![]() |
Nie da się na to patrzeć. Zamiast iść w górę, to my z każdym meczem jesteśmy coraz bardziej ch... Oczy bolą, zęby bolą, serce boli.
|
Cytat:
|
Alan URYGA BRAWO. Prawdziwy KAPITAN DAJE PRZYKŁAD
|
Forma zespołu stabilna.Gdyby nie przypadkowe bramki dalej by bylo 0:0
|
Ta drużyna w obecnej sytuacji nie ma żadnych szans na awans do ekstraklasy. To jest niepojęte, co się dzieje z zawodnikami pod ręką tego sztabu szkoleniowego. Każdy popełnia koszmarne błędy i wygląda coraz gorzej, a nie coraz lepiej, począwszy od kapitana Urygi, po resztę Polaków, naszego Szweda czy wreszcie Hiszpanów.
Bez wyrzucenia Sobolewskiego i tego sztabu nic się nie zmieni, obojętnie kogo kupią. Jest dziś ktoś, kto może ze spokojem patrzeć na obecność Kazia Kmiecika i reszty tych orłów na ławce? |
Cytat:
Generalnie wszyscy Won. I wieczna hańba każdemu kto przyłożył rękę do tego jak teraz wyglada Wisła. Sobol, Zajac, Ramirez i Królewski. Gratulacje. Najserdeczniejsze podziękowania w stronę panów Blaszczykowskich i brzeczyszczykiewicza. Jesteście legendami. |
Ale k... dramat.
Przegrywamy u siebie z GKS Katowice i rozpaczliwie się bronimy. Wygrana? Nic z tego nie wyniknie. Raz w roku i garbaty się wyprostuje. |
Jedyny plus tego meczu to to, że walczyli do końca i wyszarpali te 3 punkty.
Cała reszta tego meczu to jedno wielkie gówno. Z taką grą nie mamy szans na awans. |
a teraz ze 2-3 mecze przy pustych trybunach
|
Dzięki kibicom z C wygraliśmy mecz
|
Zenujaca gra Wisly.
Szczesliwe zakonczenie, duzo szczescia. Bramka na 2-2 sedzia pomogl przyznajac nam aut |
Główka Baeny TOP :P
|
dawniej się mówiło: Kiko's time
|
Pan trener Sobolewski po meczu.
Dwa tygodnie ciężko pracowaliśmy nad tym schematem, że jak Sobczak odbija plecami to Goku schodzi do środka. Cieszę się, że automatyzmy zadziałały. W końcu na plecach to ja się znam. Fartowne zwycięstwo na które zupełnie nie zasłużyliśmy. Dziękuje kibicom z C, że przez kilkazimowych meczów nie będę musiał marznąć na stadionie i oglądać na żywo to g...w wykonaniu drużyny trenera Sobolewskiego. |
Cytat:
Trzeba po prostu poskładać tych piłkarzy do kupy, Hiszpanie wiedzieliby jak grać gdyby trener cokolwiek im mówił, nawet po Angielsku. |
Cytat:
|
Po tym meczu w zasadzie jedyne co mnie cieszy że Sobczak udowadnia że na polską siermiężna 1 ligę nie jest tak tragicznym napastnikiem, za jakiego niektórzy go mają.
No i może plus przy Gogóle, zrobił to czego Duda nie potrafił zrobić przez 46 spotkań. |
Cytat:
No, ale rozumiem, że tobie wolno żartować z aktualnej sytuacji, ale mnie już nie bardzo |
Ale przecież wygraliśmy tylko dlatego, że byliśmy dużo słabsi niż GKS. Na tyle słabsi że tamci po bramce na 2:2 rzucili się na nas całą drużyną i zapomnieli o obronie. Mieli ze dwie patelnie na 3:1.
Bazując na takim mega fuksie my liczymy na powtarzalność. Tragikomedia. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. Ja nie żartuje z obecnej sytuacji, nie jest mi do śmiechu od dawna. |
Cytat:
|
Cytat:
I zawsze mogę przełączyć na Comedy Central. Tam profesjonaliści udają dyletantów by nas rozśmieszyć. W przeciwieństwie do Wisły gdzie zasmucają nas dyletanci udający profesjonalistów. |
Zgadnijcie kto kupił wczoraj pakiet na 3 ostatnie mecze w tym roku :D
Mam nadzieję, że jeśli już to albo zamkną tylko sektor C, albo w razie zamknięcia całego stadionu oddadzą pieniądze za już kupione bilety. Druga sprawa - na stadionie 15 tysięcy osób, a jak Sobczak dostawał tę piłkę na kontrę, to daję sobie rękę uciąć że NIKT nie wierzył że coś z tego będzie (łącznie ze mną). Dośrodkowanie leciało pół godziny, główka Baeny drugie pół. Tam było mniej niż 1% szansy na gola biorąc pod uwagę zmęczenie Sobczaka (chłop miał wystartować sprintem do kontry a miał w nogach 100 minut grania) i zerowy margines błędu. Drużynie, która potrafi spieprzyć wszystko, wyszło akurat to. Football, bloody hell |
ale wspaniała była ta asysta sobczaka przy golu na 1:0
|
Cytat:
Bramka na 2-2 to też nie wejście hiszpańskiego skrzydłowego, ale Jarocha zrobiło nam nam bramkę. Na takich zresztą szarych ligowcach to do esa awansowała i Puszcza i Ruch. A Ruch to nawet bardziej na przeciętnych 2 ligowcach wzmocnionych Sadlokiem. |
Żan Medved lubi to
|
Angel Sobczak dzisiaj pokazał swoją wartość.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl