![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Lepiej niech nic nie ogłaszają i potem w razie sukcesu mogą powiedzieć, że właśnie taki był plan :rotfl: |
Raczej nie beda sie chwalic, ze pogodzili sie ze spadkiem i szykuja na to klub finansowo.
|
Cytat:
|
|
Po wyjściowej "11" chyba faktycznie już pogodzili się ze spadkiem :D
|
Po ewentualnym spadku powinien być jeden plan - wszyscy won z klubu.
|
Sprawa jest prosta: brak wygranej = spadek.
|
O ....a. Skvarka na 10tce w pierwszym skladzie. To lecimy.
|
Patrząc na skład powinniśmy przegrać, patrząc na siebie to powinni w dzisiejszym meczu zdechnąć na murawie, oby tylko wygrać.
A jak będzie? Cudów nie oczekuję po nich... |
Sadlok dalej potrzebuje 5 sekund za duzo na przemyslenie co zrobic z pilka. eh.
|
Cytat:
|
I co, pajace?
|
Cytat:
|
że tak powiem: UFFFF!!!
Co to znaczy mieć dobrych zmienników. Savić nam w dużej mierze wygrał ten mecz, Gruzin niezły wiatr na skrzydle robił. Niesamowite, zwłaszcza że przez dużą część 1 połowy wyglądało to naprawdę źle. No to jeszcze 2-3 zwycięstwa :) |
Jeszcze 9 punktów do utrzymania.
Jak Raków da (radę), to ze Śląskiem o wyjście z miejsc spadkowych! |
|
Graliśmy tak jak cały czas za Brzęczka. Świetna jedna połowa. Dzisiaj padło na drugą. Pełna dominacja w drugiej połowie. Dzisiaj mieliśmy szczęście, że nie straciliśmy gola w 1 połowie, która była słabsza.
Brakło nam szczęścia z lechem, legią, piastem to mam nadzieję, że już wyczerpaliśmy limit pecha |
Sadlok grał bo musiał, Skwarka bo nic nie daje wchodząc z ławki, a Kieszek był świadomym oczywistym wyborem.
Dobrze, że była bramka zapasu przed końcówką bo mogłoby być różnie. |
Zaczelismy grac jak zszedl Skvarka. Ciekawe.
|
Jeszzve raz zobacze tego truchciciela na boisku skvarke to oszaleje , to jest tak jakbyśmy grali w 10 , w następnym meczu koniecznie gruzin od początku lub też zmiana na drugą połowę i savic w pierwszym tylko nie na skrzydle!
|
Tego ta druzyna potrzebowala - wygranej.
Dzis nie bylismy lepsi ale szczescie po naszej stronie. Brawo trener brawo pilkarze. Jestem spokojny o utrzymanie. |
|
Cytat:
|
3 punkty po słabym meczu. Czyli to, o czym marzyłem. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.
|
Dziś to juz wóz albo przewóz był..Brawo Wisełka!! :piwko:.
|
Druga polowa od zejscia Skvarki to zamiatalismy wszystko. Gornik nie istnial.
Ale tez zaczelismy podawac dokladniej. Mniej bylo elektrycznosci. Gio mial troche strat, ale przy bramce zrobil mega robote. Ruszyl z pilka wolna strefa (zszedl na lewo), zyskal przestrzen. Podal do Savicia i poszedl za akcja w pole karne dajac Saviciowi opcje. Widac, ze chlop dlugo nie gral. Mam nadzieje, ze szybko nadrobi swoje zaleglosci, bo ma papiery na kocura. |
Ufff, dobra robota. Dobrze, że Savić łapie formę, dziś odmienił losy spotkania.
|
Szczerze to do drugiego gola aż się czuło w kościach że to Górnik strzeli i sobie dowiezie zwycięstwo.
A ukąsił Savić i oni się już posypali. |
Przyszło paru zawodników z jakością.
Trochę głowa się odblokowała. W końcu nie mieliśmy pecha. I wynik jest. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl