![]() |
żadnego numeru nie zastrzegałbym, gdyż za parenaście lat piłkarze mieliby 3 cyfrowe liczby na koszulkach....
Jak zastrzec jedynkę Sarnata to można też numer Trabalika :] |
2 Szymkowiak
4 Baszczyński 5 Kosowski 6 Głowacki 7 Sobolewski 8 Pater 9 Żurawski 10 Czerwiec 16 Błaszczykowski 20 Cantoro 21 Frankowski |
Cytat:
a za Surme? |
Cytat:
Więcej sie nie dało? idz na całość :lol: |
Kiedyś padł taki pomysł aby zastrzec numer 12.
12-tka dla kibiców. |
ja nie wiem jak można wpisać Żurawia albo Szymka na taką listę, piłkarze który otwarcie utożsamiają się z klubikami z Poznania i Łodzi... zasłużyli się sportowo to fakt ale na tym się kończy
|
69 - bo to mój ulubiony numerek :P
|
Moim zdaniem to do tej pory najbardziej ze wszystkich zasłuzył "Baszczu" z numerem 4 !Nie Żurawski, nie Frankowski, Nie Szymkowiak ale właśnie Baszczyński!
|
a wg mnie to 16 Kuby powinna byc zastrzezona;]
|
2.Szymkowiak
4.Baszczyński 5.Kosa 6. Głowa 7.Sobol 9.Żuraw 16.Błaszczu 21.Franek |
Cytat:
A wracając do tematu: 1.Sarnat 7.Moskal 8.Pater 11.Kulawik 16.Błaszczykowski 21.Frankowski |
bez wątpienia Baszczyński
|
może jeszcze 11 - Tomasz Dawidowski ;-)
5 lat w Wiśle grał , wystąpił w Pamiętnych spotkaniach z Beitarem czy Barceloną ... :P A tak na serio to... 4-Legenda !! Moskala czy Kulawika to słabo pamiętam niestety ... ;-/ Głowa hym... no może jak pogra ze 3 lata jeszcze w Wiśle jako Kapitan czemu nie.. ;-) 16 dla Kuby raczej nie... chyba żeby wrócił tak jak nam obiecał ... :-D to wtedy =D |
Cytat:
|
Kalu Uche 0700
Nie wiem tylko , czy można 4 cyfrowe nr , ale skoro to ma być tylko symboliczny , to chyba będzie ok . |
Cytat:
no ja np.widziałem jak grał zarówno Motyka jak i Lipka...Co prawda ich kariery zblizały sie juz ku końcowi ...ale widziałem... |
numer 12 - dla Armii BG
|
Nie rozumiem czemu tak wszyscy chcą zastrzegać numer dla Błaszczykowskiego. Dobrze, chłopak grał świetnie, ale nie przechodził wszystkich wzlotów i upadków w Wiśle, a to się liczy najbardziej. Nie zagrał również pokaźnej liczby meczów. On grał moim zdaniem za krótko żeby stawiać mu pomniki. A wasza aprobata jest tylko dlatego, że odszedł w momencie chwały. Z lat Telefoniki, tylko Baszczyński zasługuje na zastrzeżenie swojego numeru w Wiśle. Przeżył praktycznie wszystko co mógł piłkarz przeżyć w tym klubie.
|
jak dla mnie temat bez sensu . Zastrzeżcie numer dla Surmy ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl