Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   12 kolejka, Chojniczanka Chojnice - Wisła Kraków, 30 wrzesień 2022, 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10807)

Arkadiusz.Czerepach 28.09.2022 11:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1592129)
Łasicki i Pereira - naderwanie i zerwanie mięśnia dwugłowego, nie więzadła. Karherop tworzy fake newsy.

i wyjasnione , dzieki

krysztal 28.09.2022 14:52

Colley widzę w normalnym treningu.Czyżby kolejna nietrafiona (tym razem na szczęście)diagnoza???

Arkadiusz.Czerepach 28.09.2022 14:57

lub treneiro chce grać niedoleczonym to juz znamy

Karherop 28.09.2022 15:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1592129)
Łasicki i Pereira - naderwanie i zerwanie mięśnia dwugłowego, nie więzadła. Karherop tworzy fake newsy.

W najgorszym przypadku będę na poziomie naszego biura prasowego

wolfy 28.09.2022 15:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1592136)
W najgorszym przypadku będę na poziomie naszego biura prasowego

Nie wiem o co Ci chodzi. Masz jakieś informacje że poza urazami mięśniowymi któryś z nich naderwał więzadła? Skąd?

Gruszkowski i Balta mieli grypę żołądkową AFAIK, więc nie wiem o co i do kogo masz pretensje. Mało przyjemna dolegliwość ale z Chojniczanką pewnie zagrają. Chyba że biegnąc do kibla któryś zerwie więzadła, no ale trudno wtedy do kogoś konkretnego mieć pretensje.

Arkadiusz.Czerepach 28.09.2022 21:20

nie no jak zerwie więzadła biegnąc do kibla , to jak najbardziej można a nawet trzeba mieć pretensje do trenerów od motoryki (chyba że to sam Wujo)

Karherop 29.09.2022 09:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1592137)
Nie wiem o co Ci chodzi. Masz jakieś informacje że poza urazami mięśniowymi któryś z nich naderwał więzadła? Skąd?

Gruszkowski i Balta mieli grypę żołądkową AFAIK, więc nie wiem o co i do kogo masz pretensje. Mało przyjemna dolegliwość ale z Chojniczanką pewnie zagrają. Chyba że biegnąc do kibla któryś zerwie więzadła, no ale trudno wtedy do kogoś konkretnego mieć pretensje.

Mój błąd. Tyle. Updatowalem wpis.

Jeśli 20% kadry ma groźne kontuzje, a łącznie 30% jest wyłącznych z gry to można mówić o szpitalu i o złym zbudowaniu kadry.

Pocieszające jednak że po zdjęciach z treningu część kontuzjowanych/niedysponowanych znalazła się w treningu.

Pytanie czy znowu Brzęczek będzie ryzykował zdrowiem zaeodnika żeby tylko wyrwać punkty w danym meczu.

aNouc 29.09.2022 10:45

Dostęp do wideo transmisji z meczu Chojniczanka vs Wisła można wykupić pod linkiem:

https://wislakrakow.statscore.com/pl...ventId=4508244

Połowa kasy leci do budżetu klubu (trzeba dokonać transakcji poprzez wejście w powyższy link).

PS. Mecz w Polsacie Sport.

Karherop 29.09.2022 11:21

Update: Żyro połamany, Łasicki do gry.

Hugi od podstawy, nie widzę innej opcji.

aNouc 29.09.2022 11:55

Wideo konferencja Jerzego Brzęczka przed meczem Chojniczanka vs Wisła:

https://www.youtube.com/watch?v=bHyf4OFo8lc

KOALIK 29.09.2022 12:01

Zawsze można ogłosić nabór na mecz.

wolfy 29.09.2022 14:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1592145)
Update: Żyro połamany, Łasicki do gry.

Hugi od podstawy, nie widzę innej opcji.

Co jest Żyro?

ciacho 29.09.2022 15:28

I tak długo wytrwał. Obstawiałem, że się posypie po 2-3 meczach.

Jaroo1 29.09.2022 16:37

A on jak na złosć się posypał w przerwie od meczów :O

tomytom 29.09.2022 17:34

Nie wiem na ile można wierzyć w cokolwiek wychodzące przez media z naszego klubu, ale dzisiaj było info, że miał uraz, już ostatnio grał na blokadzie i chcieli właśnie wykorzystać przerwę na jakiś mini-zabieg.
Patrząc na skuteczność naszych służb paramedycznych to strach się bać ...

kopaczoholik 29.09.2022 20:52

Od dawien dawna nasi zawodnicy mają spore problemy ze zdrowiem i w każdym sezonie mamy kogoś kto leczy bardzo długo kontuzję... Ile było już takich przypadków kiedy zawodników miał wypaść na kilka meczy, a wypadał na kilka miesięcy... Obecnie mamy takich zawodników jak Uryga, Błaszczykowski, Pereira, Odrasek...

sandomingo 30.09.2022 07:25

Biegański - Grucha, Łasicki, Moltenis, Wachowiak (Niewiadomski) - Balta, Duda, Fernandez - Młyński, Hugi, Rodado.

Tak to mniej więcej będzie wyglądać - no chyba że zamiast Dudy, który 2 tygodnie nie trenował z drużyną, zagra Plewka.
Pytanie czy coś drgnęło w drużynie przez te ostatnie kilkanaście dni? Serce chciałoby wierzyć, że tak ale rozum bezwględnie podpowiada, że nie.
Dlatego w tym meczu niby każdy wynik jest możliwy ale jak dla mnie jednak najbardziej prawdopodobne jest zwycięstwo Chojniczanki 2:1.

Karherop 30.09.2022 08:01

Obstawiam w środku Plewka - Basha. Duda nie przeprowadzi ani jednego treningu z zespołem przed meczem.

Ewentualnie wzrosną notowania Balty.

Arkadiusz.Czerepach 30.09.2022 08:27

kursy lekko drgnely na korzysc chojnic , ale dalej sie oplaca postawic

https://www.efortuna.pl/zaklady-bukm...-1-liga-polska

sandomingo 30.09.2022 09:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1592177)
Obstawiam w środku Plewka - Basha. Duda nie przeprowadzi ani jednego treningu z zespołem przed meczem.

Ewentualnie wzrosną notowania Balty.

Basha po popisie w Rzeszowie to chyba jest jeszcze na cenzurowanym. Z drugiej strony Wuja tak zarządza drużyną, że i Basha w wyjściowym składzie mnie nie zdziwi...

Karherop 30.09.2022 09:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1592181)
Basha po popisie w Rzeszowie to chyba jest jeszcze na cenzurowanym. Z drugiej strony Wuja tak zarządza drużyną, że i Basha w wyjściowym składzie mnie nie zdziwi...

A ja się zastanawiam czy te popisy to czasem nie jest grą z kontuzją czy na blokadzie. Na początku sezonu z Sandecja, Resovia czy Arka nie wyglądał tak źle.

Już się dowiedzieliśmy że Żyro grał z kontuzją, zaraz się dowiemy że jeszcze ktoś inny...

sandomingo 30.09.2022 09:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1592182)
A ja się zastanawiam czy te popisy to czasem nie jest grą z kontuzją czy na blokadzie. Na początku sezonu z Sandecja, Resovia czy Arka nie wyglądał tak źle.

Już się dowiedzieliśmy że Żyro grał z kontuzją, zaraz się dowiemy że jeszcze ktoś inny...

Absolutnie nie mogę tego wykluczyć. Co potwierdza opinię o zarządzaniu drużyną przez Wuja. Jest tak dobrze, że na boisko wychodzą Łasicki z uszkodzonym mięśniem i Żyro na blokadzie. A być może i inni.

Arek95 30.09.2022 11:05

Ja chcę listę jaki skład do Chojnic pojechał, bo przyznam że już nie nadążam kto ma kontuzję i gra a kto nie.
Dziękuję.

ciacho 30.09.2022 20:22

Jeśli zobaczę w drugiej połowie na boisku tego parodystę Niewiadomskiego to osobiści wybiorę się jutro na Reymonta i wypłacę liścia temu parodyście na ławce. To jest nieprawdopodobne jak ktoś mógł ściągnąć tu takiego ogóra.

Elendil 30.09.2022 20:29

Chyba nie widziałem większego amatora w pierwszym składzie Wisły niż Niewiadomski, a oglądam mecze od ponad 20 lat... Ktoś, kto mu powiedział, że nadaje się na piłkarza, zrobił mu (i nam) wielką krzywdę.

Ale to w sumie szczegół, jak zawsze za Brzęczka liczymy na farta, czyli że przeciwnik sam sobie strzeli. Dziś nam piękny prezent już podarowali, może w drugiej też się szarpną.

Póki co najlepszy na boisku (co nikogo nie powinno dziwić) jest Hugi.

DeadOrAlive 30.09.2022 20:45

Wszyscy WON. Wypie*dalać.

Szneka 30.09.2022 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1592207)
Chyba nie widziałem większego amatora w pierwszym składzie Wisły niż Niewiadomski, a oglądam mecze od ponad 20 lat... Ktoś, kto mu powiedział, że nadaje się na piłkarza, zrobił mu (i nam) wielką krzywdę.

Ale to w sumie szczegół, jak zawsze za Brzęczka liczymy na farta, czyli że przeciwnik sam sobie strzeli. Dziś nam piękny prezent już podarowali, może w drugiej też się szarpną.

Póki co najlepszy na boisku (co nikogo nie powinno dziwić) jest Hugi.

Jedziesz po Niewiadomskim- oka jest beznadziejne slaby. Ale napisz co lepszego dziś grają Rodado Fernandez Młyński Duda Balta Gruszkowski Moltenis? Nic. Takie same dno.

Jaroo1 30.09.2022 21:06

Niewiele brakuje żebyśmy to wygrali

nero 30.09.2022 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1592215)
Niewiele brakuje żebyśmy to wygrali

Niewiele, jakieś 2 gole tylko

Jaroo1 30.09.2022 21:14

2 gole można zdobyć w 1 minutę. Widziałem już takie mecze.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl