![]() |
Życie determinuje w człowieku pewne zachowania,ale życie to także wyzwania.10 lat temu Arku podjąłeś wyzwanie przywdziewając wiślacką koszulkę z numerem 6.Po dziesięciu latach wspólnie z Tobą spędzonych,po chwilach radości ale i rozczarowań chciałbym Ci serdecznie za wszystko podziękować!
Pozostaniesz w moim sercu jako profesjonalista w każdym calu,ponadto zawsze byłeś wzorem dobrego,uczciwego człowieka! Wierzę że po okresie w którym miał będziesz już kebabów serdecznie dosyć,a i zapewnione środki pozwolą Ci na powrót do Polski,przywdziejesz ponownie wiślacki trykot,w którym rozegrasz spotkanie numer 300! Czego Tobie i nam serdecznie życzę! Głowa -WIELKI DZIĘKI!!!! POWODZENIA NAD BOSFOREM! |
Głowa - nie zagrałeś z Wisłą w Lidze Mistrzów, ale dla mnie jesteś mistrzem na środku obrony.
Nie powiem Ci : żegnaj! mówię: do zobaczenia! |
Głowa - dzięki za te wszystkie lata, nie zależnie czy się waliło czy paliło zawsze z nami Byłeś! dzięki wielkie z wszystko
|
Dziękujemy, dziękujemy.... :-(
|
Jeszcze wrócisz do Nas :)
Dzięki! |
Dzięki Arek i powodzenia do zobaczenia za 2 lata :D
|
dziekuje kapitanie a zarazem Wislaku!!!!! powodzenia i dozobaczenia
|
Głowa dzięki za te wszystkie lata spędzone w Wiśle, za to że byłeś z nami na dobre i na złe. Dla mnie jesteś jednym z symboli Wisły. Mam nadzieję, że wrócisz jeszcze do nas. Powodzenia w Turcji :)
|
Dziękuję, bo chyba nic więcej mi przez gardło nie przejdzie...jesteś WIELKI!
|
Rzadko się udzielam ale dla Głowy zawsze miałem wielki szacunek. Prawdziwy Wiślak. Dziękuję Ci i życzę wielu sukcesów zarówno na boisku jak i poza nim!
|
Dzięki kapitanie :)
|
Szacunek kapitanie.
Mimo wszystko czekamy na mecz nr 300(i conajmniej kilkanascie nastepnych;) ) w barwach Wisły i zakończenie kariery na boisku przy ul.Reymonta , które niewątpliwie będzie okazją do odpowiedniego i godnego pożegnania tak istotnego(w ostatniej dekadzie) piłkarza Wisły. |
Dziękujemy z te wszystkie lata spędzone w Wiśle. Do zobaczenia
|
Bardzo dziekuje za wszystko Arku!
|
A. Głowacki- prawdziwy Wiślak :)
Powodzenia i pamiętaj, że czekamy na Ciebie na Reymonta. Dziękuje za te wszystkie lata. |
Dzięki Arek, za Twój wkład w grę, za promowanie Wisły na arenie międzynarodowej (krajowej to oczywista oczywistość), za wszystkie mistrzostwa, puchary, wygrane mecze, zdobyte punkty. Dziękujemy Kapitanie.
|
Wreszcie Arkadiuszu Twoja mama nie musi się za Ciebie wstydzić:)
|
Arek zawsze z nami Wiślakami!!!
|
Wielkie podziękowania mój imienniku! Zarób na godziwe życie po zakończeniu kariery bo ta kasa należy Ci się jak mało komu.
Powodzenia! |
Myślę, że sporo osób dopisałoby się z przyjemnością do tego wątku i podziękowało Arkowi za lata gry dla Białej Gwiazd,y ale zwyczajnie nie czyta dokładnie forum i nie wie o istnieniu takiego tematu.
Może udałoby się link do tego wątku gdzieś na główną stronę wrzucić? Co myślicie o tym Panowie szefowie? Jak zbierze się sporo takich wpisów, można rzeczywiście będzie to gdzieś wydrukować i przekazać Arkowi na jego meczu pożegnalnym na nowym stadionie, o którym wspominał Basałaj. |
DZIĘKUJEMY kapitanie.
za wzorcowy profesjonalizm, za oddanie klubowi, głowę na karku ;-) i dawanie z siebie wszystkiego zawsze. oby takich ludzi w Wiśle jak najwięcej, a Ciebie, Arku, zapamiętamy na długo. |
Klasa sama w xobie! Glowa byles (mysle ze jeszcze wrocisz) wielkim Wislakiem pokazywales ze haslo "Wisla dla was to 5 liter dla nas cale zycie" istnieje u ciebie w zyciu! Wislak z krwi i kosci powodzenia chlopie!!
|
Wielka strata ... Nasze legenda ...
GŁOWA DZIĘKI ZA WSZYSTKO ! ; * http://img694.imageshack.us/img694/8269/31658879.jpg http://img228.imageshack.us/img228/4377/75166824.jpg http://img155.imageshack.us/img155/8466/59243893.jpg |
Do zobaczenia Kapitanie!!!
|
Prawda jest taka że był strasznie niedoceniany. Wedłóg mnie Głowa był i nadal jest najlepszym Polskim obroncą ostatniej dekady, a kto wie może nie był i gorszy od Kasperczaka i spółki. Jesteś WIELKI Arek - Dziekuję
|
dzieki Arek za te wszystkie lata, mecze w Wiśle. Do zoba :)
|
Wielkie dzięki kapitanie za te wszystkie lata.:)Dla mnie zawsze bd najlepszy. Powodzenia i dozobaczenia.
|
Może Arek wróci do nas jeszcze, nie koniecznie jako piłkarz.. ;)
|
Jak ktos chetny moze głowe zobaczy w dzisiejszym sparingu
18:00 25.07.2010 Trabzonspor - KRC Genk - Mecz towarzyski Piłka Nozna w necie za free http://naszsport.iq24.pl/default.asp...81080&nr_str=1 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl