![]() |
wybieram się autem na mecz z Barcą, jeśli wybiera się ktoś z trasy Andrychów Wadowice Kalwaria to mam jeszcze 4 miejsca wolne... zrzutka na gaz, nie wyjdzie więcej niż autobusem ;) wiadomości na pw
|
Jakby ktoś się wybierał na mecz ze Śląskiem samochodem z Miechowa lub okolic i miał wolne 2 miejsca to chętnie się zabierzemy :) jak coś to priv
|
MA KTOŚ WOLNE MIEJSCA NA MECZ Z LECHEM? z Ok Wadowic? Priv
|
Nie mogę tego "zgooglować", przystanek Miasteczko Akademickie AGH jest naprzeciwko stadionu Wisły? W którym miejscu on się dokładnie znajduje(ulica)?
Z góry dzięki za odp. |
Nawojki (przy skrzyzownaiu z Piastowską).
|
Mam pytanie odnośnie tramwaju nr 15... Jak to wygląda " po meczu"? Tramwaj jest kompletnie zapchany i czasami zdarzy się "nie wsiąść" (czyt. tak, jak to się zdarza we Wrocławiu), czy raczej nie ma problemu? Pociąg mam "na styk" i jedyne pasujące połączenie komunikacji miejskiej to tramwaj nr 15... Zresztą, ta 15stka jeździ regulaminowo, jeśli chodzi o czas?
Z góry dzięki za odp. |
15 jeździ regularnie bo to jest jej drugi przystanek, myślę że nie powinno być problemu lecz zdarzają się mecze że trudno wsiąść ale jak się dobrze ustawisz to na pewno wsiądziesz. :)
|
Raczej regulaminowo, w koncu to bodaj pierwszy przystanek :P
Najwyżej jak będziesz miał chwile czasu to pójdziesz na pętle i tam wsiądziesz... |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli kibice nie zaczną skakać w tranwaju i przez to się nie zaczyma bo będzie miał zamało prądu to raczej jeździ planowo no wiadomo zawsze mogą być korki ale jak byś przez przypadek nie wysiadł to zawsze można samemu otworzyć drzwi lub wyskoczyć przez okno na światłach lub jak się gdzieś zaczyma |
Cytat:
|
pomyłka.....
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć :). |
WADOWICE I ok TRANSPORT NA mecze mam PISAĆ jak ktoś zainteresowany
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl