![]() |
Cytat:
Mark Thwein :rotfl:. |
he... he...
ide sobie postrzelac. Jak Amon. Goth. 8) Cytat:
Na Castro tez tak mowili, a prosze - wszystkim na zdrowie wyszlo. :( |
Kolego na czerwono istnieje opcja edytuj!
|
Cytat:
http://img176.imageshack.us/img176/5...2132714of9.gif |
Cytat:
Przepraszam. :( |
"Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy forumowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza forumowa odrąbie, w interesie klasy robotniczej, w interesie chłopstwa pracującego i inteligencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej ludności, w interesie dalszej demokratyzacji naszego życia, w interesie naszej Ojczyzny".:pobity:
|
ty ty ty, nie dość że z warszawy, to jeszcze radziecki :pobity:
|
Cytat:
Bardzo mi sie Wasze oddanie podoba. Usuncie tylko cudzyslow i mordke. Niech to wyglada na Wasza-Od-Serca wypowiedz. Zanotuje Was sobie. |
Cytat:
|
Cyrankiewicz jak już coś.
Dobrze nowa miotła może coś się zmieni :P |
w rece 7 kotow wpadla mistyczna wladza podarowana rodem od prezydentury tego forum Obywatele !! apeluje do was o zachowanie nalezytych obyczajow !! kupcie mu ... kota ...
|
Cytat:
Jak widzę notorycznie pyskują zarejestrowani w 2008, więc pozwole sobie coś wam wyjaśnić - 7 kotów był tu modem jak jeszcze część z was wymieniała mleczaki. Więc z łaski swojej, zamilknijcie - bo to już się robi nudne. A dla przypomnienia: Cytat:
Rejestracja oznaczała akceptacje regulaminu. |
Jak powiesz mi gdzie go obrazilem to ci postawie browar ... Niech sobie bedzie modem mi to nie przeszkadza a wrecz cieszy
|
Cytat:
Zresztą to i tak bez znaczenia, bo mój wpis tyczy sie ogółu. |
Gratulacje dla nowego-starego moda. Ten powrót to obok odejścia Kokoszki najlepsza wiadomość w tym okienku transferowym. Życzę sukcesów na polu walki.
|
Cytat:
można by jeszcze dodać do regulaminu co do tego: Cytat:
i 7 kotów, tak dalej. :) |
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszyscy będziecie się dobrze bawić. Ja na pewno będę:> |
Plancu wrócił na moda i czekamy na Keczupa;)
|
Jeszcze jakby na forum wróciła stara gwardia...byłoby pięknie...ale się rozmarzyłem:)
|
Ale pucka w tym temacie :lol:
Miś Puchatek by wymiękł od takiej ilości miodu :lol: |
Jeszcze może bany za głupie podpisy? :)
|
Szkłerwa klękłem ;-P.
Zobaczymy czy to pomoże. |
7kotów... troszkę zawiał wiatr histori i coś mi się przypomniało, ostatnio przeglądając stare dokumenty trafiłem na Pamiętnik Planktona z 2001 roku :rotfl: ... kurna pół nocy straciłem i pracy byłem nieprzytomny ... i tutaj małe pytanko.... pamiętnik kończył się na 26 grudnia 2001 czy były jeszcze jakieś kontynuacje ?
za rozmywanie ile się dostaje :D ? |
A ja tak profilaktycznie proponuję rzucić okiem na dwa tematy: Standardowo - Polityka transferowa(...) i Europejskie puchary(...)
Wydaje mi się, że po meczach Lecha i Legii będzie wysyp płaczu w stylu: "Dlaczego oni go wzięli, nie my", "Ale oni zajebiści, na pewno wygrają mistrza", a może i na odwrót. Niektórzy mają tę łatwość w tworzeniu, a i czasem weryfikowaniu poglądów po jednym meczu. A w temacie to co jak co, ale ta nominacja moderatorska, podobnie jak te trochę wcześniejsze upewnia mnie, że forum również zarządzać będą odpowiedniejsi ludzie. |
Cytat:
podbijam pamietnik jest mistrzostwem swiata ;) obilo mi sie o uszy ze jakas kontunuacja byla jesli tak to "7 kotow" wrzuc skany PS: jestem prze .....m przeczytalem cale forumowe lapu capu :D |
Cytat:
|
Cytat:
Mysle ze tez odczujesz to ktoregos dnia - i nie tylko ty. Zabawimy sie jak s****ysyn. :lol: Wlasciwie nie moge sie doczekac tego dnia. :lol: |
Cytat:
|
bardzo dobrze, ze taki temat powstal, moze czesc klonow charcerzyka i innych pokemonow wezmie sobie wbije do pustych glowek pare rzeczy, ktorych powinni sie trzymac. Nowi userzy probujac czyms blysnac pisza czasem takie posty ze glowa boli, z reszta nie trzeba tego tlumaczyc - patrz "transferowy", ewentualnie zamkniety obecnie "kumatszym byc". Zaraz po rejestracji powinien byc jakis test sprawdzajace zrozumienie regulaminu, a po jego zaliczeniu moznabyloby dolaczyc do grona forumowiczow.
Cytat:
beznapinkowe pozdro powodzenia zycze nowym/ starym modom w walce z wrogimi silami. badzcie jak bultelier, jak wsciekly byk, jak Tommy Lee Jones w "Sciganym"...itd |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl