![]() |
Ile czasu trwa wyrobienie koszulki ze swoim numerem i nazwiskiem? W jakiej cenie byłaby ta koszulka? Można odebrać ją pocztą czy trzeba osobiście?
|
Z tego co wiem to w Fanatyku napis drukuja od razu , oryginalna koszulka 200 zł (repliki tez pewnie maja ~130 zl) + 1,5 zl za litere i ok.5 zl za cyfre
Wysylaja poczta (cena przesylki 13 zl) |
Cytat:
oryginalna 199 :) replika 129 :) literka 1.50 cyfra 4.50 koszt przesyłki 8 zł bo jak ktoś chce napis + wysylka pocztą to tylko płacone ONLINE/PRZELEW |
Gdzie Można Zakupić Pościel Z Motywem Wisły Kraków?
jw^
Czy ktoś się orientuje, gdzie można taką pościel dołapać? |
mam pytanie szukam kogos kto moglb mi zaprojektowac koszulki chodzi mi o nadruki
|
|
Cytat:
|
Na Niedzielnym Spotkaniu W Sklepiku Fanatyk Ktoś zostawił klucze
|
Wam też nie działa str. www. fanatyka ?
|
www.tswisla.eu - jezeli o ta chodzi to mi dziala
|
Zima idzie, a chyba nie tylko ja uważam, że przydałyby się nowe czapki, te z oficjalnego są beznadziejne, a ta Lonsdale'a z Fanatyka za droga..
|
Cytat:
|
ktoś wie czy można gdzieś kupić WIŚLACKIE rękawiczki??
są w Fanatyku?? |
Rękawiczki są, wczoraj widziałem....czarne z herbem
|
będą nowe czapki zimowe
|
Cytat:
|
Cytat:
bo tak jak mowie, ta Lonsdale'a zaj3bista, ale droga.. patrząc na inne ekipy pod względem czapek czy innych gadżetów niestety troche odstajemy. |
mamy przecież 15 wzorów czapek zimowych tylko trzeba przyjść do sklepu i wybrać :) bo na stronie nie mamy jeszcze wszystkiego.
Możliwe, że te czarne z herbem jeszcze będą. Nie wydaje mi się żebyśmy odstawali... |
Cytat:
|
od 1.12 - 6. 12 Fanatyk czynny od 10 do 20.00
taka informacja ;) |
polecam bluze czarna z kapturem bardzo dobra
|
Mam pytanie czy mogę gdzieś dostac jeszcze te czarne z herbem rękawiczki Wisełki..?
|
chyba w fanatyku ;p przed mikołajem jeszcze były ale teraz to nawet nie wiem ;d
|
Mam pytanko: czy dostępne są jeszcze kurtki(ortaliony) czarne z napisem z tyłu Braci Sie Nie Traci i z przodu herb Wisły Lechii i Sląska?:)
|
Cytat:
nie bo były na zamowienie...chyba że ktoś bedzie chciał sprzedać swoją |
Słuchajcie a czy ktos sie orientuje gdzie mozna kupic koszulke w której wybiegli piłkarze na mecz z Lechią? Ta z dwoma pięsciami, Wisła & Lechia ??? Dzięki pzdr
|
http://www.tswisla.eu/k81/SPODENKI-B...YMN,p687.html#
Spodenki fajne, tyle że tekst hymnu w innej wersji :P http://www.tswisla.pl/audio.html |
gdzie kupię szal "Jak długo na Wawelu" taki cały granatowy z napisem na środku Wisła.??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl