![]() |
Tylko kartki zmarnowali na te durne hasełka z kontami :]
|
Ja też. Lecą chu.je pier.dolone sobie z nami w kulki. Takie coś miałoby sens, gdyby te wyniki były chociaż dzień wcześniej, niż w szkole, a tu ku.rwa nawet po przerwie w pracy systemu nadal nic.
Banda komuchów nawet wyniku nie potrafi na czas wprowadzić. Ale się, ku.rwa zdenerwowałem, no. |
a wie ktoś może od której godziny będą te wyniki na stronce?:)
|
Zbawi was te parę godzin różnicy? Wieczorem pewnie będą wyniki.
|
Zbawiłoby, bo dużo ludzi siedzi w nerwach, a można byłoby ten czas oczekiwania skrócić.
|
no zrozum kazdy sie jakos denerwuje..chce wiedziec ja najwczesniej i nawet to kilka godzin kiedy juz wiesz przynosi zawsze jakas ulge.
|
lol jakie nerwy.
I tak nie zmienicie i tak nie zmienicie. Mnie to szczerze wali ;P Może dlatego iż mimo możliwości pójścia na dzienne ide na zaoczne :P i tam sie dostane, jak tylko zdam :D |
Ciekawe czy w ogóle jaśnie państwo ma zamiar podać dziś te wyniki... Czy jednak zrobią to jutro rano...
|
Cytat:
Wyniki są już dawno wrzucone do systemu, teraz czekają tylko na jedno magiczne kliknięcie, dzięki któremu będziecie je mogli zobaczyć. Cytat:
W ogóle, to nie rozumiem waszego zaskoczenia, że nie ma wyników. Dwa lata temu nie było, rok temu nie było, więc dlaczego teraz miałyby być? Może nielicznym szczęśliwcom uda się sprawdzić po północy, kilku kolejnym osobom jutro rano, ale i tak większość z was dowie się dopiero jutro odbierając świadectwo. Radzę spokojnie siedzieć i czekać na wyrok ;) Pzdr |
Cytat:
|
Ja musze wiedzieć przynajmniej godzinę wcześniej niż rozdanie świadectw w szkole, bo mam zakład z kumpelą, która będzie miała więcej pkt z bio, chem i fizy, ta przynosi drugiej do szkoły draft kega Heinekena :D
|
Booże wszyscy chcą znać wyniki a ja marzę o tym, żeby te matury zostały zgubione ;P
Będzie co ma być, nie stresujmy się - gdzieś się na pewno dostaniemy :) pozdrawiam |
AniaD303 chialabym miec takie problemy ktora bedzie miala wicej punktow i kto przynosi heinekana..ja sie modle zeby zdac..
|
Cytat:
|
jak dla mnie to mała beczka ;)
|
keg to beczka ponad 58 litrowa,a co do wyników to raczej ich dzisiaj nie będzie.
|
Przerwa techniczna... Coś się dzieje. :D
|
K...... przeciążony serwer !!!! 3 dni konserwować i żeby dalej się serwer zawieszał . Paranoja
|
ta, wszyscy sie rzucili i juz padlo... to jest parodia, ktora sie powtarza co roku
|
Limit 2000 miejsc przy 300tys maturzystow..
|
jest godz 20.45 , co jest grane?? sa juz wyniki co sie tak wszyscy rzucili na ta stronke?? i limit 2000 , paranoja ;/
|
Cytat:
nie ważna wielkość, 30l, 50l i jesli są wieksze to wieksze:) Może podac ktoś strone na której będą wyniki? wiem że powinienem wiedziec al do tej pory miałem to w ceimnym miejscu:P |
Cytat:
|
udało mi się zalogować na ten SYF wyników BRAK !!
|
potwierdzam ;/
|
I lipa dzisiaj wyników nie będzie.To w sumie po ch.j te wyniki mają by w necie jak i tak wcześniej się człowiek nic nie dowie.
|
ale pisze ze w dniu dzisiejszym wynikow nie bedzie czyli co? beda po godzinie 12 po teoretycznie po 12 juz jest dzien jutrzejszy...:(
|
Tak jakby tego nie mogli napisać wcześniej... .....!
|
W gazecie wyborczej piszą, że na necie wyniki pojawią się dopiero w piątek 4 lipca...
|
Cytat:
no nie do końca bo jest to miara pojemności:)jeśli o wyniki to ja mam ich w dup.. i poczekam na świadectwo. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl