Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wiadomości z obozu w Hiszpanii (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6988)

Marszałek 08.02.2010 20:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MCX (Post 852357)
Otóż to. A wiesz, jak Garguła odbierze takie pytanie? .

Nie wiem,bo nie przestudiowałem rozmów z Gargułą wiec ciężko mi powiedzieć. To robota dla tego kto się do tego przymierza.

tomasz_19 08.02.2010 20:56

"Ćwiczącym piłkarzom przyglądał się Wojciech Łobodziński, który- jak sam stwierdził - chciałby już wybiec na boisko . Pod koniec treningu trener Mistrzów Polski wcielił się w rolę napastnika, sprawdzając, w jakiej formie znajduje się Marcin Juszczyk, który z uśmiechem na twarzy bronił strzały Macieja Skorży. Jednak gdy tylko zbytnio się rozluźnił, nie pozostawało mu nic innego, jak sięganie do siatki po celnych, technicznych uderzeniach trenera. "

Obraz nędzy i rozpaczy, Skorża jako napastnik a Juszczyk jako bramkarz...

Galonek 08.02.2010 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 852368)
Nie wiem,bo nie przestudiowałem rozmów z Gargułą wiec ciężko mi powiedzieć. To robota dla tego kto się do tego przymierza.

Owszem, takie pytanie można zadać, tylko po co, skoro z góry wiadomo jaka padnie odpowiedź. Poza tym jestem ciekaw czy Ty będąc na miejscu Garguły rozwiązałbyś kontrakt? To nie jest wina Garguły, że jest kontuzjowany, uraz nie wybiera. Ponadto takie pytanie jest typowym gdybaniem, a jak to już nie raz powiadał Franek Smuda: "Gdyby w dupie były ryby to by nie trzeba nad staw chodzić".

Baala 08.02.2010 21:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 852375)
Pod koniec treningu trener Mistrzów Polski wcielił się w rolę napastnika, sprawdzając, w jakiej formie znajduje się Marcin Juszczyk, który z uśmiechem na twarzy bronił strzały Macieja Skorży. Jednak gdy tylko zbytnio się rozluźnił, nie pozostawało mu nic innego, jak sięganie do siatki po celnych, technicznych uderzeniach trenera. "

Już wiemy kto zagra w ataku w Bełchatowie. :lol:

Wojtas 08.02.2010 23:22

Mozna by poszerzyc relacje o dokladne dane dotyczace stanu zdrowia kazdego zawodnika.

3 tyg do ligi wiec warto juz wiedziec na czym stoimy i na kogo mozna bedzie liczyc :)

grogoriogreg 09.02.2010 23:23

Ja bym chętnie zobaczył wywiad ze Skorżą nie na temat Wisły i obecnej sytuacji w klubie, czy też jego dotychczasowych osiągnięć itp. Chciałbym dowiedzieć się np. tego kiedy postanowił, że zostanie trenerem. Coś takiego jak poradnik dla początkującego trenera, przecież tu na forum specjalistów jest pełno...

vote-for-mikey 09.02.2010 23:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grogoriogreg (Post 852855)
Ja bym chętnie zobaczył wywiad ze Skorżą nie na temat Wisły i obecnej sytuacji w klubie, czy też jego dotychczasowych osiągnięć itp. Chciałbym dowiedzieć się np. tego kiedy postanowił, że zostanie trenerem. Coś takiego jak poradnik dla początkującego trenera, przecież tu na forum specjalistów jest pełno...

w zeszłym roku chyba był podobny wywiad, też z Hiszpani

szczepanwislak 10.02.2010 00:00

A szkoda , że tak mało zdjęć jest z najciekawszego dziś elementu treningu przedpołudniowego czyli mianowicie chodzi mi o te pojedynki jeden na jednego , a naprawdę szkoda , że nie było to filmowane. Ale to nic , na prawdę rzadko spotykany trening mieli w dodatku bardzo ciekawy i emocjonujący.A wiadomo już co z Issa Ba ??

westersyl 10.02.2010 10:15

Zapytać Skorży czy byłby wstanie podpisać kontrakt, który wchodziłby w życie tylko w momencie zdobycia mistrza.

Również można poprosić o skomentowanie decyzji o zwolnieniu Marka Wilczka. Zapytać czy planuje nacisnąć władzę klubu na to aby poprawiły się warunki do szkolenia młodzieży w klubie. Tak ogólnie jak wyobraża sobie przyszłości Wisły.

Co do zdjęć to przydałby się też zdjęcia "otoczenia" hotelu, miasta, itp.

rav 10.02.2010 11:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczepanwislak (Post 852868)
(...) a naprawdę szkoda , że nie było to filmowane. (...)

Kamera nie dotarła. Może się jeszcze pojawi...

Sopranos 10.02.2010 12:04

Najbardziej chyba wszystkich ciekawi sytuacja kontuzjowanych zawodników (termin ich powrotu do zdrowia), na czele z Łukaszem Gargułą. Na zdjęciach widać, ze Łukasz powoli zaczyna wykonywać te ćwiczenia, które nasi zawodnicy wykonywali na pierwszym zgrupowaniu, widziałem również zdjęcie Łukasza z piłką. Czyżby więc rehabilitacja przebiegała nadspodziewanie szybko i za miesiąc - półtorej ujrzymy Gargułę na boisku? :)

qchar90 10.02.2010 23:04

nikol kawał dobrej roboty :) fotki świetne

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:44.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl