![]() |
Cytat:
|
pytanie, czy jest sens składania w drugiej rekrutacji do VII ze 130 pkt? bo po tych wyniach co mieli przyjęci, to ja si obawiam, że skończę na trzeciej, jeśli na przykład sie nie dostanę w drugiej :D
|
jutro na omikronie powinno być napisane ile punktów mieli uczniowie będący ostatnimi na liście w danej klasie to sobie zobaczysz jakie masz szanse
;) |
czy ktoś idzie może do XIII LO?? ja sie dostałem do klasy historia-wos mając 140 pkt
|
Idzi8e ktoś do 12LO? ja tam się dostałem...
|
Idzie Kto do 26 na Krupnicza?? :)
|
NIKT NIE IDZIE DO 17 LO NA ZŁOTYM ROGU ??? !!!
sory za capsa |
Cytat:
|
Idzie może ktoś z forumowiczów do jakiejś z szkoły z powaitu Suskiego ??
|
czy to prawda ze do VIII byly jakies kosmiczne progi?? wieksze niz np. do Nowodworka?:>
|
wislabielany, wiem jakie były najniższe, tylko czy nie wiecie jaki może być odpływ, bo sporo ma po 170, 160, nawet 180 jest(ale to akurat nie mój profil)
|
vote-for-mikey, marne szanse. Jak masz poniżej 140 to na 99% sie nie dostaniesz do żadnej klasy.
|
Kłóciłbym się Humana Niem- Ang dzisiaj 142 pkt Mat- Fiz Niem-Ang też 142 pkt dawało wejście, dużo osób chce iść do innych szkół z VII moim zdaniem masz szanse. Ja jestem w Europejskiej, aczkolwiek zobaczymy czy tam będę ;)
|
Może... ja tam patrze przez pryzmat zeszłego roku.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
żeby dostać sie chociaż do samej szkoły trzeba było mieć 164 pkt !!!! |
Cytat:
Natomiast do Nowodworka w tym roku przyjmowali od 165 pkt (nie licząc oczywiście specyficznej klasy dwujęzycznej) |
Cytat:
Niech żyje druga rekrutacja :D |
a Kto sie dostał do TECHNIKUM ŁĄCZNOSCI ???? Ja bede tam chodził do klasy Technik Telekomunikacji
|
ja profil TI
|
Dostał się ktoś do LO w Piekarach?? Ja jestem w IE - human
|
Jeśli ktoś nie zamierza spędzić 3 lat na nauce, to polecam 18LO:-)
|
idze ktoś do XXVII ??
|
paull89, trochę późno :D w 27 jest fajny biochem, 8 facetów, reszta laski ^^
|
A w XXVIII w niektórych pierwszych klasach podobno ma byc 4 facetów a reszta to laski. I co glupio??:D
Wiec zapraszam do 28 LO. Moze sa wolne jeszcze miejsca:) |
Cytat:
To w mojej klasie jest tylko 6 facetów reszta laski...będzie ciekawie...:D |
Cytat:
Edit: a jednak nie :P na 33 osoby dokładnie 2 razy więcej dziewuch :) |
ja natomiast jestem w geo-biol i mam 24 dziewczyny w klasie i 10 chłopa
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl