![]() |
Oby wyszedł Hebert od pierwszej minuty. Wrzutki pójdą z każdej pozycji od początku meczu pewnie.
|
Cytat:
A jak nie przemyślał to dostaniemy łatwe bęcki i tyle. |
Jak wyjdzie Buksa to pewnie trzy szybkie wślizgi i zniosą chłopaka. Dałbym tu kogoś bardziej fizycznego, może Brożek na początek potem Tupta?
Dużo zależy od naszego środka, oby Basha i Zukow mieli dobry dzień i rozbijali ataki sąsiadki a zarazem pomagali w obronie, bo nasza obrona jest jaka jest. Byle nie przegrać i jazda! |
Cytat:
Tupta na szpicy i tyle w temacie. |
Nie wazne kto, ważne, żeby Klemenz z Janickim nie grali na stoperze. Inaczej będzie wpier...ol :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
âKuba jest do dyspozycji - dwa dni wystarczyły, by się zregenerował i pozbył mikrourazów. Nie będzie z nami Łukasza Burligi, Pawła Brożka i Alona Turgemana. Reszta jest do dyspozycjiâ - tak tytułem wstępu opisał sytuację zdrowotną swojej kadry trener.
|
Cytat:
Brak Brożka oznacza że raczej Tupta zacznie mecz w pierwszym składzie. Buksa jest fizycznie za słaby żeby przeżyć 70 minut rąbanki. |
Cytat:
|
Pierwsza połowa bardzo wyrównana. Pierwszy kwadrans dla nas, drugi dla pejsów, trzeci znów nasz. Cracovia chyba stworzyła jednak gorźniejszą sytuacje po dośrodkowaniu i strzale głową. W każdym razie statystyka celnych strzałów mówi sama za siebie. Mecz dupy nie urywa. Mało konkretów. Oby nasi nie siedli fizycznie w drugiej połowie.
Będzie dobrze. Obiektywnie czy nie wydaje mi się, że minimalny plusik po stronie Wisły |
Wisła pany!
|
Nie widziałem pierwszej części drugiej połowy, ale z tego, co widziałem: Wisła była dobrze poukładana i miała zawodników w lepszej dyspozycji. Dobrze zagrała obrona, doskonale zagrał środek pomocy, fajnie skrzydła. W końcówce świetnie grał Wojtkowski. Bardzo się cieszę.
|
Frankowski pedał zabrał nam bramkę!!! Brawo drużyna!!!
|
Żukov bezapelacyjnie gracz meczu. Koleś ma chyba dodatkowe płuca gdzieś schowane :D
|
Cytat:
|
Wg mnie Plock zagral duzo lepiej od Sasiadki. A moze my lepiej ... ! Wisla Pany
|
Każdy to powie, Wisełka rządzi w Krakowie!
Brawo dla całej drużyny- była walka o każdą piłkę, ambicja i zaangażowanie! Teraz czas na nas- kibiców. Kupujcie bilety na niedzielę podziękować piłkarzom- należy się im. Walczymy dalej! |
Perfekcyjny mecz!
Perfekcyjny, żadnego zagrożenia bramki Buchala a my oprócz 2 goli jeszcze mieliśmy swoje szanse, do tego zaćmienie sędziego bo za co anulował swojaka to wie tylko on sam Brawo drużyna! |
BRAWO!!!!!!!!!! Na Amikę minimum 25k!!!!!
|
Wisła Pany! :)
|
Idę poczytać forum somsiadki<lol>
|
Cytat:
|
Hmmm... kiedy jakaś powtórka ? Bo tylko czytałem relację tekstową i żal na to nie popatrzeć z piwem i chipsami jeszcze raz ?
|
Wisła PANY!!!
|
Kraków jest nasz, to miasto do nas należy!
Bardzo dobry mecz całej drużyny, ofensywa przeciwnika unieszkodliwiona, dobra współpraca między formacjami. Jak na Ekstraklasę to rzadko więcej daje się z meczu wyciągnąć. Bardzo dziękuję całej drużynie i dziś jestem wyjątkowo dumny z ich postawy :) Tak trzymać! PS. Teraz pora na jakieś pozytywne wieści z samego klubu PS2 Dawid wracaj szybko do zdrowia! |
Żydki kolejny raz sprowadzone na ziemię. Starozakonni jak zwykle bez jakości i pomysłu, licząc na jakiegoś farfocla. Na Reymonta dzięki błędowi naszych się udało ale fart zawsze się kończy. Ich wysokie miejsce, to tylko i wyłącznie zasługa dennego poziomu ligi i niczego innego. Kunszt trenerski ich pseudofachowca na ławce po raz kolejny zweryfikowany. W marcu przez Wisłę, w lipcu pewnie przez jakiś Uzbeków, Czeczenów lub Lapończyków. Ich najlepszy sezon w lidze od 60 lat to być może jakiś wymęczony brązowy medal MP oraz przypadkowe zwycięstwo w derbach. Po raz trzeci z rzędu sklepani na swoim stadionie. Co za frajerzy:).
Jesteśmy na fali ale do dobrej gry sporo jeszcze brakuje. Ósemka na wyciągnięcie ręki ale trzeba mocno oglądać się za siebie. |
Herbert przekot ktora to juz bramka w meczu liczac sparingi ?
Zukow kot odejscie na pierwszych metrach petarda Sadlok - asysta Wojtkowski biegal walczyl Kuba - klasa Reszta spoko Tupta bez szalu |
A kibice sasiadki na forum, ze Zukov gra stojanowa, to wam pokazal pajace jaka jest prawda. Dobrze, ze to utrzymali i jeszcze wpakowali drugiego bo stracic tak samo bramke dwa mecze z rzedu byłoby słabe. Mecz mogł sie zakonczyc juz wczesniej ale oczywiscie sedzia Frankowski musiał sie pokazac. Najgorsze, ze Niepsuj prawdopodobnie kontuzja taka jak u Turgemana, pieprzone pacany czyhali na kosci naszych zawodnikow, za to powinna byc czerwona a nie zołta kartka. Ale walic to, DERBY DLA WISŁY, KRAKOW JEST NASZ!!!!
:tsw_wisla_flaga: |
Czytam forum żydów... Ale boli dupsko... I MA BOLEĆ!
Wrzuć ktoś screena z ich forum, 7 strona tematu meczowego, bo ja z komórki nie mogę :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl