![]() |
moze ktos wie ile punktow do rankingu dostaje sie w tegorocznym Wimbledonie, w poszczegolnych rundach?
|
Cytat:
aha nie wiedzialem :) nie pieprzyłem głupot tylko wyszedłem z błędnego założenia |
Cytat:
|
dzis aga z kuzniecowa , wychodzi na kort centralny zaraz po federerze
|
czyli o ktorej mniej wiecej?
|
http://www.wimbledon.org/en_GB/news/...655268309.html
artykuł na temat nowych gwiazd w kobiecym tenisie, jest oczywiście akapit poświęcony Agnieszce :) |
ok godziny 16 zakladajac ze Roger zagra jak Roger ;]
|
6:4 Aga wygrywa w pierwszym secie.....w ćwierćfinal;e czeka juz Wiliams Serena narazie dbrze dwa przełamania raz sam przełamana jest bardzo dobrze ogólnie
|
No i pierwszy set dla Agi, 6-4 :)
Ona jest jak robot, spokój i opanowanie, powinno być dobrze. UPDATE: 1-6 w drugim secie, masakra ****a, kobity to jednak są nieprzewidywalne |
Jeeeeeeeeeeeest.
Wielkie gratulacje. Powalczyła do końca. |
no to jest COŚ.wygrac mecz w ktorym(poza 1setem) grało sie totalny piach:D spora zasluga w tym rosjanki no ale zwyciezcow sie NIE OSĄDZA:) Brawo Aga
|
Wygran Wygrana Wygrana 7:5 w trzecim secie...... a nie bylo zaciekawie ledwo co uciekła od porażki po jutrze z Williams
|
Brawo Isia !!! Ciekawe czy jak dojdzie do finału to pokażą go w TVP ?
|
pięknie Aga wróciła z 1-4 w III secie! mamy ćwierćfinał i trzeba się cieszyć, wierzę że z Williams zagra dużo lepiej i powalczy o awans do półfinału, a to byłby już przeogromny sukces. ;)
ps. do kolegi z góry - nie pokażą go w TVP, bo prawa do Wimbledonu ma Polsat. co najwyżej go w otwartym pokażą, ale to nie temat na dziś, poczekajmy. ;) |
Coś ostatnio w Kraku mamy urodzaj sportowców na światowym poziomie: Korzeniowski,Kubica, teraz Radwańska, mam nadzieje, że do nich do dołączą piłkarze Wisły Kraków ;)
Fajnie. Mam nadzieję, że skłoni to inwestorów by wybudować w Krakowie jakiś stadion tenisowy z prawdziwego zdarzenia. Coś tam miało powstać na terenie Nadwiślanu. |
na terenie Nadwiślanu powstanie apartamentowiec ...
a Olszę chcę PKP sprzedać też developerowi ... jak powodów podają długi klubu ... jak widziałem na własne oczy w Londynie korty publiczne ze wstępem 0 funciaków to jak widzę co jest u nas to się nóż w kieszeni otwiera ... |
Cytat:
|
Zobaczyć ciężko, bo raczej tu nic nie ma...
P.S O to mi chodziło http://dom.gazeta.pl/nieruchomosci/1...d_Wawelem.html |
Miejmy nadzieję ... kortów z trybunami nawet dla 200 osób u nas nie ma.
Czytałem też w gazecie 2 miechy temu że zamiast kortów będzie budynek mieszkalny - mam nadzieję że to były plotki. ps. kiedy kolejny mecz? |
to prawda zwlaszcza ze nie trzeba jakis super wypasionych kortow mozna by na kilku wiekszych osiedlach wyasfaltować prostokąt i postawić stalowa siatke , na takiej zasadzie jak stoja po osiedlach te stoly do pingo ponga
nety co prawda nie beda przechodzily :) ale taki kort potem to juz zero pln utrzymania , stoi sobie po prostu i jest za free a korzeniowski nie jest krakusem ;p |
Cytat:
|
Jutro, drugi mecz na korcie centralnym
|
czyli koło 15.30
ciekawe czy wytrzyma tyle pod rząd |
no tak, gra dziś. ciężko będzie, dwa dni z rzędu grać ważne i trudne mecze. swoją drogą, dziwne to jest, że ćwierćfinały dzień po 4-tej rundzie są, w poprzednich rundach był dzień przerwy.
ale Aga, daj z siebie wszystko, dawaj! |
obawiam sie że nie wytrzyma fizycznie. sam gram w tenisa i takie mecze są bardzo męczące. wczoraj przecież zagrała 3sety z jedną najlepszych tenisistek na świecie
|
****a ze tez sie wzieło pietrowej na odrabianie z 6-1, 5-1 dla dementiewej pachnie 3 setem i czekac musmy...
|
no to se ****a objerzalem rawdanska
|
wie ktoś czy jest transmisja na sopcast?? jeśli tak to na jakim kanale??
|
|
mam takie wrażenie że Radwańska odpuściła sobie ten mecz :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl