![]() |
a ja już od czasów Skowronka przestałem wogle słuchać tych konferencji , i jestem spokojniejszy
nijak sie maja te ich pierdy do rzeczywistości i całe szczęście to taki mix wykrętów i kurtuazji w dodatku ta idiotka daremna , symbol nepotyzmu w klubie większy chyba niż dawidek , przed snem można je puszczać takie są smętne btw wracając do nepotyzmu , o ile z nią to konsekwencją są tylko nudne konferencje i niemrawy twitter, ale już jej mąż odpowiada częściowo za szpital w drużynie... |
Cytat:
Powiedzenie, że chcemy awansować, to patos? I wstyd? :rotfl: Tak samo jak atakowanie przy prowadzeniu jedną bramką to zachłanność? :) Widzę, że wirus minimalizmu się szerzy.. |
Cytat:
|
Cytat:
A jak już będą te 64 punkty w marcu to można się zastanowić czy posprawdzać zawodników i ustawienia pod kątem e-klapy. |
Cytat:
Brzęczek bardzo słusznie uzmysłowił wszystkim że na razie NIC nie zostało osiągnięte, nawet utrzymanie a taki początek bardzo łatwo zmarnotrawić. Nasze szczęście że mamy w kadrze takich gości jak Żyro, Pereira, Łasicki, Basha - którym takich rzeczy tłumaczyć nie trzeba. Doświadczenie plus umiejętności. Żyro to w ogóle wyrasta na lidera na boisku, vide jego przetrzymanie piłki i wywalczenie rożnego z Katowicami. Takich graczy, z chłodną głową, którzy wiedzą o co grają bardzo nam brakowało w poprzednim sezonie. Nie mamy prawa dopisywać sobie nawet punktu z nikim przed meczem, w każdym trzeba być mentalnie gotowym na wojnę. |
Cytat:
Bo o ile pamiętam, to tymże została już za trio. Generalnie wszystko byłoby OK, bo pewnie stara się i zapracowuje niczym Dawid, ale kurcze, zawsze jak ją widzę to mam wrażenie, że jest tam za karę, zaraz się rozpłacze i najchętniej by uciekła. Może po prostu nie jest tak, że każdy odnajdzie się w każdej pracy, nawet jeżeli ma odpowiednie kwalifikacje formalne. |
Cytat:
Tu trzeba myśleć żeby wygrać każdy kolejny mecz. Myślenie ile pkt trzeba do awansu to może się pojawić, ale na 5 kolejek przed końcem gdy matematycznie jest to możliwe |
Cytat:
A co dopisywania punktów przed meczem to oczywiście zgoda. Mecz trwa do ostatniego gwizdka sędziego i należy walczyć cały czas. |
W drugiej lidze ( bo w....ia mnie nowa nomenklatura) wiele drużyn gra do chwili kiedy mają murowany środek tabeli. Choćby taka Puszcza żeby daleko nie szukać. Tychy też jak dla mnie. Najpierw punktują a w odpowiednim momencie zaczynają rozdawać lub sprzedawać punkty. Raczej jest to świadome działanie zawodników, którzy nie chcą awansować wiedząc, że po awansie polecą z klubu. Możliwe że wynika to też z odgórnych poleceń kiedy kub wie, że nie stać go na wyższą ligę. Wydaje mi się, że u nas młodzi chcą iść do przodu a ci "starzy", których mamy ilu mamy raczej o swoją przyszłość w przypadku awansu bać się nie muszą. To może być nasz handicap. Może ale nie musi. Tak czy inaczej żeby to sprawdzić trzeba dociągnąć do tego momentu na dobrej pozycji.
|
|
karny ewidentny , az dziw bierze ze Var tyle debatował , mało tego przy tym strzale nożycami Jarocha też bym gwizdnął a przynajmniej jazał varowi sprawdzic
Fernandez profesor |
DRAMATYCZNY TEN GKS tYCHY . czuję że skończy się wysoko dla nas
|
Ktoś nadal twierdzi, że Żyro nie strzeli w tej słabej lidze minimum 10 goli?
|
najlepszy Jaroch na razie
|
Frajersko stracona bramka.Zamiast cisnąć ich bo są obsrani znowu oddajemy piłkę po golu i tym razem się to zemściło.Poza tym fajnych kilka zagrań szczególnie przy wyjściu spod pressingu.Skoro z Katowicami po przerwie było lepiej to mam nadzieję że teraz też tak będzie
|
Jak na razie GKS Tychy to najgorszy zespół jaki oglądałem w pierwszej lidze. Zobaczymy co w drugiej połowie.
|
Balta musi zejść natychmiastowo, to jest obecnie koń trojański. Choćby Talar za niego.
|
bezzębnego murzyna pasowałoby zmienić
|
Cytat:
|
teraz ładnie przycisnelismy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Najgorszy zespół a jedzie z nami jak z furą gnoju. Jaroch dwa dośrodkowania z jego strony, Łasicki i Mehremić krycie na radar. Młyński człapie, Plewka niewidoczny a Żyro kompromitujący występ dziś. Dac sobie strzelić 3 bramki to trzeba umieć.
|
Ach te schematy...
|
Cytat:
|
Cytat:
Ta porażka to wypadkowa braku jakości - głównie na ławce, gdzie zero doświadczonych piłkarzy, wcześniejszych kontuzji ale przede wszystkim błędów w obronie. W momencie straty gola samobójczego nasi siedli. Taki zimny prysznic przyda się wszystkim, w klubie i wśród kibiców. |
Wszystkie braki dzisiaj wyszły
Brak napastnika, chociaż Zyro ładna bramkę strzelił Potrzeba ściągnięcia środkowego pomocnika bo odpowiednich mamy 2 z czego Basha będzie zdrowy średnio na co drugi mecz(optymistycznie zakładając) Nadmiar skrzydłowych z czego Starzyński i Cisse nie wnoszą w kolejnym meczu nic i nie zanosi się żeby się nadawali na ten poziom, Młyński gra w kartkę a Pereira ma 35 lat więc oczywiste jest że nie będzie zdrowy na każdy mecz A no creme de la creme, lewy obrońca, Wachowiak (póki co?) Się tam nie nadaje więc jeżeli ma się koniecznie ogrywać to będzie to nas sporo kosztowało ( strata piłki i sposób "bronienia" którymi sprokurował aut po którym dostaliśmy gola do szatni) |
Cytat:
|
nie rozumiem, Tych w połowie wyglądały gorzej niż Resovia, chyba najsłabszy zespol z jakim gralismy, a przegralismy 3-1..
|
Młyński tak grał w Arce.To nic nowego,nie jest ani o 1% lepszy.W pierwszej lidze będą mu wychodzić zagrania które w ekstraklasie kasuje pierwszy lepszy obrońca
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl