![]() |
tak tez właśnie myślałem
ale jak będzie naprawdę to się dowiemy podczas tych meczów , być może będzie inaczej niż pisze oficjalna chociaż jest to właśnie największe prawdopodobieństwo |
mysle, ze jakiekolwiek inne zachowanie byloby nie fair w stosunku do Resovii czy tam Koszarawy.. ludzie przyjda obejrzec nasze "gwiazdy" a nie gosci z ME.
|
Dokładnie - popieram w 100% !!
|
Składy na mecze: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._kto_do_zywca/
|
troszke zawiodl mnie sklad do Zywca, w koncu 100 rocznica wazniejsza niz 105.. w dodatku ta 105 mocno watpliwa..
|
Wiedziałem że szału nie będzie ale tak mi się bardziej podoba ta 17-stka która pojedzie do Żywca tylko mi brakuje w niej Clebera
|
Cytat:
|
Cytat:
|
gdzie siedzimy na stadionie i kto sie wybiera?
|
Siedzimy? Heh my w czwórkę mamy bilety na miejsca stojące... :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Uwaga tam na Górala.
|
Wie ktoś może, czy przed meczem będzie można nabyć jeszcze bilety?
|
Jeszcze chyba nie było prowadzonej sprzedaży, więc przed meczem będzie mozna kupić bilety
|
to super, dzięki ;)
|
czy ktos z zywca lub okolic myslal moze o zalozeniu zywieckiego FC?
|
Cytat:
|
Mecz z Koszarawa juz za chwile a tutaj taka cisza ?
Pawełek Stanek Cyzio Kowalski Cygal Rado Garguła Małecki Boguski Jeleń Paweł Brożek wbrew pozorom w ofensywie wygląda to nieźle , a obrona .. wiadomo |
gol Pawła Brożka :D
Boguś na 2-0 |
Kamil Jeleń dostrzegł wychodzącego środkiem Boguskiego i zagrał mu piłkę. Boguski przyjął podanie i mimo powracającego obrońcy Koszarawy.
Chyba jest progres u Bogusia. |
Myślę, że w tej połowie wystraczy tych bramek.
|
Cytat:
Wiecej luzu Bogus, a raz po raz nie bedziesz mial problemow z przyjeciem .. ;) nie jest zle.. moze rywal nie jest zbyt wymagajacy, ale spojrzmy na nasz sklad.. |
VI liga jak widać jest w naszym zasięgu , jest nieźle
|
Gra bądź może grać dużo zawodników z ME i myślę, że będą chcieli się pokazać trenerowi .
|
Cytat z oficjalnej:
Cytat:
|
a Rafał kolejną bramkę ładuje ;]
|
tuz ma byc festyn dla Zywca jak wczoraj w Rzeszowie.. dajmy im cos strzelic ;) )))
|
Łał polski Messi strzela drugą bramkę :P
Jelonek :D i 0:4 |
Boguski chyba w Białymstoku wyjdzie w pierwszym składzie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl