![]() |
Cytat:
szczerze wolalbym Ibize albo Lupo 1.4 16v :D |
a ja mam takie dwa pytania:
1) gdzie najtaniej pierwszy przegląd techniczny auta na terenie Polski - a jak wszedzie tak samo to gdzie polecacie 2) czy w ktoryms z urzędów (celny, skarbowy, komunikacji) papiery moze zlozyc ktos inny niz wlasciciel ? |
Fiesta, Felicia, Matiz, Punto, Siena - jakieś opinie kogoś kto "siedzi" w branży motoryzacyjnej lub jest użytkownikiem jednego z wymienionych?
który najbardziej godny polecenia? |
jestem na etapie papierkowym z samochode a dokladnie Urząd Celny czyli akcyza itd. umowe mam na siebie ale czy na tym etapie jest juz pozamiatane jesli chodzi o zarejestrowanie auta ze wspolwlascicielem ??
|
Cytat:
|
A Siena to nie Fiat ? :-p
Chyba najgorsze co może być - wszędzie ohydny plastik plus spalanie jakbyś miał silnik co najmniej 4 litrowy a nie jakiś szajs 1.8 Wszystko zależy od wieku - jeśli nowe to Fiesta a jeśli takie 5 letnie lub starsze to Punto - mimo że czasami coś się sypnie to naprawy tanie a auto naprawdę ekonomiczne i wygodne. |
Cytat:
Owszem. W agencjach dokonują pełnych rejestracji pojazdów za ciebie, oczywiście odpłatnie. |
Za parę tygodni mam zamiar sprawić sobie autko.
Kwota do wydania miedzy 8 a 10 tys zł Najlepiej z instalacją gazową. I tu mam dylemat bo rozglądam się za Felicią, Polo, Astrą, Punto, coś w tym klimacie..... Jakieś sugestie z Waszej strony?? Czym się kierować w 1 kolejności planując kupno 8-10 letniego samochodu? Czy na gazie są faktycznie takie oszczędności?? |
Polecał by ktoś takie autko jak to starsze Reno Clio wie ktoś coś więcej na jego temat ?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl