Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Krótki poradnik - jak nie zarobić bana w kwadrans po rejestracji. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4601)

_ukoL 17.07.2008 10:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 568816)
7. Sprawdz 100 razy jak sie nazywa dany pilkarz, zanim wpiszesz: Zienczug, Brorzek czy Cantano. My mamy w dupach Wasza dyslekcje i wrocicie dopiero jak sie nauczycie pisac.

Powodzenia Zuchy.

Całe szczęście, że we Wiśle nie gra już Thwaite, bo posypałyby się bany!
Mark Thwein :rotfl:.

7 kotów 17.07.2008 11:15

he... he...

ide sobie postrzelac. Jak Amon.

Goth. 8)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aga21 (Post 568937)
kocioł jesteś 7!

Na Castro tez tak mowili, a prosze - wszystkim na zdrowie wyszlo. :(

Zieniu17 17.07.2008 11:36

Kolego na czerwono istnieje opcja edytuj!

uher 17.07.2008 11:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zieniu17 (Post 568967)

http://img176.imageshack.us/img176/5...2132714of9.gif

7 kotów 17.07.2008 11:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zieniu17 (Post 568967)

Przepraszam. :(

Zygmunt.Król 17.07.2008 11:57

"Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy forumowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza forumowa odrąbie, w interesie klasy robotniczej, w interesie chłopstwa pracującego i inteligencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej ludności, w interesie dalszej demokratyzacji naszego życia, w interesie naszej Ojczyzny".:pobity:

vote-for-mikey 17.07.2008 12:13

ty ty ty, nie dość że z warszawy, to jeszcze radziecki :pobity:

7 kotów 17.07.2008 12:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zygmunt.Król (Post 568980)
"Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy forumowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza forumowa odrąbie, w interesie klasy robotniczej, w interesie chłopstwa pracującego i inteligencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej ludności, w interesie dalszej demokratyzacji naszego życia, w interesie naszej Ojczyzny".:pobity:

Bardzo mi sie Wasze oddanie podoba.
Usuncie tylko cudzyslow i mordke. Niech to wyglada na Wasza-Od-Serca wypowiedz.

Zanotuje Was sobie.

WHITE*STAR 17.07.2008 12:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zygmunt.Król (Post 568980)

Lenin wiecznie żywy! :lol:

Sevi 17.07.2008 12:27

Cyrankiewicz jak już coś.
Dobrze nowa miotła może coś się zmieni :P

WiselkaMLP 17.07.2008 13:30

w rece 7 kotow wpadla mistyczna wladza podarowana rodem od prezydentury tego forum Obywatele !! apeluje do was o zachowanie nalezytych obyczajow !! kupcie mu ... kota ...

Wilku 17.07.2008 13:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiselkaMLP (Post 569061)
w rece 7 kotow wpadla mistyczna wladza podarowana rodem od prezydentury tego forum Obywatele !! apeluje do was o zachowanie nalezytych obyczajow !! kupcie mu ... kota ...

Dobra.

Jak widzę notorycznie pyskują zarejestrowani w 2008, więc pozwole sobie coś wam wyjaśnić - 7 kotów był tu modem jak jeszcze część z was wymieniała mleczaki.

Więc z łaski swojej, zamilknijcie - bo to już się robi nudne.

A dla przypomnienia:

Cytat:

Zasady forum

Część ogólna:

1. Moderatorzy odpowiedzialni są przed Bogiem, historią i własnym sumieniem ewentualnie w konkretnych przypadkach przed powoływanym doraźnie Sądem Moderatorów.
http://wislakrakow.com/forum/faq.php...egulamin_tresc

Rejestracja oznaczała akceptacje regulaminu.

WiselkaMLP 17.07.2008 13:41

Jak powiesz mi gdzie go obrazilem to ci postawie browar ... Niech sobie bedzie modem mi to nie przeszkadza a wrecz cieszy

Wilku 17.07.2008 13:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiselkaMLP (Post 569072)
Jak powiesz mi gdzie go obrazilem to ci postawie browar ... Niech sobie bedzie modem mi to nie przeszkadza a wrecz cieszy

Jakbyś obraził to post by sie nie uchował.

Zresztą to i tak bez znaczenia, bo mój wpis tyczy sie ogółu.

Greebo 17.07.2008 14:26

Gratulacje dla nowego-starego moda. Ten powrót to obok odejścia Kokoszki najlepsza wiadomość w tym okienku transferowym. Życzę sukcesów na polu walki.

Gucio25 17.07.2008 15:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Greebo (Post 569111)
Gratulacje dla nowego-starego moda. Ten powrót to obok odejścia Kokoszki najlepsza wiadomość w tym okienku transferowym. Życzę sukcesów na polu walki.

więc narazie wszystkie dobre wiadomości w tym okienku, nie tyczą się pana Jacka, który nie jest "łysym ch**em". ;)
można by jeszcze dodać do regulaminu co do tego:
Cytat:

Wilku: musisz używać emot bez potrzeby?
niekiedy jest to wkurzujące..

i 7 kotów, tak dalej. :)

simone 17.07.2008 16:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wilku (Post 569067)
Jak widzę notorycznie pyskują zarejestrowani w 2008, więc pozwole sobie coś wam wyjaśnić - 7 kotów był tu modem jak jeszcze część z was wymieniała mleczaki.
Więc z łaski swojej, zamilknijcie - bo to już się robi nudne.

Czyli "stare wiarusy":P w pyskówki się mogą wdawać... Kamień z serca mi spadł, no to dawać k..., który pierwszy?! :lol:

wolfy 17.07.2008 16:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 568816)
1. Nie badz spec transferowy - kara 2miesiace
2. Nie pisz eposow taktycznych i profili psychologicznych pilkarzy na podstawie relacji tekstowych - kara 2 miesiace
3. Nie badz rozregulowany emocjonalnie. Gwaltowne skoki nastroju od czarnowidztwa do wizji zdobycia LM - 6 miesiecy odpoczynku
4. Nie miej "pewnych info" - 2 lata banicji
5. Lepiej sklej dziob, niz masz sie "zgadzac z wypowiedzia przedmowcy" - 2 miechy
6. Bednarz nie jest "lysym chu**m". Tzn jest, ale wylacznie dla giganta.
7. Sprawdz 100 razy jak sie nazywa dany pilkarz, zanim wpiszesz: Zienczug, Brorzek czy Cantano. My mamy w dupie Wasza dyslekSje i wrocicie dopiero jak sie nauczycie pisac.
8. Wiadomo co to Cracovia i co o nich myslimy, ale poprzestanmy na mysleniu. Tyczy sie to tez mnie. - sam sie zbanuje dozywotnio.
9. Powtorny login pobanowy - dozywocie i kasacja kazdego nowego tworu. Czyli tzw "charcerzykowanie" = smierc na TWSD
10. To ze masz 14 lat nie oznacza ze musisz byc cymbal. Znam inteligentnych 12 latkow. Wiec nie rob siary, tylk idz pokopac pilke przed dom, albo poczytaj ksiazke, zamiast pisac ze slyszales od qmpla to i tamto. Bany beda sie wahac od 2 dni do osiagniecia pelnoletnosci.

Powodzenia Zuchy.

http://farm1.static.flickr.com/186/4...e9655aaeea.jpg

A całość będzie rygorystycznie i sadystycznie wprowadzana w życie:D
Mam nadzieję, że wszyscy będziecie się dobrze bawić. Ja na pewno będę:>

Maciejj 17.07.2008 16:50

Plancu wrócił na moda i czekamy na Keczupa;)

Koko_1906 17.07.2008 16:57

Jeszcze jakby na forum wróciła stara gwardia...byłoby pięknie...ale się rozmarzyłem:)

emsi 17.07.2008 18:00

Ale pucka w tym temacie :lol:

Miś Puchatek by wymiękł od takiej ilości miodu :lol:

MatMario 17.07.2008 18:34

Jeszcze może bany za głupie podpisy? :)

Młyniu_Miechów 17.07.2008 18:58

Szkłerwa klękłem ;-P.

Zobaczymy czy to pomoże.

Miro 17.07.2008 19:02

7kotów... troszkę zawiał wiatr histori i coś mi się przypomniało, ostatnio przeglądając stare dokumenty trafiłem na Pamiętnik Planktona z 2001 roku :rotfl: ... kurna pół nocy straciłem i pracy byłem nieprzytomny ... i tutaj małe pytanko.... pamiętnik kończył się na 26 grudnia 2001 czy były jeszcze jakieś kontynuacje ?

za rozmywanie ile się dostaje :D ?

Maćko 17.07.2008 19:09

A ja tak profilaktycznie proponuję rzucić okiem na dwa tematy: Standardowo - Polityka transferowa(...) i Europejskie puchary(...)

Wydaje mi się, że po meczach Lecha i Legii będzie wysyp płaczu w stylu: "Dlaczego oni go wzięli, nie my", "Ale oni zajebiści, na pewno wygrają mistrza", a może i na odwrót.
Niektórzy mają tę łatwość w tworzeniu, a i czasem weryfikowaniu poglądów po jednym meczu.

A w temacie to co jak co, ale ta nominacja moderatorska, podobnie jak te trochę wcześniejsze upewnia mnie, że forum również zarządzać będą odpowiedniejsi ludzie.

WiselkaMLP 17.07.2008 19:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Miro (Post 569311)
7kotów... troszkę zawiał wiatr histori i coś mi się przypomniało, ostatnio przeglądając stare dokumenty trafiłem na Pamiętnik Planktona z 2001 roku :rotfl: ... kurna pół nocy straciłem i pracy byłem nieprzytomny ... i tutaj małe pytanko.... pamiętnik kończył się na 26 grudnia 2001 czy były jeszcze jakieś kontynuacje ?

za rozmywanie ile się dostaje :D ?

podbijam pamietnik jest mistrzostwem swiata ;) obilo mi sie o uszy ze jakas kontunuacja byla jesli tak to "7 kotow" wrzuc skany

PS: jestem prze .....m przeczytalem cale forumowe lapu capu :D

Griszka30KR 17.07.2008 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maćko (Post 569324)
A ja tak profilaktycznie proponuję rzucić okiem na dwa tematy: Standardowo - Polityka transferowa(...) i Europejskie puchary(...)

Wydaje mi się, że po meczach Lecha i Legii będzie wysyp płaczu w stylu: "Dlaczego oni go wzięli, nie my", "Ale oni zajebiści, na pewno wygrają mistrza", a może i na odwrót.
Niektórzy mają tę łatwość w tworzeniu, a i czasem weryfikowaniu poglądów po jednym meczu.

A w temacie to co jak co, ale ta nominacja moderatorska, podobnie jak te trochę wcześniejsze upewnia mnie, że forum również zarządzać będą odpowiedniejsi ludzie.

Nauczycielki w podstawówce tez chyba były z Ciebie zadowolone...... :)

olTSchool 17.07.2008 19:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 569212)
A całość będzie rygorystycznie i sadystycznie wprowadzana w życie:D
Mam nadzieję, że wszyscy będziecie się dobrze bawić. Ja na pewno będę:>

Na pewno.
Mysle ze tez odczujesz to ktoregos dnia - i nie tylko ty. Zabawimy sie jak s****ysyn. :lol:
Wlasciwie nie moge sie doczekac tego dnia. :lol:

Miro 17.07.2008 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiselkaMLP (Post 569331)
podbijam pamietnik jest mistrzostwem swiata ;) obilo mi sie o uszy ze jakas kontunuacja byla jesli tak to "7 kotow" wrzuc skany

Jeśli była jakaś kontynuacja to 7kotów jako autor mógłby wrzucić "rękopis" ....

karmel1906 17.07.2008 19:55

bardzo dobrze, ze taki temat powstal, moze czesc klonow charcerzyka i innych pokemonow wezmie sobie wbije do pustych glowek pare rzeczy, ktorych powinni sie trzymac. Nowi userzy probujac czyms blysnac pisza czasem takie posty ze glowa boli, z reszta nie trzeba tego tlumaczyc - patrz "transferowy", ewentualnie zamkniety obecnie "kumatszym byc". Zaraz po rejestracji powinien byc jakis test sprawdzajace zrozumienie regulaminu, a po jego zaliczeniu moznabyloby dolaczyc do grona forumowiczow.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez usiu (Post 568901)
o jakości forum wypowiadają się użytkownicy zarejestrowani na forum w 2006/2007 roku :lol:

usiu, tu pozwol ale sie z toba nie zgodze, bo to ze ktos jest zarejestrowany od 2006, nie oznacza ze nie przegladal tego forum wczesniej, pozatym jak w emsi pisal w jednym ze swoich tematow- szacunku troche do innych userow.
beznapinkowe pozdro

powodzenia zycze nowym/ starym modom w walce z wrogimi silami.
badzcie jak bultelier, jak wsciekly byk, jak Tommy Lee Jones w "Sciganym"...itd

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl