Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [18 kolejka] GKS Bełchatów-Wisła Kraków,Sobota 27 Lutego godz.16.15 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7019)

Marszałek 22.02.2010 21:25

Ciężko prognozować tak wcześnie, niemniej uważam,że raczej wygramy. Liczę tutaj na dzień konia w wykonaniu Ba. Zazwyczaj kopacze,których pozyskiwaliśmy mieli nieprawdopodobne pierwsze mecze w naszych barwach,debiuty. Sądzę,że może z dwie niekonwencjonalne piłki powinien rzucić napastnikom, może sam coś ukłuje. I tylko w tym bym widział nasze szansę. Wiadomo,że indywidualnie jesteśmy lepsi,ale nie są to aż takie indywidualności aby same rozstrzygnęły mecz. Wyjątkiem może być Ba,ale tak jak mówię, tylko jeden raz. A mecz pewnie będzie szarpany, aż zęby będą pewnie bolały od doglądania.

Baala 22.02.2010 21:32

Obstawiam nudny remis 0-0 po dużej kopaninie. Co do składu to skrzydła Piotr Brożek i Kirm, Diaz lewa obrona, w środku Ba,Sobolewski,Jirska. Brożek pierwszy skład z 60 minut i póxniej zmieniony przez Boguskiego. Głupio ich wpuszczac od pierwszej minuty razem, bo obaj po kontuzji i tak nie wytrzymaja 90 minut, a jeszcze któryś znów złapie kontuzje na całą runde. Ech nędza kadrowa...

Kordel_Walker 22.02.2010 21:37

Ja typuje, że będziemy prowadzić 2:0 i jak to mamy zakodowane, zamiast dobić przeciwnika, oddamy inicjatywe, Bełchatów się rozkręci, strzeli gola, nerwowa końcówka i... 2:1 dla Wisły.

Pawełek-Brożek-Głowacki-Marcelo-Alvarez-Diaz-Sobol-Ba-Kirm-Boguś-Brożek

Ach, nie mogę się już doczekać. Wreszcie rusza najlepsza liga świata. Żeby tylko nie było żadnych corocznych numerów z przełożeniem kolejki na za dwa tygodnie bo śniegi i mrozy...

AYALA 22.02.2010 21:57

czy Jop jest wogóle brany pod uwage na Bełchatów ?

Galonek 22.02.2010 22:01

Ja typuje skład taki sam jak Kordel, za wyjątkiem Ba, zamiast którego wystawiłbym Jirsaka.

Mango 22.02.2010 22:06

Orientuje sie ktoś o cenach biletów na Hutniku ??

Galonek 22.02.2010 22:10

Nie zostały jeszcze ustalone. Wisła nie dogadała się jeszcze z Hutnikiem odnośnie zapłaty za użytkowanie stadionu. Dopiero po sfinalizowaniu rozmów ceny zostaną ustalone.

Jaroo1 22.02.2010 22:27

A ja mysle ze spokojnie wygramy. 0:2 :)

4fan_player 22.02.2010 22:29

Bełchatów to przeklęte miasto biorąc pod uwagę częstotliwość występowania kontuzji naszych zawodników na tym stadionie...

vabanq 22.02.2010 22:44

a i ostatnie mecze Wisly w Belchatowie to walenie glowa w mur, a raczej naszych grajkow w trybuny. Nigdy nie zapomne sytuacji Sobola bodaj sprzed roku :)

Proximus 22.02.2010 22:54

Ba raczej nie zagra od pierwszej minuty. Skorża dosyć wolno wprowadza nowych, zwłaszcza obcokrajowców. No i Senegalczyk nie jest przygotowany jeszcze na grę od 1 minuty.

Wojtas 22.02.2010 23:52

Hah jak sobe przypomne ten mecz w Belchatowie rok temu jak Pawel tej kontuzji nieszczesnej doznal i jak zmarnowalismy chyba z 30 sytuacji bramkowych (rodzaj rekordu zdajsie padl :D) to az mnie trzesie.

Napewo wroci dysyplina w nasze szeregi .Sobol ,Glowa i Cleber utemperuja gorące głowy i gwiazdorzenie.

Obrona i pomoc zostala wzmocniona (Ba??) i wrocily najwazniejsze ogniwa,teraz tylko ten nieszczesny atak...Bylo sprowadzic kogoklwiek z jskims nawet przecietnymi statystykami to by od bidy w sobote zagral a tak to niewiadomo jak to bedzie wygladało.Pewnie wymiana Brozek jedna polowka Boguski druga.

Mango 23.02.2010 08:48

No drużyna odzyska charakter dzieki Głowie i Sobolowi :)to jest pewne. mam nadzieję , że Baa pokaże przebejowość niczym Uche lub Paulista :) nie ukrywam ze liczę na niego ,że coś pokaże ciekawego . Następna sprawa to Kirm - Andraz to musi być Twoja runda :)

Griszka30KR 23.02.2010 09:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proximus (Post 858155)
Ba raczej nie zagra od pierwszej minuty. Skorża dosyć wolno wprowadza nowych, zwłaszcza obcokrajowców. No i Senegalczyk nie jest przygotowany jeszcze na grę od 1 minuty.

Moze od pierwszej,ale nie do ostatniej :)

AYALA 23.02.2010 09:23

lekarze robią wszytsko żeby postawic Isse na nogi.Mam nadzieje że jak wyleczy pachwiny to już do końca sezonu bedzie zdrowy a nie okaże sie drugim Gargułą
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/wys...wiadomosc.html

Dean 23.02.2010 10:10

http://www.90minut.pl/news/116/news1...Belchatow.html

Zakrzewski w Bełchatowie

farben 25.02.2010 10:25

Skorża: wreszcie wygrać w Bełchatowie

http://www.krakow.naszemiasto.pl/art...?kategoria=664

tomasz_19 25.02.2010 11:10

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ezpieczenstwa/
kilka razy radzę to sobie przeczytać i się zastanowić nad tym :)

szczepanwislak 25.02.2010 12:36

Jak się patrzy na Bełchatów to także są osłabieni , brak : pauzującego za kartki Janusza Gola oraz kontuzjowanych Janusza Dziedzica i Macieja Korzyma. No i dochodzi im Zakrzewski, ale jego lata już raczej minęły co nie oznacza , że będzie łatwym piłkarzem do zatrzymania ale powinna nasza defensywa sobie poradzić. Napastnicy dwaj wypadają , kluczowy zawodnik obok Cetnarskiego z 2 lini także wypada. Zostaję z lepszych zawodników tylko Wróbel wspomniany Cetnarski , Rachwał , Adamiec i Tosik. Walka w środku pola powinna być wygrana co według mnie będzie kluczem do wygranej. A jak to wspomina trener Ulatowsksi , Wisła to jedna z nielicznych drużyn które potrafią narzucić GKS-owi swój własny styl gry

pan Dudi 25.02.2010 12:43

To Wróbel u nich w końcu został?

Edit: No tak, skoro został, to musiał podpisać nowy kontrakt ;) W każdym razie- dobrze, bo żydziaszki też ostrzyły na niego swoje popsute zęby.

Pawlolek 25.02.2010 12:53

Podpisał nawet nowy kontrakt z tego co pamiętam.

A kontrakt nie wygasał mu w czerwcu dopiero? :P

grogoriogreg 26.02.2010 10:51

Mecz jest o 16:15 czy 18:30

Oficjalna podaje 16:15, TWSD 18:30

dzieki za odpowiedz

Dean 26.02.2010 10:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grogoriogreg (Post 859628)
Mecz jest o 16:15 czy 18:30

Oficjalna podaje 16:15, TWSD 18:30

16:15.

też nie rozumiem czemu tak podają.

Zwierze 26.02.2010 10:56

16.15

http://www.canalplus.pl/program?2010.02.27

masada 26.02.2010 11:12

Radek Sobolewski.

Niezależnie od tego, czy ktoś jeszcze przyjdzie, czy nie, to będzie nasze największe wzmocnienie. Wraz z Sobolem wróci do tej drużyny charakter. Jestem przekonany, że z nim w składzie porażek z Lechem, Legią i Cracovią by nie było, a już na pewno nie wszystkie trzy.

Jutro 0-1 po golu Marcelo, na fajerwerki przyjdzie może czas później, tu trzeba po prostu wygrać. ;)

Wojtas 26.02.2010 16:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masada (Post 859646)
Radek Sobolewski.

Niezależnie od tego, czy ktoś jeszcze przyjdzie, czy nie, to będzie nasze największe wzmocnienie. Wraz z Sobolem wróci do tej drużyny charakter. Jestem przekonany, że z nim w składzie porażek z Lechem, Legią i Cracovią by nie było, a już na pewno nie wszystkie trzy.

Tak samo pomysalem.

Z Sobolem czy Glową porazka z pejsami by nie preszla.jakis remis w najgorszym wypadku a nie granie w chodzonego i porazka w DERBACH.

Dlatego super ze oni wracaja ,uswiadomią wszytkim ze gramy w 100% w kazdym meczu.

Co do meczu to Belchatow u siebie jest grozny ,w zeszlym sezonie mogl spokojnie pyknac Legie.

Zobaczymy czy zgagra Hristov ,jak sam mowi przepracowal caly okres przygotowawczy ..wiec jest do gry gotowy.

1q2 26.02.2010 18:37

Powrót Głowy, Sobola i Clebera to świetne wiadomości - Daje to szanse tak większego zaangażowania jak i ukrócenia ciągłych kłótni, bądź też przełożenia tego na pozytywną mobilizację.

Ja wiem że piłka to nie szachy i czasami trzeba coś sobie wygarnąć ale gołym okiem było widać że u nas te kłótnie, wymachiwanie łąpami itp - nie dawały niczego dobrego, a wręcz przeciwnie - wprowadzały nerwowość i irytacje, czego koronnym przykładem był tekst - 'sam se zagraj lepiej';)

Dzimi 26.02.2010 20:54

Ba raczej nie zagra od pierwszej minuty, przecież tyle co dopiero dziś zaczął treningi. Typuje 2-0 lub 2-1 dla Wisły.

tofik 26.02.2010 20:57

Wg mnie zagra. Jirsak się nie sprawdza, a Skorża pozytywnie nastawiony jest do Issy od początku. I pewnie Senegalczyk zagra te 60 minut, a później zmieni go Jirsak albo Mączyński.

Wisslak 26.02.2010 21:02

Nowy napastnik - CHristow bedzie gral jutro ?? prosze o odpowiedz na priv

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl