![]() |
Może i nam nie szło w Wodzisławiu ale dzisiaj to nie ma znaczenia. Trzeba wyjśc na boisko bez takiego myślenia że "zaklęty stadion, nie idzie nam tutaj" itp. Liczę że po wpadce z ŁKSem Nasi piłkarze zagrają dobry mecz i strzelą kilka bramek.
PS. Pamięta ktoś taki mecz Wisły w Wodzisławiu w Listopadzie 2001 ? Było 3:0 dla Białej Gwiazdy:-D |
Wisła: Pawełek - Singlar, Marcelo, Cleber, Brożek Piotr - Baszczyński, Sobolewski, Małecki, Diaz - Boguski, Brożek Paweł
Odra: Stachowiak - Kłos, Kowalczyk, Dymkowski, Szary - Rygel, Kuranty, Malinowski, Małkowski - Aleksander, Korzym (wislakrakow.com) |
Nie rozkminiam tego ustawienia :o no ale najważniejsze żebyśmy wygrali
|
jak to nie?
Pawełek Singlar, Baszczyński, Cleber, Brożek Małecki, Sobolewski, Marcelo, Diaz, (Boguski) Brożek (Boguski) dodajmy że amica przegrała z Polonią Bytom edit. a jednak qrwa nie |
No Panowie i Panie. Wszyscy się potykaja, a my mamy tego po raz kolejny nie wykorzystać ? Jeśli tak to nie wiem, kto będzie większym frajerem :)
Nie pasuje mi Singlar na lewej obronie. Chłop nie ma lewej nogi. Brak Jirsaka, który raz zagrał słabo i już odsunięty od składu ? No ale bądzmy dobrej myśli. |
Remis będzie dobry.. nam nie leży gra z Odrą, tym bardziej w Wodzisławiu.. sezon wstecz to chyba nie muszę przypominać komu nie daliśmy rady.. a ostatni raz z Odrą u nich wygraliśmy bodajże ponad 3 lata temu.
co by nie pisać Odra jako jedyna drużyna w lidze która nam po prostu nie leży.. |
co jest z Tomkiem Jirsakiem? oO
edit; na lawce :O |
Ehmmm, coś Maciek zamieszał.
Na lewej ma grać z tyłu Singlar, a przed nim Brożek. Nie widzę tego osobiście :/. |
Błogosławieni co nie widzieli, a uwierzyli! Nie dygajcie, ja zostaje przy swoim 3:1 dla Wisełki.
Ps Jak patrzę na naszą ławkę rezerwowych, to sobie myślę, że mimo narzekań na brak transferów, kadre mamy mocną. |
Cytat:
|
Ile nas w Wodzisławiu ?? bo czasami sie przebijamy dopingiem przez Odrę
|
tysiąć pińcet
wrócą to napiszą. |
Cytat:
|
Fatalna skuteczność w ataku.
Odra póki co nie stanowi zagrożenia, ale niesamowicie utrudnia grę pressingiem. |
musimy zaczac wykorzystywac sytuacje!!!!! chociaz jedna narazie
|
Na razie gramy to samo co z Łksem zero skuteczności !!!!
|
Ku mojemu zdziwieniu miażdzymy Odrę... powinniśmy prowadzić z 3 do jaja, skuteczność? raczej brak szczęścia..
boje się tylko jednego, że Odra z głupala strzeli mimo że nie ma nic do powiedzenia w tym meczu. |
Z ŁKSem też nie mieliśmy szczęście. I wiadomo jak się skończyło. Mam nadzieję że jednak dzisiaj wygramy
|
transmisja
Ziomki jest gdzieś w necie jakaś transmisja???
JAZDA,JAZDA,JAZDA !!!!!!!!!!!! |
No i połowa kończy się tak samo, jak w meczu z ŁKS'em. Jeżeli ego nie wygramy, to fotelem lidera na czas zimy będziemy się mogli pożegnać.
|
Narazie mamy dramatycznie niski poziom... Chyba jeszcze gorsza gra niz z LKS. No ale skoro jedyny pilkarz, ktory ma jakies pojecie o rozgrywaniu siedzi na lawce, a na bardzo mocna Odre gramy dwojka def to prosze bardzo panie trenerze.
|
Cytat:
Mam obawy co do wyniku bo gramy caly czas pilka, ale znowu mamy straszne problemy w ataku. A Odra 3 sytuacje sobie stworzyla i wszystkie byly w miare grozne. |
Co jest z tą skutecznością...
Dziwny brak Jirsaka i Singlar na lewej stronie. |
Tyle fajnych sytuacji i nic - yebana klątwa. Zeby sie tylko nie zemscilo. Tfu ...
|
wszystko fajnie tylko zmienic Singlara, Piotrek na obrone, Diaz na lewa pomoc Jirsak do srodka.
nie moge zrozumiec czemu Cleber nie gra do Marcelo tylko kopie wszystki pilki do Stachowiaka. |
z ŁKSem byla wirtuozeria. Za takie kopanie sie po glowach powinni odpokutowac brakiem pensji przez miesiac dwa. strasznie mnie ta gra irytuje. Licze na "magiczne slowa" w szatni.
|
dramatem trzeba nazwać to co prezentujemy w ofensywie... kurewskim dramatem
skończy się to podobnie jak w Zabrzu, Odra już zauważyła, że choćby nam zostawiła pustą bramkę to i tak będziemy się kopać po czołach i nic nie ustrzelimy, dlatego w 2 połowie podobnie jak Górnik swego czasu zaatakują i znając życie zajebią nam bramę a po meczu zacznie się tradycyjne .......enie jak to nam się ciężko gra w Wodzisławiu jak zobaczę kolejną bezsensowną dzidę wysłaną w pustkę przez Diaza to chyba przestanę oglądać |
Cytat:
Wszystko jest dobrze, gramy nieźle, spychamy przeciwnika do głębokiej defensywy, stwarzam sytuacje, jedna nie wpada, druga tez nie, trzecia tez nie i nagle wszystko się gdzieś sypie, brakuje tylko tej cholernej bramki ! |
Wejdzie Jirsak i pośle magiczną piłkę i bedzie bramka :)
|
już mnie powoli zaczyna to w****iać ileż można panowie piłkarze oopamiętajcie sie !!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl