Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XXV kolejka] Cracovia - Wisła Kraków, 03-03-2020, 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10268)

Levis88 03.03.2020 06:52

Oby wyszedł Hebert od pierwszej minuty. Wrzutki pójdą z każdej pozycji od początku meczu pewnie.

FraMat 03.03.2020 09:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1550857)
A jak nie przemyślał to trzeba go wy.......ić.

Nie bądź złośliwy.

A jak nie przemyślał to dostaniemy łatwe bęcki i tyle.

Arkas 03.03.2020 11:52

Jak wyjdzie Buksa to pewnie trzy szybkie wślizgi i zniosą chłopaka. Dałbym tu kogoś bardziej fizycznego, może Brożek na początek potem Tupta?
Dużo zależy od naszego środka, oby Basha i Zukow mieli dobry dzień i rozbijali ataki sąsiadki a zarazem pomagali w obronie, bo nasza obrona jest jaka jest.

Byle nie przegrać i jazda!

!!IRIVER!! 03.03.2020 12:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkas (Post 1550874)
Jak wyjdzie Buksa to pewnie trzy szybkie wślizgi i zniosą chłopaka. Dałbym tu kogoś bardziej fizycznego, może Brożek na początek potem Tupta?
Dużo zależy od naszego środka, oby Basha i Zukow mieli dobry dzień i rozbijali ataki sąsiadki a zarazem pomagali w obronie, bo nasza obrona jest jaka jest.

Byle nie przegrać i jazda!

Więc lepiej niech wyjdzie niedoleczony Paweł i niech go rozjebią do reszty?

Tupta na szpicy i tyle w temacie.

Lvcas 03.03.2020 12:18

Nie wazne kto, ważne, żeby Klemenz z Janickim nie grali na stoperze. Inaczej będzie wpier...ol :(

Karherop 03.03.2020 12:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1550862)
Oby wyszedł Hebert od pierwszej minuty. Wrzutki pójdą z każdej pozycji od początku meczu pewnie.

Słuszna uwaga z bo akurat cracivja słynie z grania laga do przodu. Nie liczylbym na zmianę sposobu gry, szczególnie widząc nasze problemy przy SFG z Plockiem

Arkas 03.03.2020 13:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1550875)
Więc lepiej niech wyjdzie niedoleczony Paweł i niech go rozjebią do reszty?

Tupta na szpicy i tyle w temacie.

Jeśli Brożek faktycznie dalej jest niedoleczony to fakt, niech idzie Tupta. Jednak liczę że Brożek jest jednak zdrów i wskoczy do wyjściowej 11.

Ronnie 03.03.2020 13:39

„Kuba jest do dyspozycji - dwa dni wystarczyły, by się zregenerował i pozbył mikrourazów. Nie będzie z nami Łukasza Burligi, Pawła Brożka i Alona Turgemana. Reszta jest do dyspozycji” - tak tytułem wstępu opisał sytuację zdrowotną swojej kadry trener.

wolfy 03.03.2020 14:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1550867)
Nie bądź złośliwy.

A jak nie przemyślał to dostaniemy łatwe bęcki i tyle.

Ale ja nie jestem złośliwy, są tu ludzie którzy na serio twierdzą że po przegranych derbach należy zwolnić trenera.

Brak Brożka oznacza że raczej Tupta zacznie mecz w pierwszym składzie. Buksa jest fizycznie za słaby żeby przeżyć 70 minut rąbanki.

gizmowisla 03.03.2020 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1550884)
Ale ja nie jestem złośliwy, są tu ludzie którzy na serio twierdzą że po przegranych derbach należy zwolnić trenera.

Brak Brożka oznacza że raczej Tupta zacznie mecz w pierwszym składzie. Buksa jest fizycznie za słaby żeby przeżyć 70 minut rąbanki.

nie twierdze ze nie masz racji z Olkiem od 1 minuty ....problem w tym ze ten Tupta narazie to biegajaca bez celu i zadnego zagrozenia koszulka Wisly ....pisalem juz na SB ze obawiam sie porazki przez brak napastnika .....po 1 polowie to - srodek pola fajnie zrobiony - ( obawiam sie tylko ze 65 minuta i nasi po prostu spuchna przy takim tempie ) - wszystkie ataki zydostwa to lewa strona , bo Sadlok zamiast bronic ( z czym ma wielkie problemy od zawsze ) pcha sie do przodu - i nie zabezpiecza ambitnego dzis Wojtkowskiego i parchy maja autostrade lewa strona ...Janicki i Klemenz elektryczni do granic mozliwosci ....mysle ze ten mecz jest do pierwszego czyjegos glupiego bledu ....karny, glupia reka , glupie podanie itp ....... oby 2 polowa przypominala mecz pilkarski a nie rugby

St Yabol 03.03.2020 21:26

Pierwsza połowa bardzo wyrównana. Pierwszy kwadrans dla nas, drugi dla pejsów, trzeci znów nasz. Cracovia chyba stworzyła jednak gorźniejszą sytuacje po dośrodkowaniu i strzale głową. W każdym razie statystyka celnych strzałów mówi sama za siebie. Mecz dupy nie urywa. Mało konkretów. Oby nasi nie siedli fizycznie w drugiej połowie.
Będzie dobrze.

Obiektywnie czy nie wydaje mi się, że minimalny plusik po stronie Wisły

pepe72 03.03.2020 22:28

Wisła pany!

czaro 03.03.2020 22:29

Nie widziałem pierwszej części drugiej połowy, ale z tego, co widziałem: Wisła była dobrze poukładana i miała zawodników w lepszej dyspozycji. Dobrze zagrała obrona, doskonale zagrał środek pomocy, fajnie skrzydła. W końcówce świetnie grał Wojtkowski. Bardzo się cieszę.

Gunner1906 03.03.2020 22:30

Frankowski pedał zabrał nam bramkę!!! Brawo drużyna!!!

Ajax 03.03.2020 22:31

Żukov bezapelacyjnie gracz meczu. Koleś ma chyba dodatkowe płuca gdzieś schowane :D

wolfy 03.03.2020 22:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gunner1906 (Post 1550908)
Frankowski pedał zabrał nam bramkę!!! Brawo drużyna!!!

Chyba niesłusznie zagwizdał. Pięknego swojaka strzelili.

Fugiel 03.03.2020 22:32

Wg mnie Plock zagral duzo lepiej od Sasiadki. A moze my lepiej ... ! Wisla Pany

Cycu 03.03.2020 22:32

Każdy to powie, Wisełka rządzi w Krakowie!

Brawo dla całej drużyny- była walka o każdą piłkę, ambicja i zaangażowanie!

Teraz czas na nas- kibiców. Kupujcie bilety na niedzielę podziękować piłkarzom- należy się im.

Walczymy dalej!

bridgeburner 03.03.2020 22:33

Perfekcyjny mecz!
Perfekcyjny, żadnego zagrożenia bramki Buchala a my oprócz 2 goli jeszcze mieliśmy swoje szanse, do tego zaćmienie sędziego bo za co anulował swojaka to wie tylko on sam
Brawo drużyna!

ciacho 03.03.2020 22:33

BRAWO!!!!!!!!!! Na Amikę minimum 25k!!!!!

Garret 03.03.2020 22:33

Wisła Pany! :)

ciacho 03.03.2020 22:34

Idę poczytać forum somsiadki<lol>

gizmowisla 03.03.2020 22:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1550910)
chyba niesłusznie zagwizdał. Pięknego swojaka strzelili.

chyba ???????????

BlurgH 03.03.2020 22:34

Hmmm... kiedy jakaś powtórka ? Bo tylko czytałem relację tekstową i żal na to nie popatrzeć z piwem i chipsami jeszcze raz ?

Coglin 03.03.2020 22:34

Wisła PANY!!!

DysoN 03.03.2020 22:35

Kraków jest nasz, to miasto do nas należy!

Bardzo dobry mecz całej drużyny, ofensywa przeciwnika unieszkodliwiona, dobra współpraca między formacjami. Jak na Ekstraklasę to rzadko więcej daje się z meczu wyciągnąć.

Bardzo dziękuję całej drużynie i dziś jestem wyjątkowo dumny z ich postawy :)
Tak trzymać!

PS. Teraz pora na jakieś pozytywne wieści z samego klubu
PS2 Dawid wracaj szybko do zdrowia!

irman 03.03.2020 22:35

Żydki kolejny raz sprowadzone na ziemię. Starozakonni jak zwykle bez jakości i pomysłu, licząc na jakiegoś farfocla. Na Reymonta dzięki błędowi naszych się udało ale fart zawsze się kończy. Ich wysokie miejsce, to tylko i wyłącznie zasługa dennego poziomu ligi i niczego innego. Kunszt trenerski ich pseudofachowca na ławce po raz kolejny zweryfikowany. W marcu przez Wisłę, w lipcu pewnie przez jakiś Uzbeków, Czeczenów lub Lapończyków. Ich najlepszy sezon w lidze od 60 lat to być może jakiś wymęczony brązowy medal MP oraz przypadkowe zwycięstwo w derbach. Po raz trzeci z rzędu sklepani na swoim stadionie. Co za frajerzy:).

Jesteśmy na fali ale do dobrej gry sporo jeszcze brakuje. Ósemka na wyciągnięcie ręki ale trzeba mocno oglądać się za siebie.

Fugiel 03.03.2020 22:36

Herbert przekot ktora to juz bramka w meczu liczac sparingi ?
Zukow kot �� odejscie na pierwszych metrach petarda
Sadlok - asysta
Wojtkowski biegal walczyl
Kuba - klasa
Reszta spoko
Tupta bez szalu

mitmichael 03.03.2020 22:37

A kibice sasiadki na forum, ze Zukov gra stojanowa, to wam pokazal pajace jaka jest prawda. Dobrze, ze to utrzymali i jeszcze wpakowali drugiego bo stracic tak samo bramke dwa mecze z rzedu byłoby słabe. Mecz mogł sie zakonczyc juz wczesniej ale oczywiscie sedzia Frankowski musiał sie pokazac. Najgorsze, ze Niepsuj prawdopodobnie kontuzja taka jak u Turgemana, pieprzone pacany czyhali na kosci naszych zawodnikow, za to powinna byc czerwona a nie zołta kartka. Ale walic to, DERBY DLA WISŁY, KRAKOW JEST NASZ!!!!

:tsw_wisla_flaga:

maxx304 03.03.2020 22:39

Czytam forum żydów... Ale boli dupsko... I MA BOLEĆ!
Wrzuć ktoś screena z ich forum, 7 strona tematu meczowego, bo ja z komórki nie mogę :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl