![]() |
Cytat:
|
kibic Hutnika zdradził mi ich plany
Cytat:
|
W sobote o 16 na stadionie Garbarni Garca podejmuje Unie Tarnów
|
Ja trenuję w Krakusie Nowa Huta, nie ma ich gdzie wpisać w rubryce w pierwszym poście bo niestety nie posiadamy seniorów ;)
|
Jeżeli już mówimy też o drużynach z okolic Krk to zapomniałeś dodać:
Klasa A - okręg Myślenicki: Cyrhla Krzczonów Iskra Głogoczów Clavia Świątniki Górne LKS Rudnik OSS Opatkowianka Krakus Swoszowice Orzeł Myślenice Rokita Kornatka Pcimianka Pcim Hejnał Krzyszkowice Skalnik Trzemeśnia Pasternik Ochojno Tempo Rzeszotary Beskid Tokarnia Zielonka Wrząsowice Sęp Droginia Klasa A - okręg Wieliczki: Strażak Kokotów Rożnowa Czarnochowice LZS Wawrzynianka Gdovia Gdów Czarni Staniątki Targowianka Targowisko Piłkarz Podłęże Wisła Niepołomice Nadwiślanka Nowe Brzesko Wiślanka Grabie Wiarusy Igołomia Wolni Kłaj Złomex Branice |
Cytat:
Rzeczywiście Trzeba się tam wybrać... |
Cytat:
|
http://www.rksgarbarnia.pl/trogloszenie.gif
jesli dzieciak nie dostal sie do szkolki Wisly sprobuj tu |
Garbarnia Kraków - Unia Tarnów 0 - 0 (0 - 0)
http://www.zksunia.tarnow.pl/ 20.09.2008 - sobota Garbarnia Kraków - Unia Tarnów 0-0 Glinik Karpatia Gorlice - Granat Skarżysko-Kamienna 0-0 Przebój Wolbrom - Jeziorak Iława 4-2 (3-1) Sandecja Nowy Sącz - Start Otwock 4-2 (3-0) Stal Stalowa Wola - Kmita Zabierzow 0 - 0 Podbeskidzie Bielsko Biala - Widzew Lodz 0 - 1 |
Cytat:
|
Cytat:
I liga: Stal 0-0 Kmita |
Cytat:
|
|
Już w sobotę o godzinie 15 mecz : Bronowianka Kraków - RABA DOBCZYCE
|
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358..._kapitana.html
arek baran nie zagra juz w rundzie jesiennej.. |
Glinik/Karpatia Gorlice - Hutnik Kraków 3:1 (2:1)
Widzów: 800. Gorliczanie ogrywają dotychczasowego lidera III ligi, Hutnika. :) |
Widze, ze Hutnik daje sobie jakos rade. Jest na drugim miejscu z jednakowa iloscia punktow.
Kilka wzmocnien w zimie i pewnie wroci do II ligi !!! Powodzenia |
dodalem ankietke
zapraszam do glosowania http://www.futbol.org.pl/news,18038.html Cytat:
|
Z tego co mi wiadomo, naszym odwiecznym rywalem sportowym (kibicowskim) byl klub zza Błon. Wszystkie pozostałe kluby sa raczej neutralne a niektore nawet przyjazne srodowisku WISLACKIEMU.
|
chyba ostatnie wydarzenia potwiedzaja, ze Hutnik, to nie jest jednak klub neutralny i mimo tego, ze dawniej jakies sympatie byly, to teraz jest to nasza druga kosa w krakowie
|
ostatnim rodowitym Krakowianinem jaki był królem strzelców w naszej ekstraklasie był Mirosław Waligóra z Hutnika w sezonie 1991-92
|
Cytat:
ja po czesci rozumiem ich ostrozne podejscie do tematu i nie ma to nic wspolnego czy my ze WISLA i ze nienawisc do Kibicow. Tu chodzi o materialne podejscie do tematu. Hutnicy nie chca miec tekturowej szopki - maniany zbudowanej za marne pieniadze, prowizorki stadionu, ktory bedzie mial zywotnosc 1 rok a potem niech sie zawali, gdzie dwa najwiekszy kluby w miescie (Polsce) licytuja sie za plecami Hutnika, niejako decydujac o jego losie... Trzeba tez miec swoj honor. Tak zeby wilk syty i owca cala. a epizod sprzed kas hutnika przed meczem z Unia, to przeciez nie byl nasz akt przyjazni czy jak?! Moze to my sami prosimy sie by miec kose z HKS - dla mnie glupota. Kiedy Hutnik byl wielki i moim marzeniem jest miec 3-4 druzyny z Krakowa w ekstraklasie. |
Cytat:
Panowie nie przesadzajcie z tą Garbarnią.A biorąc pod uwage , że aby sie dostać do Wisły to trzeba być bardzo dobrym. To Garbarnia jest dobrym klubem bo tam wystrczy być dobrym. Bez napiniki ;) |
Cytat:
|
A jednak wielu jest kibicow Wisly sympatyzujacych z Hutnikiem. I chwala Bogu. Na bok smieszne kosy i inne toporki.
Mam wrazenie ze dyskusja schodzi na niepewny grunt, jako ze to temat czysto sportowy. Czytalem dzis o KS Kabel... Cytat:
|
Cytat:
Reymonta tez idzie pod mlotek - zacznij sie przyzwyczajac... :-/ |
Cytat:
|
Cytat:
Oni TF dali tereny niedaleko naszego stadionu a TF im dała Kabel. Teraz oni tam mają boiska treningowe i siedzibę klubu, sklep z pamiątkami etc. |
Cytat:
jak sie wchodziło do holu to cała ściana była obwieszona proporczykami. Jako małemu brzdącowi najbardziej utkwiły w pamięci proporce West Ham United i Wisły z data 1978 .. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl