![]() |
zna ktos progi punktowe z zeszlego roku na AP albo uniwersytet ekonomiczny orientacyjnie?
|
KSW to uczelnia Prywatna?? Jeśli ktoś się orientuje to jakie były progi punktowe na wydział prawa UJ oraz na KSW?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na AP wystarczyło w tym roku około 170 punktów na kierunki humanistyczne
|
Pfff.. czyli, że np. historia rozszerzona na jakieś 90% i polski rozszerzony na 80% ? :/ pogięło ich? :/
|
punkty z rozszerzonej są liczone x 1,5
ja się dostałem na politologię, pisząc maturę rozszerzoną z polskiego na 60% i 84% z podstawowego niemieckiego |
Cytat:
piszesz ze wysokie czesne na ksw jest takie same jak na innych uczelniach . wszedzie jest +/- 2k |
Może dla niego to jest wysokie ;) BTW:Na zaocznym prawie na UJ płacisz 4400 za rok.
|
o
to juz troche duzo. |
Cytat:
|
Można płacić w dwóch, po 2200 za semestr. :P
|
Cytat:
|
4400 prawo na UJ a NA UEk za Turystyke 3800
duzo ? duzo kosztuje medycyna :P |
Cytat:
ha, a wystarczyło miesiąc nad książkami posiedzieć PS: A ja zaliczyłem poprawkową i mam wszystko w dupie |
Cytat:
|
Wie ktoś może jak jest na PK (WD Mechaniczny) z przepisywaniem się do innej grupy ?
|
czy orientuje sie ktorys ze studentasow AP czy dalej do dziekanatow sa takie przejeb*ne kolejki jak np. we wtorek
!? dokladnie chodzi o pokoj chyba 129 |
Wie ktoś jakie były progi punktowe na UEk w tym roku na kierunki: Ekonomia, Zarządzanie i Informatyka i ekonometria?
Z góry dzięki za odpowiedź. |
do usunięcia
|
nie trzeba od tego roku ;) , sprawnosciowka jest tylko na wychowaniu fizycznym i na fizjoterapii :)
|
Cytat:
wiesz co dzienne nie dla mnie bo mieszkam 30km od krakowa a majac 3h przerwy miedzy wykladami nie mam co z soba zrobic.. ok sa akademiki ale przez 5lat ? nie. poza tym przy 5latach na zaocznych bede mogl cos w CV wpisac.. moje skromne zdanie. na dzienne bym sie dostal ;) |
Kojarzy ktoś ile Uniwersytetów jest w Warszawie? ;)
Bo u nas już cztery... Jakaś dziwna moda ogarnęła Kraków... |
Cytat:
Zreszta podobnie we Wroclawiu Akademia Ekonomiczna zostala Uniwerkiem. |
Cytat:
Są wady i zalety zaocznych, na pewno fajne jest to że można pracować i zdobywać doświadczenie przez te pięć lat które na dziennych byś przesiedział w salach. Ale trzeba mieć kupę samodyscypliny i chęci, żeby wytrwać te łikendy i jeszcze się coś nauczyć. |
do usunięcia
|
Jest tu ktoś kto zdawał rozszerzoną geografię na maturze? Lub studiuje architekturę? Jeśli tak to proszę o kontakt na priv bo mam pare pytań
|
Cytat:
|
skończyłem dzienne i powiem tak jak część znajomych... trzeba było iść jednak na zaoczne :) (z tym ze to zalezy od jakiego kierunku, ale wiekszosc lepiej zaoczne)
co prawda niektorzy wyrobili się i juz na czawrtym była praca i studia ale to znaczna mniejszość ... moze kiedys doczekamy się ze bedzie tak jak na zachodzie... i jedno i drugie bez problemu mozna robić... a termin egzaminu uzgadniasz z uczelnią, a nie jak teraz jeden odgórny termin Cytat:
|
do usunięcia
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl