![]() |
Jakiś ten dzisiejszy mecz taki w spokojnej atmosferze. nikt się nie kłóci nit nie licytuje............. Nerwy za półtorej tygodnia się zaczną.
|
Cytat:
U nas nawet Ci których wypożyczaliśmy zaliczali poważne kontuzje (jak Młyński i Olejarka). Może to być zła selekcja, może coś innego. |
A czy przypadkiem Gogół nie przychodził już do nas z bogatą historią kontuzji?
|
Cytat:
|
Cytat:
Też zauważyłem, że ostatnio Markusina przestał nawiedzać nasz przybytek. :) :) :) |
Cytat:
Jest to znacznie sensowniejsze wykorzystanie wolnego czasu niż zajmowanie się twoimi koncepcjami i poglądami.:-D |
I bardzo dobrze, na zdrowie kolego ! :)
|
Cytat:
|
Zgoda z planem 100%
|
Mecz wygrany i wszyscy zagrożeni od nas wykartkowani i gitara
|
Cytat:
Po co? Plan niestety nie wykonany w 100% bo Uryga doznał urazu. Miejmy nadzieję że niegroźnego (chociaż rezonans polazuje coś z kolanem). Zostało nam dwóch stoperów... |
Cytat:
Ktoś gdzieś pisał o takiej możliwości. Mam nadzieję, że to nie nastąpi. |
Cytat:
|
Kartki po faulach to ewidentne więc nikt się nie ma do czego przyczepić.
Gorzej z Rodado. |
Duda też dostał żółtą za odkopnięcie na aut piłki, którą rywal miał wprowadzić do gry z wolnego.
|
Pięknie się to czyta jak pompujecie balonik, ktory w barażach z hukiem pier...
|
Najbardziej emocjonujące w tym meczu było to czy R. dostanie kartkę.
To który usłużny warszawski "dziennikarz" rozkręci aferę ? |
O co aferę? O odkopnięcie piłki? Przecież karę już dostał :)
|
Konferencja po meczu:
https://youtu.be/-jmAZ3yRlo8?si=ZzPPjDreSpth9Mjr Kolano ale jeszcze nie wiadomo co z Alanem. W Rzeszowie będzie oprócz Kuziemki, Baniowski i jeszcze kogoś wezmą z rezerw. |
Mecz jak wszystkie inne, tylko tym razem strzeliliśmy adekwatną do gry ilość bramek ;)
A skoro jesteśmy przy Stali SW to widziałbym u nas Ibe-Tortiego na skrzydle. Zrobił w jedną rundę lepsze liczby w spadającej Stali niż nasi skrzydłowi z milionem sytuacji. |
Cytat:
Ogólnie wszystko w porządku, mnie się jeszcze marzy żebyśmy skończyli ligę na czwartym (może miedź jutro nie wygra z termą?) |
Miło sie oglada takie mecze. Do tego udało sie wykartkować... tylko martwi co z Alanem.
|
Cytat:
Trzeba kibicować by Płock dzisiaj wygrał, bo wtedy BBT musi się postarać. |
Skrót meczu z TVP Sport:
https://youtu.be/npluA5E2e28?si=-hk-I4a6mgfFqs_t |
Mecz z wyjątkowo ładnymi golami.
Akcja Carbo i Zwolińskiego wspaniała, podobnie Rodado i Alfaro zakończona technicznym strzałem. Szkoda słupka Duarte po świetnej akcji i poprzeczki Rodado. No i Niepsuj zabrał Angelowi gola ;) |
Mecz spokojny, mało takich, trza docenić :).
Carbo i Poletanović z gracją kartki złapali. Duda i Rodado to tak chamsko :D Letkiewicz wróci na chwilę do bramki ze Stalą? Osobiście wolałbym zobaczyć Kuziemkę w dłuższym wymiarze. |
Spalony był jak byk Zwolaka ale cóż
|
Cytat:
|
Zwykle nasi byli piłkarze pakują nam bramki, a tu nie dość że jeden wyleciał z boiska to drugi strzelił dla Nas. Niech to będzie nasze światełko w tunelu.
|
Przypomniał mi się dowcip z 2006.
Wróżka powiedziała Janasowi, że w meczu Niemcy-Polska gole będą strzelać tylko Polacy - Podolski i Kloze :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl