![]() |
- latarka( to chyba prowokacja:foch:)
- 2 pary cieplych skarpet(dobrze bo wczoraj po meczu mi zmarzły stopy na przystanku:D) - słodycze - hais - vlepka na meczu :P |
1. KsiąŻka Lema do kolekcji
2. Mini choinkę 3. Słodycze (m.in. czekoladowy Mikołaj ) :] |
Cytat:
Tradycyjnie słodycze. |
Dostałem dwie pary bokserek. Drugi rok z rzędu ten brodacz czerwony mi majty przynosi.
|
A ja ładny kubek w kształcie pani w bikini =D
No i hajsik. Kubek,długopis,kalendarz,zapalniczke Wisły (i nawet to wszytko opakowne było w ładną torbkę Wisły) No i moje ulubione cukierasy :D |
do mnie jeszcze nie przyszedł.... ale ma jeszcze trochę czasu więc grzecznie czekam na Niego z butelką wina :-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dywan... serio :D:D
|
Cierpliwości?????? jak ja od rana czekam???? ;)
|
Inni też czekają... Do wszystkich nie da się na czas dotrzeć. A w ogóle dobre to wino?
|
nawet bardzo :) i z każdym kieliszkiem smaczniejsze :)
|
czteropak Żywca i hajs:)
|
Eee to wypijesz zanim przyjdę. Prezentów nie będzie. Przykro mi.
|
ojej... a wspomniałam że to 5 litrowe wino? :)
|
A ile zostało? :D
|
Niestety mikolaj nie przyniosl Lechijce nowego trenera, ba... nie zabral starego :(!
|
a mi rękawiczki przyniósł..
a tu mówią że zimy nie będzie.. <foch!> |
Cytat:
|
zestaw 4 nowych czarnych felg do mojej maszyny :D
thx. święty Mikołaju! |
Słodycze, Fajny film oraz pieniązki...) Wesołych Świąt
|
no to teraz ja.. :)
kapcie w ksztalłcie cycków hehe poduszka w kształcie cyckow ;) perfumy adasia gadzety do samochodu - gaśnica w spreju , zestaw do czyszczenia szyb , i odświezacz bokserki słodycze :> oj żeby moja ukochana częściej robiła mi takie prezęty było by kozak :) |
nic,przeciez wiadomoz ze niema Św.Mikołaja...
Jest Dziadek Mróz:D |
MyPy 3 i jakąś książkę z GW najsłynniejsze kluby... Wisła Kraków... Pierwsze wrażenie GW no zajeee... Drugie wrażenie w ch.... statystyk... , później patrzę nawet jakiś dział o kibicach i co?! Najsłynniejsi kibice... i tyle! Taaa... I od razu że "Protestują przeciwku hołocie na stadionie"... taaaa... ja chyba złożę reklamację ;) Może ktoś chce na prezent dogadamy się ;) Gwiazdka blisko ;)
...Rozczarowanie osłodziła perła wśród czekolad czyli słowacka Studentska... |
Cytat:
|
Śliczny szalik Nike'a a drugi pieniążki.
A dziś rano kaca co wcale mi się nie podoba :foch: |
http://www.speedo.com/webapp/wcs/sto..._33314_Y_80272
Taki bajer mi przytaskał. Do tego masę cukierków :) Ale zapomniał zdrapać ceny, żebym wiedział jak bardzo mnie ceni |
Cytat:
|
Cytat:
Może to pedofil był, a nie Mikołaj :D |
Ja dostałem Wiślacki kubek, kilka vlepek, słodycze i... nie dostałem skarpetek :O
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl