![]() |
To jesli juz taki temacik powstal to bym preferowal odbanowanie Omleta.
A jeśli już nie chce tu przebywac to Konrada. |
Cytat:
:D Dobra, ale swój głos oddaję na użytkownika "Omlet"... jeśli chce wracać |
Myślę że równie sporym, o ile nie ciut większym, zainteresowaniem cieszyłby sie temat pt:
"Któremu wg Ciebie użytkownikowi moderatorzy mają uczynić szybkie ŁAN - TU - SRU z naszego forum " ;) |
Cytat:
A jeśliby się zastosowali do opcji z opowiadania Gaimana pod tytułem załatwimy ich panu hurtowo byłbym w tym jak najbardziej i już bym układał złotą listę :lol: |
Cytat:
trafiłeś w samo sedno.... właśnie zaczynam dzieło Amerykańscy bogowie .... zadałeś sie czyms specjalnym w ten weekend czy robisz za wrózke po godzinach? :> |
Cytat:
A w ten weekend to się bawię w degustatora wódki ze świńskimi smakami do tego :D A co do tematu powrotu Omleta to nie sądzę żeby chciał wracać bo jakby mu się chciało to już by dawno kolejne konto założył :D w końcu był już Lomem, Witaminą, Banitą, Omletem, Sanczo Pansą i Bóg raczy wiedzieć kim jeszcze :lol: |
może dla mnie:
dożywotnią nietykalność przez administratorów! :D Plankton, Rav i Tekila co wy na to? :D |
kto uzyskał wolność, czy może głosowanie jeszcze trwa?
|
w związku z najwiekszą iloscią głosów dla "co za pomysł" itp wolności nie otrzymał nikt
na przyszłość życze wszystkim większego dystansu do siebie :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl