![]() |
Ciekawe czy juz po pierwszym meczu z ust pilkarzy uslysze hitowe, kultowe - niestety przespalismy pierwsza polowe ? :-D
A Skorza dorzuci swoje - niestety nie udalo nam sie dobrze wejsc w ten mecz :-P Oby nie. I tak juz sobie spioszki pospaly w inauguracyjnym meczu w Sosnowcu i mam nadzieje, ze wyspali sie wowczas na caly sezon :) Klopot moze byc ze strzelaniem goli, dlatego w pelni zadowolilbym sie skromnym 1:0 chocby po bramce obroncy. |
Cytat:
jak sie uda wisełce do 30 minuty strzelic bramke bedzie dobrze jak nie będzie przegrany remis |
nadal gramy tym samym chwiejnym atakiem bez formy Boguś wracaj !!!
moze Paweł się wreszcie otworzy a Pepe zacznie egzekwować setki - to będzie dobrze. |
No panowie szykuje się pierwsze zwycięstwo w tym sezonie. Nie może być inaczej jak 3 pkt dla nas.
|
Nie może być inaczej. Nie gramy w pucharach europjeksich, pozostała tylko liga i krajowe puchary. Musimy zdobywać punkty z takimi rywalami.
BTW. temat o polskich ekipach w pucharach zamkniety a lech juz wygrywa 3:0. Dwie bramki Arboledy w ciągu 3 minut. |
Trzeba wygrać i to zdecydowanie, z Lechem będzie ciężko.
3-0 na wyjeżdzie po pierwszej połowie (30 minut) robi wrażenie. WIsła 2;0 Ruch Chorzów |
No i liga rusza :)
Napewno te poczatkowe mecze i zwyciestwa beda tak troche przez "szkło" odczuwane ,bo jednak nie mówcie ze Levadia w was jeszcze nie siedzi. Teraz jest kwestia jak szybko wrocimy do normalnosci ,i wyrzucimy tamte 2 mecze z pamieci. Wiadomo ze chcialo by sie jak najszybciej i z Ruchem wygrac ,ale mam nadzieje ze nasi zagraja conajmniej jak z Amiką w SuperPucharze.Wszak forma wg Skorzy szykowana wlasnie byla na "te" dni. |
2-0 to mój typ. Liczę na pełna koncentrację i dobrą grę. Mają guzik do roboty, już nie ma żadnej wymówki, że zmęczenie po pucharze itp.
|
Ja też obstawiam, ze bedzie 2-0 dla Nas !
|
Cytat:
Tu nie moze tylko musi sie wygrac! Nie powinno byc problemow. Mam nadzieje ze skorża popracuje wreszcie nad atakiem... |
Pierwszy mecz zawsze jest ciężki, tylko że my oficjalnie pierwszy mecz mamy już za sobą, graliśmy już spotkania o stawkę a Ruch jeszcze nie i to na wstępie jest nasza przewaga nad Niebieskimi.
Oczywiście mecz nie będzie należał do tych łatwych bo na dzień dzisiejszy nie ma łatwych przeciwników, mobilizacja w Ruchu na pewno będzie, a przede wszystkim Niedzielan za pewne będzie chciał udowodnić że w piłkę grać potrafi :). Z naszej strony mam nadzieje że już nie przytrafi się nam taka wpadka jak w pucharach a drużyna zagra z takim samym zaangażowaniem jak w meczu o Superpuchar z Lechem, jeżeli Wiślacy zagrają tak samo skoncentrowani i zdeterminowani to o wynik w tej potyczce jestem raczej spokojny. Oczywiście pod warunkiem że Brożek, Ćwielong i spółka przez cały tydzień ćwiczyli strzały na bramkę :D Choć wiadomo futbol to futbol. Ale ostatecznie wygramy 3-1 :) i szczęście w końcu zacznie się do nas uśmiechać czyli te słupki i poprzeczki z pucharów zamienią się w bramki :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wygrały 3-1 - ot co |
My jutro z Ruchem, a warto zauważyć że Lechia do przerwy prowadzi 2:1 z arą.
brawo Panowie! |
Cytat:
Co ty chlopie bredzisz. Bedzie wygrana. Pewnie nie powalajaca ale wygrana. Mysle ze 2:0 jak najbardziej |
Jak jutro nie wygramy to będzie już naprawdę cios
|
Cytat:
Natomiast po jednej grubej klęsce i remisie który okazał się być jednak porażką, wypadało by wygrać;) |
derby dla Lechii po dobrej grze obu ekip i niespodzianka w Bytomiu....sezon zapowiada się ciekawie..;))
|
O motywację na te pierwsze 2-3 kolejki możemy być spokojni. A to już podstawa sukcesu.
Pytanie jak ze skutecznością. To uważam za największy problem. Z pomocników to chyba tylko Kirm potrafi strzelić ponad te 5 bramek w sezonie. I to było w Domżale, nie u nas. |
personalnie zabijamy Ruch, formę też mamy lepszą, skutecznosc na podobym poziomie, pamiętajmy że Ruch ostatni sparing z Jaga przegrał 0-3 (jeszcze bez Niedzielana), a pozniej Jaga z Widzewem dostala 0-4. No ja tam wierze.
|
mam nadzieje ze Lobo nie bedzie gral ;)
|
Cytat:
|
Zaczynamy marsz po kolejny tytuł. Mam nadzieję ,że nasze gwiazdeczki wezmą się do roboty i będą walczyć jak mężczyźni w każdej minucie każdego meczu w sezonie.
|
To tylko polska liga, gdzie 90% zespolow jest slabszych od druzyny z ligi polzawodowej :D. Stawiam na 2 : 0 dla nas po dobrej grze.
|
dziś będzie 3:0
Nasi łatwo sobie z nimi poradzą. Jestem ciekawy kiedy Garguła i Boguski wrócą do składu. |
Musimy wygrac! Ja cos czuje ze bedzie znaczna wygrana.
|
Liczę przede wszystkim, że wyjdziemy ofensywnie usposobieni. W pierwszym składzie musi wyjść Jirsak zamiast Diaza. Granie dwoma defensywnymi pomocnikami z takim rywalem jak Ruch mija się z celem. Na prawej pomocy dałbym szansę Łobodzińskiemu, który może nie jest tak efektowny jak Małecki ale gra bardziej zespołowo i ma o wiele lepsze dośrodkowanie. Resztę składu zostawiłbym taką jak w meczu z Lechem, również dlatego że innych możliwości zestawienia zespołu po prostu nie ma.
|
Już to widze, jak Skorża sadza strzelca bramki w SP Diaza w nagrodę na ławie.
|
Wygrać choćby 1-0 :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl