![]() |
Na pewno nie poszlo wiecej niz 9 tysiecy, bo tyle poszlo w tamtej rundzie :)
|
Mam pytanie, czy można za kogoś odebrać KK i kupić odrazu karnet?
|
Cytat:
|
A ja się chciałem dowiedzieć, czy jedna osoba może złożyć podanie o kartę dla kilku osób mając kopie ich dowodu osobistego?
|
tak mozze, tylko musi jeszcze za nich zaplacic
|
To jest oczywiste ;).
|
KK
pytanie: jak drukuje wniosek o Karte Kibica zamieszczony w linku to drukuje wszytskie 3 str czy jak?
|
Ile sie czeka na karte kibica jeśli wniosek zloże w czwartek? Zdąrze jeszcze karnet + bilet na Barce kupić???
|
powinienes zdazyc :) jak powiesz, ze szybko chcesz to teraz 3 dni. Powinien byc na poniedzialek-wtorek :)
|
Mam pytanie .. czy na tych nowy kartach sa jeszcze jakies limity czasowe waznosci bo mialem ta stara bez chipa i bylo -niewiem jak teraz..
|
Chciałbym wyrobić Kartę Kibica i zapytać czy istnieje możliwość
wyrobienia tejże Karty Kibica inna niż stawienie się osobiste w sklepie "Wiślacki świat"? Mieszkam ponad 300km od Krakowa (w Warszawie) i jeżeli byłby inny sposób wyrobienia tej karty, oszczędziłoby to mój czas i pieniądze. |
KK będzie można wyrabiać dopiero w drugiej połowie lipca tak mi ostano powiedziano w Wiślackim Świecie:/
|
Mają byc nowe ...
|
Cytat:
|
Wymieniać.
|
A dlaczego? Jak wyrabiałem w tamtym roku to mówili, że karta będzie ważna przez cały czas?
A jeżeli tak to od kiedy można wymieniać? nic jeszcze nie wiadomo? |
Zmieniają się jakieś przepisy, czy coś.
Jak chciałem kartę sobie wyrobić pod koniec kwietnia to mi w WŚ powiedzieli, że nie ma sensu, bo będzie zmiana i karta może stracić ważność i będę musiał wyrabiać na nowo. |
Obecnie mają wejśc ze zdjęciem.
|
Moze bedzie tansze wytworzenie nowej karty, a jakby repliki starej ;>
PS. jest to powrot do przeszlosci, kiedys tez byly juz ze zdjeciem:. |
Szkoda tylko, że nie ma żadnych konkretów...
|
Wie ktoś może co z tymi kartami kibica? można już wyrobić czy jeszcze nie? ewentualnie jak ktoś będzie w tym tygodniu w Wiślackim Świecie czy może się zapytać? bo ja w tym tygodniu nie dam rady
|
Nie było żadnych informacji na temat nowych KK, więc wg mnie nic się na razie w tej kwestii nie zmieniło - póki co nie ma wyrabiania kart.
|
Witam Może sie ktoś orientuje w takiej sprawie.Składałem wniosek w styczniu 2006 roku o wydanie KK.W lutym wyjechałem za granice i niedawno wróciłm bedzie jeszcze ta karta do odbioru czy trzeba składać nowy wniosek?? Próbowaem dzwonic do Wiślackiego Swiatu ale nikt tam nie odbiera. Z góry dzięki za odpowiedz
Dzieki Arkas |
Raczej już jej nie będzie ale ona i tak by Ci się do niczego nie sprzydała. Niedługo mają wychodzić nowe KK z zdjęciem, więc wtedy sobie wyrobisz nową już. Na chwilę obecną WŚ nie wyrabia kart.
|
Od kiedy będzie można wyrobić nową kartę?
|
OD nowego roku będą wyrabiane nowe Karty
|
KK
jak mam 16 lat to mogę wyrobic karte ?? i co potrzebne?
|
KK dopiero będzie można wyrobić od nowego roku
|
jesli masz 16 lat to musisz miec zgode rodzicow. ale jak wszyscy pisza KK beda wyrabiane od nowego roku wiec nie wyrobia Ci teraz
|
Cytat:
Nie musi, przynajmniej do tej pory nie musial mieć zgody od roidziców.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl