![]() |
To wciąż nie są liczby, które przyciągną buków ;)
Zresztą nieważne - zrzuta po przysłowiowej 5 myślę że nie byłaby problemem. Wciąż pozostaje pytanie kto jest aktualnie "u sterów". |
To wciąż nie są liczby, które przyciągną buków
Zresztą nieważne - zrzuta po przysłowiowej 5 myślę że nie byłaby problemem. Wciąż pozostaje pytanie kto jest aktualnie "u sterów". |
Jak dobrze, że nie zdechło.
|
Cytat:
|
Wam też nie wszystkie napisane posty się publikują?
|
Cytat:
|
Trzeba wejść w konkretny temat i odświeżyć i wszystko jest. Upierdliwe, ale działa.
|
ooo, wielka sprawa. Forum jeszcze walczy o życie pod respiratorem.
|
To działajmy w temacie. Piszmy do Jażdżyńskiego, który też tutaj ma konto. Na pewno niewiele brakuje żeby przywrócić forum do życia , tak samo jak awansować klubowi do ekstraklasy.
|
Cytat:
W internecie nie ma zbyt wielu miejsc na dłuższe dyskusje z wymiana zdan, dlatego chocby takie miejsce jak to ma prawo bytu. |
Aktywnie piszących może i jest niewielu, ale czytających więcej - ja się zaliczam do tego drugiego grona przykładowo. Takich miejsc jak to faktycznie brakuje, bo wobec braku działania forum szukałem innego miejsca tego typu związanego z Wisłą - no i nie znalazłem..
|
Dokładnie, innych miejsc nie ma.
Jak ktoś wie kto jest właścicielem to niech wyśle info, może być na priv. |
Cytat:
https://www.reddit.com/r/wislakrakow/new/ Reddit, ma dobra aplikacje, mozna latwiej niz na tym forum wrzucac grafiki, etc. wiec gdyby forum nie daj Boze padlo na amen to jest latwa mozliwosc "migracji". |
Boze - jak mi Was brakowalo
|
Może przeniesiemy się na coś bardziej pewnego?
|
Co się dzieje z tym forum? Z jakimiś redditami innymi cudami, wydupcać.
|
Szczerze mówiąc myślałem, że to już koniec.
|
Mógłby się pojawić redrum i coś skrobnąć na ten temat.
|
Taki klub jak Wisła zasługuje na chociaż 1 porządne forum, tyle.
|
no własnie cos sie z forum stało bo na SB nie można napisać że legia to ....a a bez tego to nie to samo :( naprawcie SB!
|
Cytat:
Edit: Dalej widzę cenuzra.... chodziło o forumwisly .pl |
Była to przerwa na ochłonięcie niektórych głów od hejtu na Pana Królewskiego, nazywanego obrzydliwie zaskrońcem i innymi inwektywami. Pisałem juz wcześniej, że podjąłem działania u prezesa, by się zainteresował tematem. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać i hejterzy nie powściągną słownictwa, forum zostanie definitywnie zamknięte.
|
Lesiu jak Ty mnie zaimponowałeś teraz, jakich Ty ważnych ludzi znasz. Pisałeś na [email protected] czy przez formularz na stronie?
|
Lesiu, Rude olał twoje listy błagalne żeby został w klubie to i pan Zaskroniec oleje twoje umizgi. A pokazałeś mu posty w których kazałeś mu wypierdalać?
|
Oho forum działo
|
Cytat:
|
Bardzo dobrze, stop hejtowi!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Śmiechy śmiechami, ale to samo na początku pomyślałem - po ostatniej wymianie uprzejmości między Jarem a TS-em na x czy spinie o różne sklepy i kto na nich zarabia. Pierwsza myśl - oho Jaro "nacisnął jakiś klawisz" i forum padlo, ale później refleksja, że mimo iż ma tu konto to moderatorzy/właścicielowie forum nie są chyba z TS-u tylko jacyś normalni kibice to zakładali te lata temu - nie pamiętam już tego dokładnie.
PS: Niby od dawna nic nie pisałem, ale przeglądałem forum codziennie. Do adminów - forum musi zostać! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl