![]() |
Cytat:
Ale z innych hiszpańskich pierwszoligowców swobodnie sprowadzam zawodników... Pensja 150 - 200 tysięcy euro tygodniowo ich przekonuje... Cytat:
Cytat:
Po dwóch trzech sezonach wypożyczenia kiedy zawodnik miał 22-24 lata i dalej był dobry i nic więcej to sprzedawałem za 10-15 mln euro i co sezon robiłem nowy nabór dobrych piłkarzy na wypoiżyczenie. Kiedy znajdowałem nowego bardzo dobrego lub świetnego na dobrze obsadzoną pozycję to sprzedawałem tych których miałem za bardzo duże pieniądze... Od 25-60 mln euro. W ten sposób miałem coraz większy budzet i coraz lepszy skład. Wszystko opiera się na bardzo dobrej sieci scout'ów.... A moja taktyka to 4-1-2-1-2 z dwoma ofensywnie nastawionymi skrzydłowymi, bardzo dobrym defensywnym pomocnikiem, i ofensywnym pomocnikiem, który wchodzi na środek ataku. |
|
co daje ta łatka 8.0.2? I jeszcze jedno pytanie. Po II sezonie w okresie przygotowawczym gra w pewnym momencie po prostu się zacina. Nic nie daje urlop, zrezygnowanie z posady..nic..dokładnie 4 lipca 2009 roku gra staje i koniec. Wiecie co to moze byc?
|
Łatka, jak sama nazwa wskazuje, łata zdecydowaną większość błędów, które pojawiły się w podstawowej wersji gry. Jest to też skromne uaktualnienie bazy danych.
|
To ta łatka może coś zrobić z tym zacinaniem??
|
Teoretycznie może.
|
Zainstalowalem sobie tą łatkę i, jak juz wejdzie do menu wyskakuje mi komunikat, ze nie znaleziono w napedzie plyty z grą. Zaznaczam, że gra jest sciagana z internetu. Czy moze to tego wina?
|
od nowa Cracka wgraj
|
Może mi ktoś polecić jakąś dobrą taktykę(najlepiej uniwersalną) do Fm'a2008 patch 8.0.2??
|
Dobra jest 4-4-2 diamond attack:P
Ja właśnie teraz wygrałem z Koroną Kielce 4:1 u siebie. Paweł strzelił hattricka:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja sie zaopuscilem cos bardzo w ostatniego FMa to 2006 ciupalem a wlasnie wczoraj cos mnie natchnelo na CM 03/04 ale trzeba bedzie pomyslec nad Fm08 :)
|
Cytat:
Szczerze to ja nigdy nie grałem na czyjejś taktyce. Wolę każdy problem rozwiązywać sam :) |
Cytat:
:P |
Cytat:
Wlasnie,mam pytanie od czego zalezy czy pilkarz dostanie to pozwolenie?Bo np znany nam Kenneth Zeigbo niedostal a chcial przejsc.. Widze ze jedna osoba tez juz gra tym klubem,wiec w ramach ciekawostki powiem ze sprawdzilem sobie na wikipedii to miasto i jest to miasto uzdrowiskowe(cos jak Krynica) w stylu rzymskim zbudowane:D 80 000 mieszkancow.. |
Do Wiślak_258
na latce 8.0.2. i na update Fudi & Messinho Revolution Update 2008 jest możliwość sciągnięcia do Wisły Ricardo Vaz Te, Collinsa Johna, Toniego Doblasa, Santiago Ezquerro (Free). Kallon siedzi w AIK albo AEK :P, Kluivert chetnie pogada z Wisłą, Wilson Oruma. Ci wszyscy są na Wolnym transferze. Z w/w mi udało się ściągnąć tylko Orumę i Doblasa. Sądzę, że gdyby sypnąć hajsem, pozostali (z wolnego transferu) też przejdą. Skoro wogóle chcą rozmawiać to i tak duży PLUS. Bardzo szybko znane nazwiska interesują się wisłą. Zawodnicy w cenie 5mln euro już po paru miesiącach są chętni do przejścia do Wisły. ...no ale te 5 baniek ciężko wysupłać. Głowackiego chce kupić Valerenga a Pan Arek (ambitniacha w FM) jest "zaszczycony zainteresowaniem" - sie uśmiałem jak to zobaczyłem. Ponadto Gołosia, Boguskiego, Piotra Brożka i Sobolewskiego też szybko można sprzedać... lecz za niewielkie pieniądze. Podbijanie ceny z np 500tyś E do 1,000,000 kończy się zawsze wycofaniem oferty. Drużyny komputerowe stały się chciwe? Za sobola zawsze można było z 3mln E wytargować w FM06. Wgrałem bazę danych HUGE (z www.sortitoutsi.com) i dodałem 89 lig (playable) i gra chodzi płynnie. Co prawda mam core duo 4,2 gh i 2 gb ramu. Jeżeli ktos ma podobnego kompa i podobną liczbę lig niech napisze jak wygląda płynność rozgrywki np po 1-2 sezonach (więcej raczej nie wytrzymuje z nudy). Gram dopiero miesiąc w Fm'ie i w razie W mogę zacząć od nowa z mniejszą liczbą lig. pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
o http://www.torrentreactor.net/torren...d-Image-MIKEYB W ogole jak dla mnie to FM2008 jest rozbrajajacy. Na kazdym z moich sejwow wydaje sie, jakby taktyka totalnie nie miala znaczenia. W jednym meczu wygrywam 3runde eliminacji LM z Glasgow Rangers, po dwoch zajebistych kontrach i swietnej obronie wygrywam 2:0 na wyjezdzie, potem remis 1:1 w Krakowie i super, a potem nagle przyjezdza Lechia i mam problem z oddaniem strzalu na bramke. Najwieksze znaczenie w tej grze maja chyba pogawedki przed i pomeczowe, bo potem mozna sprawdzic kto jak zareagowal i zazwyczaj ten ktos strzela gola ;] Fm 2007 byl pod tym wzgledem zupelnie inna gra, bo faktycznie po ocenach bylo widac kto dobrze gra, a teraz napastnik ma caly mecz 6, potem strzeli karnego i ma 8. jakas bzdura. Scouting tez zostal zmieniony, bo nawet skaut z umiejetnosciami oceny po 20 na obu myli sie ocenach potencjalu. No i jeszcze ta glupota ze zmienianiem rozmiaru boiska :D I tak zawsze mi pisalo ze boisko jest krotkie i bedzie gesto w srodku. Wczesniej gralem Kayserisporem z Turcji, gdzie wiodlo mi sie super i nawet w 3 sezonie bylem mistrzem, regularnie gralem w grupowej LM, raz puknalem MU 2:0. Ale przychodzily mecze, ze nic nie bylem w stanie zrobic, po prostu jakies kily mnie cisnely albo w 90 minucie strzelaly farfocla, i to co 2-3 mecze. Zdenerwowala mnie ta gra i odinstalowalem. Totalnie nierealna, i zabijala we mnie czlowieka ;] |
Cytat:
Ja tez gralem zawsze zespolami z samego dna angielskiej pilki i wchodzilem zazwyczaj 2-3 klas wyzej, gdzie przeskakiwalem do zespolu z duza kasa, duzymi ambicjami, ale nie majacymi szczecia. Gralem pamietam Barnetem, potem po awansie 2 klasy wzwyz, przeszedlem do Yorku a potem bodajze do Plymouth Argyle.Ten ostatni wygral nawet LM:D Moja porada: jezeli gracie slabymi zespolami to sprobujcie budowac zespol w oparciu o zawodnikow pozyczonych z klubow wyzszych lig od siebie ale nie takich z Premiership czy tez nawet Division One.W ten sposob moi zawodnicy potrafili strzelac po 30 goli w sezonie, a pomocnicy byc krolami asyst. Dobrze tez skupic sie na Pucharze Anglii. Dobre wystepy tam oznaczaja duza kase z transmisji TV. I najwazniejsze-nie przekraczac budzetow i nie zadluzac sie , bo prezesi w niskich ligach strasznie to znosza. Z tym pozwoleniem to jest tak. Dostanie go gracz ktory rozegral jakas ilosc meczow w reprezentacji swojego kraju w danym sezonie. Dotyczy to ludzi spoza UE. Ci ostatni moga grac bez ograniczen.Moje spstrzenia na temat ewolucji tej gry: Kiedys mozna bylo odbyc tak droge, jaka opisalem. Teraz(czyli jakies 3 ostatnie edycje gry) jest to neimozliwe. Dosc wspomniec, ze Wisla Krakow bylem w stanie zdobywac Puchary Europejskie, Polska zostala mistrzem swiata i europy. Pozniej niestety zmienilo sie to na gorsze, bo...gra stala sie bardziej realna. I tak dzieki temu gram sobie obecnie Roma, proponuje 50 mln euro za Agueroo a on idzie do Interu bo tamci mja jakies budzety po 200 mln euro! Liverpool czy Chelsea placa takie pieniadze zawodnikom , ze sztuka jest wyciagnac ich do gry w swoim klubie. Stalo sie to wszytsko az za realne:D I wygranie LM jest tez bardzo trudne..To wszytsko przez te wstretne kluby angielskie:DDDD |
Cytat:
|
Czy ktoś z szanownych forumowiczów gra(podobnie jak ja) w FM07??
Cytat:
|
Cytat:
|
Liga Polska Manager 2001/2002 i Buffon we Wiśle, ahhh to było :)
|
Liga Polska Manager, to była gra. pieprzenie się z ustawieniami treningu przez godzine, a później cały sezon srrrruuuu w 5 minut. :)
Cytat:
ale chyba na FMie 2007, stwierdziłem że to bez sensu i frajdy takiej nie ma, także już tego nie praktykuje. :) co do FMa, siedze na sezonie 09/10, oczywiście, jak w każdym FMie gram Wisełką. taki pierwszy krok do wielkiej kariery, bo gdzieś się trzeba będzie ruszyć. narazie bez większych sukcesów, ale dwa mistrzostwa, gra w fazie grupowej LM i wyeliminowanie Dynama Kijów. ;) gratulacje, dla tych którzy zachodzą tak daleko w LM, czy PUEFA, w tym FMie nie jest to łatwe, mineły już czasy bojów w LM (vide: FM06), ale to dobrze, trudniej = ciekawiej, realniej. max w****ienie, jak Boguś Cupiał mi sam akceptował ofertę dla Marvina Angulo. co prawda, 5mln juro, to troche kasy, ale nie dość, że był podporą drużyny, to jeszcze można było jak już coś wyciągnąć za niego dużo większą kase. szkoda, że mi się przed dwumeczem z Rangersami skład rozsypał i został PUEFA. |
Cytat:
|
Dlaczego okres zglaszania zawodnikow nie konczy się po zankończeniu kresu transferowego? Kupiłem sobie Murawskiego a nie moze grać, bo nie da się go zgłosić.
|
Cytat:
|
odpalilem FM 08 troche dziwny wyglad okna gownego nie moge sie cos przyzwyczaic ale damy rade ;) trening ustawiony kminie jakas taktyke i pora zaczynac ubogi budzet Wiselka dala oj ubogi ;)
|
Cytat:
pozwolenie zależny od czy ktoś jest z uni europejskiej lub wystąpił odpowiednia ilość meczy w reprezentacji. A klub całkiem spoko;) w pierwszym sezonie 22 dwoma polakami w składzie meczu nie przegrałem. Jak masz dobrych polaków to w dociągniesz na nich aż do coca cola ligue 2 . |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl