![]() |
I to mi się podoba ma być kocioł jak na stadionach w Argentynie
|
Hop na drugą stronę, żeby dotarło do wszystkich!
W niedzielę ma być ogień na trybunach, a żydki mają wyjść obsrani ze strachu, tak jak w ostatnich Derbach, zanim się ocknęli to dostali już dwie bramki! Każdy bez wyjątku dopinguje, czy na E czy na G! To jest nasza przewaga! https://pbs.twimg.com/media/EFeiLx7WwAA_ymV.jpg:large |
Ja bym dodał jeszcze, że nie jemy słonecznika! :lol:
A poważnie to derby jak to derby, zapowiada się pewnie kopanina i 1:1. |
Optymisyta :D
|
ja jestem spokojny to będzie gwałt analny 4:1 dla Nas.
|
Skąd te obawy? Wszak przecież mamy "styl"! Parchy mają siermiężnego Probierza i zero "stylu". Zwyciestwo mamy zatem pewne :)
A na powaznie mam nadzieję że nie bedziemy meczyć "stylu" za wszelką cenę, tylko zagramy żeby WYGRAĆ. W tym meczu nie ważne jak, ważne żeby wygrać. Tego oczekuję. Żadnych tłumaczeń że znowu byliśmy lepsi bla bla bla a przegralismy bo przeciwnik grał z kontry, murował bramke albo zagrał presingiem i uups znowu Savicević zgubił piłkę przed polem karnym itd Mamy to wygrac, a na pewno nie przegrać w ostateczności. |
10 lat temu sytuacja była podobna Brożek w formie kontuzjowany i bieda w ataku wtedy też żydki prowadziły po 1 połowie 0-1 po bramce tlenionego Sasina bodajże. W 2 połowie koncent Wisełki i wygrana 4-1. Tak to czuje że powtórzy się sytuacja :)
|
Cytat:
|
3-0 Jedziemy z parchami.
Przy pełnych trybunach zawodnicy powinni być zmobilizowani na maxa na to spotkanie. Plus nasz doping powinien trochę podciąć skrzydła graczom craxy. |
Nieważne jak - tylko zwycięstwo, Wisełko tylko zwycięstwo!
Było ich sześciu, potem dwunastu.... |
tu 40 postów, a u nich 213 , oby u piłkarzy nie było podobnych dysproporcji jak wśród kibiców , jak chodzi o spięcie na ten mecz
|
Czyli w internetach już derby wygrali.
Jedni już liczyli ile biletów zostało...teraz kto ma ile postów na forum w meczowym:D |
Obyśmy po meczu nie szorowali dupą po mule
|
W przypadku przegranej na dłużej osiadamy dupą na mieliźnie.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Realnie obawiam się scenariusza z szybkim gongiem w 3 minucie, później dwójka przed przerwą, "mocne słowa" w szatni, przejęcie kontroli nad meczem, bramka na 1:2, zapierdzielanie na dupach przez ostatnie 10 minut i dwie koncertowo spaprane setki przez Krysztofa. |
Jeżeli piłkarze podejdą do meczu z taką wiarą jak kibice na forum, to lepiej nie wychodzić na boisko. Najgorsze co można zrobić w takim meczu, to wyjść przestraszonym i respektem do rywala. Gramy u siebie i to oni mają czuć strach, nie my.
|
Tylko ukochana wisla krakow!!!
Bedzie dobrze WISLACY !!! J edziemy z pejsami !!JZS
|
Można gdzieś w necie obejrzeć? Szukam po różnych stronach i tylko relacje pisane... strasznie chciałbym drugą połowe obejrzeć bo iskry lecą jak czytam :)
|
To co? Zwalniamy Stolara?
|
Każdy trener przegrywając Derby u siebie powinien zostać wypi.erdolony
Tyle |
Gunwo mecz. Savicević doigrał się, co mecz gra pod nogi rywal przed naszym polem karnym. Beznadzieja.
|
Bez niespodzianek, gramy żałośnie to i przegraliśmy derby, ja plus że jednak nie było pogromu, a co do w.......ow to radzę się przyzwyczajać
|
cudu nie było
panowie jesteście godni podania ręki , chciałem walki i była ! JŻS |
Cytat:
|
Nie wiem co mam powiedzieć! qrwaaa jestem mega zły
|
Gramy jak gramy moim zdaniem na 10-12 miejsce w tabeli i tak to wyglada.
Szkoda tych derbów jak cholera, ale co zrobisz.. październik może być dla nas bardzo bolesny. Przyjdą za to mecze ze słabszymi u siebie i coś zapunkujemy jeszcze, spaść nie spadniemy ;) |
Dla mnie poziom Esy jest naprawdę ... dziwny.
Aż nie wieże, że przychodzą zawodnicy szkoleni w dobrych szkółkach (nie mówię o Wiśle tylko) i kopią się po czole. Ta Liga zmienia drużyny i piłkarzy w .... Kiedyś tak nie było. Kiedyś się grało. Dziś się kopie. Poza wynikiem już praktycznie nic z tego meczu nie pamiętam. |
Wszyscy wypierdalac. Wszyscy
|
Ja tam wcale nie uważam żeby walczyli do upadłego. 90 minuta a oprócz zawodnika który ma piłkę zero ruchu. Nikt nie wychodzi do podania.
Do tego kolejny raz gramy tą samą taktyką gdzie kurde nawet slepy widzi ze nasi pilkarze sie do niej nie nadają. Jest założenie ze mamy wychodzić krótkimi podaniami ale nikt do tych podań sie nie pokazuje i po dwoch trzech podaniach piłka odskakuje i cyk kontra a nasi obroncy na ten czas dublują pozycje pomocnikow a rywalowi otwiera się do bramki autostrada. O stałych fragmentach nie wspominając.. Znowu uparte założenia, zero dostosowywania sie, zero elastyczności.. Wyszło nam kilka pierwszych meczów. Teraz już każdy jeden zespół wie jak gramy i jak trener nie przestawi taktyki to zrobi sie goraco a już jest coraz cieplej. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl