jestem. Pasowałoby wiedzieć czy opłaca się pędzić do domu po pracy :evil:
|
Są dwa typy piłkarzy:artyści i rzemieślnicy.Do rzemieślników należy właśnie Kirm.Titto i wcale w reprezentacji Kirm nie błyszczy tylko on jest właśnie takim graczem,który nie popełnia błędów ale nie wyróżnia się czymś wielkim na boisku.Tak mi się wydaje.
Ps.Właśnie gdzie można mecz oglądnąc?? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl