![]() |
Cytat:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) Podsumowanie po 16 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 17 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 2 kolejkach. Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 18 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 3 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 19 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 4 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 20 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 5 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
|
SEZON Podsumowanie po 21 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 6 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 22 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 7 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
Niestety będą opóźnienia w typerze. Wszystko będzie nadrobione więc proszę glosować tak jak zwykle.
|
SEZON Podsumowanie po 26 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 11 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 27 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 12 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 28 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 13 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 29 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 14 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
W kolejnych kolumnach: użytkownik, kolejki (mecze) / punkty / pkt3 - pkt1 najlepszy-najgorszy wynik kolejki. Miejsca z poprzedniego sezonu (tylko pierwszej 20) po nazwie użytkownika i wyróżnienie kolorem (1-3 czerwony, 4-20 zielony) SEZON Podsumowanie po 30 kolejkach. Gratulujemy wygranej ja_ka_ w obu klasyfikacjach. Dobre typowanie na wiosnę pozowliło na awans z 23 miejsca na 1. Na uwagę zasługuję również Tobi1906 który obronił 2 miejsce z porzedniego sezonu. Dziękuje za zabawę. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
WIOSNA Podsumowanie po 15 kolejkach. Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
To my dziękujemy RoS! Świetna robota.
Szkoda, że u buka idzie gorzej :) Dzięki za wspólną zabawę i (pewnie nie tylko ja) mam nadzieję, ze od sierpnia ciąg dalszy typowania. Pozdrawiam. |
Gratulacje dla zwycięzcy -ja_ka_- .Szczególne podziękowania dla RoS.Gratuluję wszystkim wytrwałości.Była niezła zabawa i spore emocje.Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na nowy sezon.
|
Gratuluję Tym, którzy zajęli miejsca na podium!!!
Szczególne podziękowania dla RoS-a, który poprowadził Nam typera!!! Dziękuję wszystkim Tym, którzy wytrwali w typowaniu do końca!!! A ja zająłem zaszczytne miejsce w pierwszej pięćdziesiątce...i to mnie bardzo cieszy!!! Na prawdę dobra zabawa!!! Czekamy jesieni Wiślaczki i Wiślacy!!! Z naszą WISEŁKĄ NA DOBRE I NA ZŁE!!!! |
Fajna zabawa:)
gratulacje dla Zwycięzcy! ja niby jestem zadowolony ze swojego typowania, ale zająłem "najgorsze czwarte miejsce", dlatego mam niedosyt :) Wielkie dzięki dla RoS-a i wszystkich uczestników! |
No szlag by trafił, nie ma moich typów na 30 kolejkę co prawdopodobnie zabrało mi zwycięstwo w klasyfikacji wiosennej.... :-/
Typowałem z pracy gdzie mam przedpotopowy komp i łącze, musiał jakiś błąd być :P Trudno, 3 miejsce też moze być. A średnią z całego sezonu to chyba mam najwyższą ;P RoS świetna robota! |
RoS wielkie dzięki za zabawę i jak mawia Szymkowiak szacuneczek za to, że Ci się w kolejnym sezonie chciało....
Gratulacje także dla zwycięzcy a podziękowania dla uczestników i podziw dla Tobiego 1906 - drugi sezon na drugim miejscu, trzymasz poziom ! |
No u mnie niestety wiosna znacznie gorsza - podobnie jak u naszych piłkarzy i spadłem poza dziesiątkę, która była celem :P no cóż, myślę, że nowy sezon = nowe nadzieje :D
|
RoS szacuneczek, bardzo fajna zabawa muszę się poprawić i to znacznie bo coś mi słabo idzie.
Pozdrawiam i czekam na następny sezon i kolejną edycję typera. |
Jak przedmówcy - dzięki RoS za fajną zabawę, że chciało Ci się to wszystko liczyć itd. A przykładowo w przypadku mojego - 60. miejsca na koniec może było by ono wyższe, gdyby nie stronnicze obstawianie wyników Wisły przede wszystkim, ale także Lechii i Śląska, po mimo, iż nie zawsze mieli duże szanse na wygraną, którą prawie zawsze obstawiałem w tych trzech przypadkach :)
|
Jeszcze kilka dodatkowych podsumowań:
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
Podziw dla organizatora turnieju :), zabawa rewelacyjna
Gratulacje i uzananie dla zwyciezcy Do zobaczenia na jesień :) |
Maniac Fan League
Zapraszamy do MFL - Ligi Kibiców, niekomercyjnej rywalizacji, którą z pasją, obsesją i wytrwałością tworzymy od 4 lat.
Dla nas Mundial to największe sportowe święto na Ziemi. Cały świat, biedny i bogaty, dzięki futbolowi spojrzy w jedną stronę. Bezcenne!!! Jesteśmy czwórką kibiców, którzy od 4 lat od podstaw z pasją, obsesją i wytrwałością tworzą Maniac Fan League - Ligę Kibiców, bezpłatną, niekomercyjna arenę rywalizacji kibiców piłkarskich, koszykarskich i żużlowych. Dysponujemy aktualizowaną bazę zawodników wszystkich klubów Premiership, Bundesligi, Primera Division, Seria A, a także wszystkich klubów Champions League, NBA, Ekstraligi, GP Speedwaya i piłkarskich reprezentacji grających w Mundialu RPA. Zabawa posiada wybór stref czasowych dzięki czemu każdy Ziemianin może brać udział w MFL. Mamy 6-języczną wersję zaproszenia, cześć rozgrywek jest tłumaczona na angielski. Walka toczy się o szacunek, sławę, nagrodę i tytuł Maniaca: Champions League, Football Euroleague, Mundialu, Euro, NBA i Speedwaya. W każdej lidze na podstawie punktacji tworzony jest ranking kibiców. Mamy nagrody! Serdecznie zapraszamy do rywalizacji - maniacfl.com |
RoS jeśli dobrze pamiętam organizowałeś "EuroTypera" na ostatnich Mistrzostwach Europy. Czy przewidujesz prowadzić zabawę w czerwcu podczas MŚ?
|
O, świetny pomysł gris - byłoby fajnie, nawet chętnie troszkę dopomogę, jeśli trzeba :)
|
Tak, tylko że tym razem nie ma Polski w turnieju więc nie wiem jak będzie z zainteresowaniem :-D
Skoro jednak chcecie to czemu nie, będzie typer na MŚ. A jako ostatni już akord typera 2009/2010 podaje zestawienie z dwóch lat (taka mini tabela wszech-czasów). W kolejnych kolumnach: user, sezony, mecze, punkty, traf za 3, traf za 1, trafienia, pozycje medalowe, max i min pkt, miejsce 08/09, miejsce 09/10 Kod:
Kod:
Kod:
Kod:
|
RoS, kolejne świetne zestawienie!!!
Widać, że to bardzo lubisz i Twoje poświęcenie jest godne szacunku!!! Mogę tylko szczerze podziękować za to co robisz...wielki szacuneczek!!! A prośba na najbliższy sezon to taka, abyś był dalej wytrwały i prowadził naszego typera bo to na prawdę świetna zabawa!!! Chwała zwycięzcom i pokonanym!!! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl