![]() |
Podrzućcie płatny link do Polsatu per favore
|
|
Jak na razie z piekla do nieba. Byly 3-4 okazje, zeby na otwarcie ten mecz zamknac. Potem slusznie nieuznana bramka Bilinskiego i w sumie takie walenie glowa w mur. Gol zupelnie przypadkowy po zamieszaniu po roznym i amen. Niech to tak dowioza. Obawiam sie jednak, ze Podbeskidzie sie przestawi z gra a my jak zwykle zostaniemy w blokach startowych :/
|
Sedzia Top - PZPN na baraże tego Pana.
Rodado nareszcie miejmy nadzieję że sie przełamal Szot Top Biegański szczęśliwie. Wygrać wszystko do końca ... |
Sobota cudów.
Szot z bramką i asystą, Rodado dwa gole przy czym jeden po pięknej akcji, Błaszczu na boisku Biegański wyciąga piłki strzelane z paru metrów, w końcu dobre sędziowanie i co najważniejsze: przekonywujące zwycięstwo z mocnym rywalem na wyjeździe. |
Na gorąco:
Szot - bardzo dobry mecz i bardzo ważna bramka (zimna głowa) plus asysta przy drugim. Do tego bardzo dobra gra w obronie. Rodado - dwa gole, zamknął mecz. Duda - drugi dobry mecz pod rząd, do tego asysta. Biegański - bardzo dobry mecz, genialna podwójna obrona (nogą!). Cisse - dwie klasy wyżej niż Młyński, niestety chłopak jest szklany i pomagali mu schodzić z boiska po niegroźnym faulu. Oby to nie było nic poważnego, bo naprawdę dobrze zagrał pod nieobecność Muli. Młyński - nędza jak zwykle, tym razem doszedł chociaż do sytuacji. Problem w tym że nie umie grać na skrzydle, nie wygrywa pojedynków, jest bo jest przez większość czasu. Sędziowanie super. Spodziewałem się męczenia buły, przyjemnie się to oglądało. |
Mamy trzech MOTM tego meczu:
Szot, Rodado, sedzia. Kazdy z nich w zasadzie bezbledny. |
chłopaki gdzie obejrzę mecz? wykupiłem link ale nie da się meczu odtworzyć
|
Ja ppppppp...
Zabić mnie to mało, teraz przyszedłem do domu, bo cały czas myślałem, że mecz jest o 20.30. :facepalm |
Cytat:
|
Brawo!
Jeszcze dwa zwycięstwa i przy sprzyjających wiatrach: mamy to! |
No dobra, gdzie to teraz zobaczę?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na PolsatBoxGo jest około 3h timeshift.
Jak teraz wejdziesz to można przesunąć suwak akurat na początek meczu :-) |
Cytat:
No, ale przynajmniej nie denerwowałem się w czasie meczu |
Brawo ARMIA BIALEJ GWIAZDY! zajebisty doping ,zajebista gra WISLALOW ,my to ,jazda z k...mi ! JZS ZAWSZE I WSZEDZIE!!
|
Wracam z wyjazdu bylo zajebiscie. Ze 2k Wislakow na trybunie spokojnie trzeci tysiak miedzy bielszczanami
|
Szot, Rodado, super.. Biegański dużo szczęścia, długo takiego fartownego meczu nie powtórzy (i tak uważam, że to słaby bramkarz).
Duda mimo asysty tak sobie, Cisse podobnie przeciętnie, choć i tak lepszy od parodysty Młyńskiego. Igbekeme lepszy nie będzie, to taki typ gracza, świetne zagrania przeplata głupimi stratami. Błaszczu dotknął piłki? Generalnie więcej szczęścia i wynik lepszy niż gra. No, ale niech tak wygrywają do końca. Bo już zdarzała się nie raz lepsza gra a wynik jaki był taki był. Kibice Wisły, doping, szacun, ekstraklasa!!! |
Cytat:
|
https://www.instagram.com/reel/CsedkRdg6Mx/
(wideo) rozpierdoI po meczu z udziałem piłkarzy i kibiców Wisły Kraków (vs Podbeskidzie 0-3) |
Cytat:
|
Jednak te osłabienia w obronie bielszczan okazały się konkretniejsze od braku Fernandeza u nas.
Poza okresami 15-40 min to był świetnie rozegrany taktycznie mecz. Widać że nie rzuciliśmy się na hurra do przodu, tylko pomału wypunktowlismy rywala. Przypominając sobie pierwszy mecz i dominację PBB w 1 połowie na Reymonta to aż dziw bierze jaka metamorfozę przeszly obie drużyny. Rozjechaliśmy PBB tak naprawdę minimalnym nakładem sił. Bez Luisa, Muii i Junki. Z trybun zresztą wyglądało to tak jakby to PBB grało na wyjedzie, a nie my. To był zresztą nasz najlepszy wyjazdowy mecz tej rundy. Brawo sztab i drużyna. W końcu mecz bez większych nerwów. |
Zrobiliśmy wszystko tak jak trzeba było. Każdy z zawodników wypełnił swoją role, ciężko znaleźć jakieś negatywy poza tymi oczywistymi wynikającymi z gry z rywalem na mniej więcej tym samym poziomie.
PS: wywiad Biletera żenujący, naprawdę niech tem Pan pogodzi sie z rola maskotki przyciągającej sponsorów i zamilknie. Na zawsze. |
Cytat:
motm Szot o Biegańskim nawet nie pisze , bo to najlepszy polski bramkarz od czasu Łukasza Fabiańskiego w sumie fajnie sie sprawdza o Rodado to co pisali na weszło jak go kupiliśmy , że marnuje setki , ale z niczego za to potrafi wyczarować magiczne gole ten drugi dzisiaj to był czysty Del Piero ! |
Cytat:
|
raczej nie, jemu lepiej wychodzi zrobienie wiatraka z 3 obrońców + strzał z zerowego konta, niż wykończenie patelni... ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście przychylam się do opinii, że jak już jest na boisku, to daje z siebie wszystko. |
Trener Radosław Sobolewski nakrył w tym meczu czapką trenera Podbeskidzia. W drugiej połowie skorygował ustawienie i drużyna gości nawet nie pisnęła.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl