![]() |
buahahaha nie mialam szansy rewanżu .... pewnie się baliście :D
|
Nie będę mówił kto był najlepszy bo to jest oczywista oczywistość :D
Przypadkiem wyszedłem z gry... a jak chciałem wejść z powrotem to Was nie było. Baliście się mistrza :D |
Jutro 22:30, gramy! :)
Więcej ludzi! |
Cytat:
|
dokładnie więcej ludzi! 5 osób to zamało :) w0lno poprostu farta miałeś :D większośc z nas dopiero się rozkrecała :P
Cytat:
Mam prośbe do moderatorów żeby zmienili nazwe tematu na sam KURNIK!!! |
Cytat:
Raz Ci się udało :P. Pozostańmy przy tym, że oboje byliśmy najlepsi hehe. Michu - aleś opis dowalił... powiększ go jeszcze troche hehe. Edytka: Precel już się nie wymiguj od uderzenia się w pierś jak nasi sportowcy. Osobiście w kalambury nie grałem przeszło 2 miechy. |
Dawałam wam fory i tyle :D
|
Zobaczymy jutro :) w kalambury nie grałem długo więc dzisiaj to była tylko rozgrzewka :D
|
dokładnie, ja tez mam swoją taktykę, którą ciężko wprowadzić w życie podczas jednej gry.. ;)
|
Cytat:
|
Jutro Was pogonie.
Chyba, że nie zdążę :p |
22:30 zapraszamy :) jeszcze napiszemy w co i jaki pokój :)
|
hmm tez sobie zagram z wami
trzeba umysl potrenowac :> |
Elegancko, 7 osób :) Wklejać sygnaturki :kumple:
|
To ja się też na te kalambury chętnie dopiszę o ile możliwe. W realu byłem niezły, ale na kurniku jeszcze nie próbowałem :p .
|
to ja mam tak propozycje żebyśmy założyli temat na testowym żeby nie było że "nabijamy" :)
|
są tematy o tabace, serialach i innych takich, więc dlaczego nie może być o kurniku ;> ? bez przesady
|
Gra ktoś w coś? Piłka turniej? kalambury? makao?
|
piłka turniej panowie, i z tego co widze pani ;)
|
2421963 5 rund! zapisy za 3 minuty :)
|
może ktoś?któraś ma oochote na 1000?? :D
|
Ja moge w cos zagrac :)
|
http://i38.tinypic.com/iojcs9.png Kurnikowcy łączcie się! Ilu jest nas tak mniejwięcej? Jutro po meczu, czyli gdzieś tak o 22:30 rozgrywamy, jakże poważne i prestiżowe zawody na najlepszego Kurnikowca Dnia w kalambury :D Lista zawodników: w0lno Precel z makiem michu-kozlowek Paulinka_WKS Uran235 WiselkaMLP gris Prezydentowa [?] Firo [?] Jeszcze ktoś chętny? Ps. Czy mógłby jakiś admin zmienić nazwę tematu np na Kurnikowo :D? Ps2. Nie muszę mówić, kto będzie zwycięzcą :skromny: hehe |
w piłkę odpadam, ale w makao mogę Was szybko ograć - późno już ;)
|
paulinka to wbijaj na makao
pokój trutnowo |
Gdzie to makao? :)
|
ehh chłopaki zawiesza mi sie kurnik i mam problemy z wejściem do pokoju .. jednym słowem lipa :/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no nawet nie spodziewałem się że wśród forumowiczów gra tylu w literaki:) chętnie sie dopisze do jakiegoś turnieju! nick na kurniku dokładnie taki sam jak tutaj
pozdr |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl