![]() |
Proponuje zrobic tak: gramy mecze u siebie i na wyjezdzie ( :) ) granatowa barwa oznacza gospodarza a pomaranczowa wyjazdowicza.Po zakonczeniu meczu dobrze by bylo zrobic skan wyniku.Gramy 10 min polowe czy 5??.
|
reguly juz są ustalone, wszystkiego dowiecie sie niebawem, jak zamkne zapisy
gramy 20min jedną polowe i tylko jedną [niestety trening halowy nie umożliwia gry na dwie polowy] skan mile widziany ale niekonieczny, i tak zapytam liderow zespolow o wyniki po meczach [zapamiętujcie kto z Waszej drużyny ile bramek strzelił w meczu, bedzie prowadzona tabela króla strzelców] ps. łączcie sie w pary i podawajcie nazwy oraz sklady Waszych druzyn, jezeli chcemy z tym ruszyc |
Siema Antek!
Jak mi się uda to uruchomić to też moge zagrać. Na razie ściągam... |
Witam Legol :)
a wiec nie tylko na torze powalczymy, na boisku również :) |
Śmieszna gierka, dobra zapisuj mnie do tej ligi ;)
|
ustal nazwe zespolu i znajdz kogos do pary, ruszajmy z tym panowie!
|
Cytat:
czekam na resztę zgłoszeń! |
Ja tez chetny bym był ;p
|
napisz na moje gg jaki masz nick w grze [gg podane w pierwszym poscie]
|
Szukam gracza do drużyny, chętni niech piszą... Co do nazwy jest mi obojętne...
|
gieniuś, ale o co chodzi? masz jakiś pomysł na to?
http://i44.tinypic.com/29fwkqr.jpg |
Cytat:
tutaj sa wypisane karty graficzne na ktorych gra bez problemu sie uruchomi, jezeli Twoja karta nie znajduje sie na tej liscie to niestety nic nie mozna zrobic |
możemy zaczynać naszą ligę!
wszystkie informacje dotyczące ligi znajdują się tutaj - http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5548 [tabela, król strzelców, terminarz] Najbliższa kolejka http://img18.imageshack.us/img18/9019/20545622.jpg Kilka zasad: 1. Mecze rozgrywamy na boiskach, które można znaleźć na mapie w grze. Każda postać stojąca przed boiskiem przenosi na hale, na której się spotykamy o wyznaczonej porze 2. Mecze trwają 20 minut [jedna połowa i tylko jedna] 3. Pokój na hali zakłada tylko kapitan drużyny gospodarzy i musi nazywać się on tak: nick kapitana oraz skrót nazw zespołów które ze sobą mają zagrać na tym serwerze, w moim przypadku będzie to wyglądało: Genio FC-West [FC Dethrone - West Ham] [hasła będę przesyłał wszystkim na godzinę przed rozegraniem kolejki] 4. Aby wszystko przebiegało sprawnie należy wchodzić tylko do pokojów odpowiednio nazwanych, w których już jest kapitan gospodarzy, oraz należy zorientować się w podglądzie czy rozmieszczenie graczy w drużynach jest poprawne, jeżeli natomiast zdarzy się sytuacja, w której będą 4 osoby na serwerze ale nie w swoich drużynach, niech kapitan gospodarzy opuści pokój i poczeka aż reszta odpowiednio się dobierze] 5. Wynik meczu podają mi kapitanowie obu zespołów z zaznaczeniem, który zawodnik z jego drużyny ile bramek strzelił w danym meczu |
przypominam, ze dzisiaj rozgrywamy pierwszą kolejke ligi
hasło do pokojów ligowych rozesle wszystkim na godzine przed rozpoczeciem kolejki [godzina 19:00] zwracam uwage na pierwszy punkt ogolnych zasad: 1. Mecze rozgrywamy na hali przy ośrodku treningowym Arnington Albion [NIE w środku] [mapa miejsca w poście powyżej] |
Nie zjawiłem się bo wypadły mi sprawy rodzinne :( bardzo mi przykro ale są rzeczy których nie ominę żeby w coś zagrać :).
Zmianę gracza akceptuje i rozumiem. Powodzenia :) |
wystarczyło tylko poinformować, zagralibyście nawet i teraz, a tak są niepotrzebne komplikacje
|
nie no zdarzają się takie rzeczy ;/
|
Gienio wybacz ... ale nie było mnie na kompie cały dzień oprócz 10 minut z rana kiedy wróciłem po nocy z pracy ... Wtedy nie wiedziałem jeszcze że nie zagram ... Później już nie miałem czasu zdarza się ;)
|
a tak ładnie zaczalem meczyk z Legends 2 do 0 wygrywalem ale coz...
chyba ze Legendsi sie zgodza zagrac meczyk raz jeszcze?? o ile istnieje taka mozliwosc, i Genio nie musisz zmieniać Abdula, dajmy mu szanse |
Nie nie spoko ja i tak muszę odpaść wypadły mi rzeczy o których nie myślałem więc looz :)
|
skoro tak to poszukuje gracza do Olympiakos'u pisac na priv jak masz pojecie o grze
|
Siema Kamlaz,
Antek (Genio) ustalił, że Matubatu będzie grał z jego ziomkiem, który miał zastąpić Abdula, a więc tym samym ja bym grał z Tobą. Co myślisz??? Pasuje?? |
lajtowo podaj mi swoje gg przez priva, to bedziemy grali z Legends raz jeszcze skoro Legol zmienia druzyne??
|
tak, przy takich roszadach walkower jest nieuzasadniony, wstepnie proponuje Wam zagrac jutro o 19:00, odpowiada Wam ta pora?
|
A mi cos nie chce smigac ;/ Wyskakuje mi błąd "DirectX Failure ! ( D3DERR_ Invalidcall) "
Wgranie nowych sterowników kart graficznej i nowego Directa nic nie pomogło ... jesli ktos wie ocb ... niech pisze ;p |
Cytat:
Cytat:
|
ja mam pytanie do graczy Olympiakosu.
Jutro gramy mecz o 19 moglibysmy pozniej zagrac? o 19 mam rekolekcje, na ktorych musz byc bo w tym roku ide do birzemowania i są sprawdzane obecności. Proze o odpowiedz |
Spoko przełożymy :)
|
dzieki wielkie:> ale jutro zagramy na 100% a dziś tez mam spotkanie wiec przez 3 dni o 20 najwczesiej moge;>
|
fajna gierka? ja sie zarejstrowałem i własnie ją sciągam
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl