![]() |
^^
ani jednej (prócz tej mp4) |
Potrzebuje jakiejś stronki z torrentami i z jakimś tam ratio..Nie wiem ocb ale podobno na stronkach z ratio jest większa prędkość ściągania z bitcomety..
|
aktualnie masz otwarta rejestracje na torrentleech.pl
ale jak nie bedziesz dbal o ratio to banana dostaniesz |
Poczty juz na bank przestaly strajkowac? Bo podobno wczoraj od polnocy zakonczyli ... ??
|
|
Cytat:
|
Ma ktoś tego e-mail'a hOWARDA wEBB'A??
|
no to na polishsource.org sprobuj , albo na torrenty.org
ale to i tak sa ciulaste strony. najlepsze stronki to masz gdzie wstep jest mozliwy tylko poprzez zaproszenie. moze ktos z twoich kolegow dusponuje / uprzedzam pytanie - na mnie nie licz :P / |
Cytat:
Ps. na www.polishbytes.net jest 27 wolnych kont ;] |
Wiecie gdzie można w Krakowie wyrobić karte studencka "ISIC" - ubezpieczenie itd ?
|
Cytat:
|
Cytat:
pzdr |
Cytat:
Adres: HOWARD WEBB 136 MORTHEN ROAD WICKERSLEY ROTHERHAM SOUTH YORKSHIRE S66 :D |
Mail niestety nie działa, pewnie usunął Łysol niedomyty. Ale to tylko dobrze, znaczy, że zareagował;)
|
Mam pytanie: JAKIEGO KLUBU TO MOZE BYC KOSUZLKA? Bo nie ma herbu i trudno skapnac :P wydaje mi sie,ze moze jakiegos niemieckiego, ale nie wie dokladne :-) HELP
http://i32.tinypic.com/16kygdk.jpg |
Cytat:
ja jeszcze rano wysłałem maila... jak nie mail to pozostaje nam adres - no chyba że ktoś ma telefon? :D |
Cytat:
|
Czy do firmy handlowo-usługowej OK dojade autotobusem 501 albo jakimś innym tramwajem.... Tzn. chodzi o to czy przed samą firmą(ew. pare metrów) jest jakiś przystanek... Czy ta firma jest blikso giełdy na Balickiej? A wie ktoś jakie ma godziny otwarcia?
|
Cytat:
|
Ale nie pisze godzin otwarcia?
|
Cytat:
|
Jeszcze jedno pytanie na marginesie.Czy strona tnp.net.pl jest z ratio?
|
Cytat:
|
Czy w Empiku kupię czasopisma, gazety Socjalistyczne, Nacjonalistyczne, a jeśli nie to w jakim innym punkcie?
Są takie specjalnie? Prezent dla koleżanki na osiemnastkę, która uważa się za... liberała! |
w Empiku widzialem kiedys gazete która byla cala w logach nazistowskich ale podobno byla antynaziskowska nieznam tytulu ale mysle że wlasnie empik jest idealnym miejscem zeby o cos takiehgo zapytac
|
Za pewne była to gazeta: "nigdy więcej"
|
Moi, je vous adore!
co to znaczy ? |
Cytat:
|
Cytat:
Ważne :) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl