![]() |
wpis powyzej
|
wpis powyzej
|
Cytat:
Cytat:
Z pozdrowieniami :alleluja: |
Ha ha cytaty slawnych ludzi by Jagul o powzieciu tekstu obrazajacego Prezesa z zydowskiego forum po jak to nazwal UREALNIENIU i wprowadzenie do obiegu SB Wisly z aprobata stada takiego jak tfu ty nazywa sie obrazaniem?
|
Jagul robimy zasiegi twoich dokonań na polu obrażania,trenerow,kibiców,prezesa i samej Wisly
|
|
|
Co tam wieśniak odreagowujesz swoje gowno ktore toczyłes na SB WISły,pamietam
|
Mimo prosb (ktore nie doszły do skutku) zeby z listy skreslic Koalika a w jego miejsce wstawic tego imbecyla z małym mozdzkiem PG82 głos idzie na milika, nikt za Toba tesknil nie bedzie
|
Cytat:
PS. Cynk mi dał Czesław Kiszczak. |
Cytat:
Nie uciekniesz w smieszność,zapewniam cie |
Mitmichael - widać ze twój ryj :) https://m.facebook.com/SuwerennaPols...1285824350052/
|
TOP 3 wpisów naszego resortowego czerwonego Ryśka (CMSNero):
1. "Kiszczak był ok prywatnie", "Jako gowniarz miałem okazję być z nim co roku na polowaniach na mazurach z ojcem...". "W placówce dyplomatycznej" 2. "Narady z komendantami policji z wadowic, Kalwarii,Krakowa i andrychowa + na telefonie komendant Katowic odbywały się w moim rodzinnym domu" 3. "Ja już od jutra chce przestać pic". Jarosław Królewski odniósł się do wpisu nr. 1 czerwonego Ryśka miłośnika pisu: https://youtu.be/PeTwnp0beOM?t=460 A mój typ zmieniam. Na milika skoro idzie na rekord to mu pomogę :D W sumie milik to taki reprezentant pisowskich przygłupów i złodziei: CMSNero, PG82, Remix. |
Krakus tzn Dariuszu przyznaj KOALIK to Ty ?:/
|
1. Milik - 11
2. Krakus76_ - 3 3. KOALIK - 3 Dziękujemy za głosy i zapraszamy do dalszego głosowania. |
Cytat:
Ameba pantofelkowa padre ma 1 głos wazy 100,zapraszamy do głosowania |
możesz mi worem bujać stary schizofreniku
|
:lol::lol::lol:
Cytat:
|
Cytat:
ty amebo masz wora? może woreczek a bujać to ci moze esbeckie scierwo powyzej |
Milik, za wieczne obrażanie wszystkich.
Chociaż CMSNero też mógłby dostać. |
1. Milik - 12
2. Krakus76_ - 3 3. KOALIK - 3 |
Milik. Żeby mógł się skupić na swojej firmie, co będzie z korzyścią dla pracowników i Polski - piniondze, podatki i te prawy - i będzie na socjal i dopłaty do węgla.
|
1. Milik - 13
2. Krakus76_ - 3 3. KOALIK - 3 gratulujemy i życzymy szybkiego zbanowania |
Jestem rozczarowany, że nikt mnie tu nie wymienił.
|
przecież Darek używa dwóch nicków krakus76 i KOALIK powinno się to sumować :D cfaniak z Huty specjalnie sam się wystawił żeby głosy rozbić.. od swojego przewodnika duchowego Tuska sie tego nauczył :D
|
Jestem PRZECIWKO zbanowaniu Jagula i Koalika czyli po minus jeden głos dla każdego z Nich.
Oddaję głos na milika. |
1. Milik - 14
2. Krakus76_ - 3 3. KOALIK - 3 gratulujemy i życzymy szybkiego zbanowania |
Wyniki ankiety pokazują jedynie jak w Polsce nie lubi się ludzi sukcesu, ludzi zaradnych i przedsiębiorczych. Chory kraj. Socjal da da, prywaciarz nu nu. Prywaciarze złodzieje, tylko państwo dobre?
|
Przypominam o głosowaniu :)
|
W piątek święto oczyszczenia :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl