Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [VII kolejka] Wisła Kraków - Lechia Gdańsk, 12-09-2021, 15:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10433)

Tonamini 08.09.2021 07:23

Ale to forum ostatnio zszedło na psy. Jejciu kochany ale brakuje tutaj moderacji, masakra.

Arkadiusz.Czerepach 08.09.2021 07:53

akurat paradoksalnie to najlepsza dyskusja od wielu meczówek

krysztal 08.09.2021 08:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tonamini (Post 1571377)
Ale to forum ostatnio zszedło na psy. Jejciu kochany ale brakuje tutaj moderacji, masakra.

Z tym "zszednięciem"na psy to bym jednak uważał...

macyo 08.09.2021 11:10

Odkąd pamiętam to było zawsze narzekanie, że forum zeszło na psy. A pamiętam od 2003 roku, bo wtedy się zarejestrowałem:-D

Przy tej ilości postów/aktywnych użytkowników moderacja powinna ciąć tylko bluzgi i ukracać chamskie dyskusje.
Kiedyś lanie wody było tu ścigane. Odnoszę wrażenie, że teraz tego lania wody najbardziej brakuje:-/

W weekend powinna być ładna pogoda. Może część studentów już się pojawiła w mieście i frekwencja będzie przyzwoita. Z dodatkowym zawodnikiem (kibicami) motywacja naszym spaść nie powinna.

inspektor erektor 08.09.2021 11:18

UWAGA dla wszystkich którzy mieli automatycznie przedłużaną Kartę Kibica - przedłużenie było do końca sierpnia, w związku z czym na meczu z Lechią karta może już nie działać. Miejcie to na uwadze, żeby się nie odbić od kołowrotków ;)

Karherop 08.09.2021 12:49

Cytat:

Majchrowskiego za takie teksty wieszano ;)

Książę Palownik 08.09.2021 20:38

Cytat:

zszedło

Mówi się: "zeszedło"

s1mone 08.09.2021 22:49

Opadają mi na tego Drozda ręce naprawdę.

Piszę w poście wprost, że skupienie w sporcie jest kluczowe, a ten mi w następnym zdaniu wyjeżdża sarkastycznie "pewnie, że koncentracja nie ma znaczenia".

Kolego ty naprawdę jesteś takim dzbanem, czy tylko nie czytasz tego co ktoś do Ciebie pisze?

Napiszę łopatologicznie
SKUPIENIE = KONCENTRACJA
ZAPIEPRZANIE =/= KONCENTRACJA

KALI JUŻ UMIĆ?

skarabeus 09.09.2021 07:49

Ta dyskusja przypomina mi spór dwóch ziomków przy dwóch flaszkach whisky (w większości opróżnionych) nad tym czy lepsze jest obciąganie, seks czy seks analny.

I poziom, i merytoryka, wszystko się zgadza :-)

Co do meczu. Kiedy jestem na R22 nie przegrywamy, a że w niedzielę będę, to typuje 2:1 :-)

Drozd 09.09.2021 08:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1571388)
Opadają mi na tego Drozda ręce naprawdę.

Piszę w poście wprost, że skupienie w sporcie jest kluczowe, a ten mi w następnym zdaniu wyjeżdża sarkastycznie "pewnie, że koncentracja nie ma znaczenia".

Kolego ty naprawdę jesteś takim dzbanem, czy tylko nie czytasz tego co ktoś do Ciebie pisze?

Napiszę łopatologicznie
SKUPIENIE = KONCENTRACJA
ZAPIEPRZANIE =/= KONCENTRACJA

KALI JUŻ UMIĆ?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1571348)

Zapieprzanie to w kolejności:

-Koncentracja- żeby wiedzieć o co chodzi.
-Walka- żeby chcieć realizować to o co chodzi.
-Bieganie- bo bez tego nie da się realizować tego o co chodzi.

Dziecko w drugiej klasie pojmie, co z powyższego wpisu wynika. Mianowicie żeby mówić o zapieprzaniu drużyny musi ona spełnić wszystkie wymienione warunki. Tak było z Legią.

Więc Panie poważny użytkownik nie rób innym wykładów z rozumienia czytanego tekstu skoro sam masz wyraźne problemy.

Szneka 09.09.2021 09:23

Panowie wiadomo jak sytuacja zdrowotna? Kuba i Uryga wyłączeni z gry, a reszta?
Mnie ciekawi czy po dobrym meczu z 7egią na środku obrony zagrają Szota z Frydrychem?

ypeeh 09.09.2021 13:36

Wygramy 2:1

s1mone 09.09.2021 17:31

Kolejny wpis świadczący o NIE CZYTANIU ZE ZROZUMIENIEM.

Odniosłem się bezpośrednio do posta #16 i Twojej odpowiedzi #17 w temacie.

Już przestań chrzanić, następnym razem przeczytaj i zrozum TO, co ktoś do Ciebie pisze zamiast próbować polemizować z nieistniejącą narracją, która powstała w Twojej głowie jako ZDANIE UŻYTKOWNIKA <wstaw nazwę>.

/edit : Niech już będzie - wyjaśnię, bo pewnie znowu nie zatrybisz :

Napisałem w poście 16, że skupienie (czyli koncentracja) jest kluczowe w sporcie, a ty mi odpisujesz tak, jakbym napisał, że jest nieważne.
No naprawdę, czytanie ze zrozumieniem to która klasa podstawówki? Trzecia? Druga?
Tajne komplety kończyłeś?

pepe72 09.09.2021 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez inspektor erektor (Post 1571381)
UWAGA dla wszystkich którzy mieli automatycznie przedłużaną Kartę Kibica - przedłużenie było do końca sierpnia, w związku z czym na meczu z Lechią karta może już nie działać. Miejcie to na uwadze, żeby się nie odbić od kołowrotków ;)

Dzięki wielkie. Wydrukuję bilety z kodem paskowym.

pepe72 09.09.2021 17:53

Moje ulubione Meteo nie ma jeszcze prognozy na niedzielę (jutro będzie):
https://www.meteo.pl/um/php/meteorog...cname=Krak%F3w

ale Weather straszy burzą:
https://weather.com/pl-PL/weather/te...8839f1769e63f0

krysztal 09.09.2021 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1571397)
Moje ulubione Meteo nie ma jeszcze prognozy na niedzielę (jutro będzie):
https://www.meteo.pl/um/php/meteorog...cname=Krak%F3w

ale Weather straszy burzą:
https://weather.com/pl-PL/weather/te...8839f1769e63f0

Burza wskazana.Nasi ze strachu przed piorunami mogą bardziej zapieprzać

Arkadiusz.Czerepach 10.09.2021 06:45

skoncentrowani ?

Drozd 10.09.2021 07:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1571353)
DROZD AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Koncentracja to to samo co zapieprzanie :D DOBRE DOBRE :D:D:D

Czyli chłop który zapieprza jak rakieton i zrobi z 14 km w meczu, ale jest zestresowany już nie zapieprza.

OTWIERAM POPCORN - A TY BRNIJ DALEJ.

Wracając do rozmów z poważnymi użytkownikami :

Będzie MECZYCHO MAM NADZIEJĘ.

Trzeba im najebolić a nie to tamto sram to ;)))))

Trzymam kciuki za drużynę!

Wybacz, ale powyżej masz post, który odebrał mi chęć domyślania się czy akurat w kolejnych napisałeś coś z sensem. Jeżeli podstawy nie potrafisz pojąć ...

Fugiel 10.09.2021 08:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Książę Palownik (Post 1571387)
Mówi się: "zeszedło"

a nie zszedło ?

krysztal 10.09.2021 13:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1571402)
skoncentrowani ?

Będą zapieprzać

tomytom 10.09.2021 14:18

Ale będą "zapieprzać" czy raczej "zapieprzać*" ?

* copyright wiadomo by who

Ta mi się przyśniło, że to będzie początek nowej ery, mecz w którym wreszcie wszystko się zazębi. Co prawda sędzia nie pozwoli na wynik dwucyfrowy, ale gratulacje po meczu przyjdą nawet z drugiej strony błoń! Nasze serwery po meczu nie wytrzymają obciążenia chętnych na karnety, bilety na kolejny mecz oraz zapytań o kupno naszych zawodników. Do boju Wisełko!!!

El'kabat 10.09.2021 20:56

Jedziemy z nimi i tyle w temacie ;)

2-1

Arek95 10.09.2021 23:17

Dzisiaj pękło 10 tysięcy na trybunach... Rozumiem że pokonanie w fajnym stylu "dumy stolycy" z zaangażowaniem przy meczu o dość spoko porze nie sprawi że zjawi się powiedzmy 24k, żeby znów zrobić fajną atmosferę na trybunach i zmotywować chłopaków do pracy mając na rozkładzie w moim odczuciu bardzo trudny terminarz na wrzesień.
Gdańsk z efektem nowej miotły? No nie wiem... Po opiniach o sparingu jaki rozegrali to są mocno mieszane odczucia. Albo trener jest nowym Guardiolą i próbuje Pietrzaka jako środkowego obrońcę, na skrzydle lekko klocowatego Conrado i rezygnuje z dobrego środka na rzecz Gajosa na "10" któremu albo mecz wyjdzie albo totalnie go spartoli... Jeżeli zmotywujemy się jak na cwelkę to jest szansa na 3 punkty i to bez mrugnięcia okiem.

El'kabat 11.09.2021 09:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arek95 (Post 1571411)
Dzisiaj pękło 10 tysięcy na trybunach... Rozumiem że pokonanie w fajnym stylu "dumy stolycy" z zaangażowaniem przy meczu o dość spoko porze nie sprawi że zjawi się powiedzmy 24k, żeby znów zrobić fajną atmosferę na trybunach i zmotywować chłopaków do pracy mając na rozkładzie w moim odczuciu bardzo trudny terminarz na wrzesień.

Nie wiem jak u innych , ale u mnie to chyba z 7/10 znajomych wywaliło na weekend albo na urlop, patrząc na pogodę jaka jest ;)
Studentów jeszcze też nie ma, żeby ciągnąć trochę wynik.

Wojtas 11.09.2021 19:03

Pogoda juz sie konczy takze kto mial wyjechac to to chyba byl ostatni czas.

A co do wyniku to czuje ze mozemy zgarnac 3 pkt,ale zaangazowanie,walka jak z Legią,inaczej wynik moze byc rownie dobrze kazdy inny.

Karherop 11.09.2021 21:32

Wyniki się tak układają, że jutrzejszy mecz będzie znaczący w naszym "ugruntowaniu" miejsca w czołówce. Porażka zrzuci nas najpewniej na 6 miejsce, wygrana być może da miejsce 2 i elektryzujący mecz za tydzień.

Stelio 12.09.2021 14:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1571418)
Wyniki się tak układają, że jutrzejszy mecz będzie znaczący w naszym "ugruntowaniu" miejsca w czołówce. Porażka zrzuci nas najpewniej na 6 miejsce, wygrana być może da miejsce 2 i elektryzujący mecz za tydzień.

Na razie zapowiada się na klasyczne zesłanie w odmęty środka tabeli :D i raczej umoszczeniu się tam na dłużej po przyszłotygodniowej porażce w poznaniu

ciacho 12.09.2021 15:05

Znając życie to dostaniemy dzisiaj jeszcze ze dwie, a za tydzień pykniemy Amike

tomytom 12.09.2021 16:05

Ufffff, i taką Wisłę chcę oglądać!!! Dzięki za walkę do końca!
Panie sędzia: pan se obejrzy mecz poprzednika, tak kilka razy ...
Panie trener Lechii: pan wytłumaczy swoim pajacom, że przy takim podejściu to w końcu nikt tej ligii nie będzie chciał oglądać. Takiego cyrku to chyba w życiu nie widziałem na boisku w PL ...

wislak2214 12.09.2021 16:16

Kliment w następnym meczu do ataku, a na skrzydło dać FBF, to może uzmysłowi to niektórym ekspertom , że będzie tak jak w dzisiejszym meczu.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl