![]() |
Dziwna sytuacja u mnie. Caly dzien serwer jakby sie gubil z zaproszeniami (raz bylo mniej po odswiezeniu stan dobry), dozbieralem do 20 i pokazuje mi stan ze wczoraj.Mial ktos tak?
Jak narazie wyslalem im maila i czekam na odpowiedz supportu. |
U mnie czasami pokazywało o 1 zaproszenie mniej, u kumpla też. Coś im dziś serwery wariują.
|
Cytat:
|
chyba jeszcze w tym tygodniu mieli jakieś problemy z działaniem strony ponieważ zarejestrowalem się tam bez zaproszenia ;p
|
A ja z innej beczki. Tworzę 100 kont emailowych na potrzebe zdobycia punktow. 100 razy jak debil loguje sie w tym serwisie, wypelniam dane i prawdziwemu kontu zapewniam te punkty. Na pewno ktos juz wpadl na taki pomysl, wykrywaja takie wały ?
|
wykrywaja i banuja. Jesli zobacza w logach ze z jednego i tego samego IP kilka razy w ciagu kilku minut zarejestrowalo sie okolo 100 osob to coz mozna wiecej powiedziec...
|
Też tak macie, że gdy już znajdziecie sie na "Z-list" to nie możecie się wylogować i zmienić ustawień?
|
Tak.........
|
a ja teraz w ogóle sie nie moge zalogowac do serwisu przed południem normalnie wchodz teraz i nic;/
|
Kolega w to grał. Werbował wszystkich aby sobie punkty nabijać. Uzbierał na iPoda .... i zgadnijcie co było dalej ? Oczywiście mu nie wysłali :)
A te filmiki jak ludzie wygrywają to tak samo jak w PRL`owskich teleturniejach. Zapytam się kolegi dokładnie co i jak bo takich ludzi jak on z Polski to było wielu. |
Cytat:
|
Ja uzbieralem 21 znajomych i więcej mi się nie chce p$%^dole to;) bede mozolnie codziennie logował sie i odpowiadał na dailies i może za jakieś pół roku uzbieram na ipoda ;)
|
działa wam strona?
|
Cytat:
|
Już działa. Wczoraj też jakieś problemy były...
|
Cytat:
|
to nie mogę się sam zalogować tylko zaproszony muszę zostać??? :/
|
DevilMayCry trzeba być zaproszonym
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Siedzę cicho i nic się nie odzywam, aż w końcu was zapytam wierzycie w to? bo ja nie.Kiedyś brałem udział w podobnym tylko, że w Polskiej wersji polegało na tym, że musiałeś oglądać,logować i zapraszać osoby.Bawiłem się w to długo bo aż pół roku i nic nie wygrałem.A do wygrania były laptopy,gadżety do kompa a nawet kasa.Było codziennie o 00:00 losowanie nagrody a co miesiąc nagrody miesiąca.Dla mnie to fake i raczej wątpię aby ktoś rozdawał Ipody za friko, no ale dobra jak ktoś wygra i napisze tu to zmienię zadnie i mi szczęka opadnie.Raczej już nie będę brał udziału w takich konkursach szkoda czasu.
|
jak na tej stronie się w coś gra ? ogląda filmiki zeby punkty dali ?
|
Na początku zaraz po zarejerstrowaniu masz gre. Możliwość oglądania filmów będzie po 15 października
|
Czytaliscie nowe newsy na glownej stronie waszego profilu na Lockerz.com? Zaczyna byc bardzo ciekawie choc oczywiscie nie do konca jest to tak jak bysmy sie tego wszyscy spodziewali. Ta strona to na pewno nie fake, i dalej uwazam ze bedzie to jeden z najlepszych portali spoleczosciowych.
|
tez nie możecie się zalogować? :(
// juz działa :) |
Wie ktoś kiedy dostępne będą do zamówienia przedmioty?
|
Zapewne dziś o 24 i jutro jeszcze będzie kilka okazji do zamówienia.
|
Pojawiło sie kilka newsów. Są przetłumaczone na lockerz.com.pl. Uzupełnijcie sobie ustawienia przed wysyłką tak jak poinformował lockerz :)
Cytat:
Trzeba wklepać swój numer telefonu? |
Telefon jest potrzebny dla kuriera, że jak nie będzie Cię w domu to żeby wiedział gdzie paczkę zostawić.
Nie trzeba nic płacić :) |
Za dużo wejść... nie chce mi się czekać. Sprawdzę rano. Z moimi AŻ 80pkt xD nie zawojuję tej strony :P A tak chciałem tego iPod'a shuffle :) Wezmą mi wszystkie zanim uzbieram!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl