Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [IX kolejka] Pogoń Szczecin - Wisła Kraków, piątek 21 września, godzina 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10007)

FraMat 19.09.2018 17:07

a tak swoją drogą to do Szczecina czym się drużyna przemieszcza? I ile czasu to zajmuje?

Lonia 19.09.2018 17:46

Dla mnie może być padaka taka jak we Wrocku byleby wynik był ten sam :-). Pięknie i skutecznie życzę sobie w kolejnym meczu na R22.

brylant17 19.09.2018 18:01

Z Wisłą nie zagrają Fojut, Delev, Benyamina, Frączczak Żyro oraz Guarrotxena.Pogoń bez skrzydeł powiedziałbym łatwe trzy pkt,ale nie....

funkykoval 19.09.2018 18:19

Na szczęście Stolarczyk nie patrzy o tym kogo nie ma w składzie przeciwnika i jak jest on osłabiony tylko dąży do tego aby zawodnicy zachowali pełną koncentrację, a jak ktoś się zdekoncentruje to straci miejsce w składzie....
Jeżeli zawodnicy nie będą zdekoncentrowani i nie podejdą do meczu jakby paprykarz miały sie przed nimi położyć to wygrana nie powinna być problemem.....
Wydaje mi się, że Stolarczyk pamięta Wisłę Kasperczaka i jej porażki przy lekceważeniu rywala jak z Tblisi ....

Lonia 19.09.2018 19:03

Zwróciłbym jeszcze uwagę na fakt,że Stolar i Kort zostali niejako odpaleni w Szczecinie więc dla nich na ten mecz będzie podwójna mobilizacja.

El'kabat 19.09.2018 20:32

Pożyjemy, zobaczymy.

Dla mnie ten mecz śmierdzi przykrą niespodzianką, ale obyśmy jednak 3 pkt zdobyli.

pepe72 19.09.2018 20:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1514945)
a tak swoją drogą to do Szczecina czym się drużyna przemieszcza? I ile czasu to zajmuje?

W naszej sytuacji to pewnie Smoczycą. Google pokazuje z 8 godzin jazdy.

Skyscanner pokazuje lot 2:40 z przesiadką w Warszawie ale bilety od 500 PLN/osoba.

mitmichael 19.09.2018 20:53

Sporo kontuzji w Pogoni + bardzo słaba postawa w ekstraklasie, kazdy inny wynik oprocz naszej wygranej to bedzie ogromna niespodzianka. Oczywiscie nie mozna ich lekcewazyc bo moze sie zdarzyc tak, ze zagraja jak Slask i sprawia nam sporo problemow. O motywacje jestem spokojny

MaThEuS 20.09.2018 04:10

Wczoraj albo dziś o 18 mieli być na lotnisku, z tego co widziałem na rozpisce
treningowej w Myślenicach...
Dodatkowo Krzoska mówił ze cały sztab poza Stolarczykiem jedzie autokarem

tas de fleia 20.09.2018 06:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lonia (Post 1514983)
Zwróciłbym jeszcze uwagę na fakt,że Stolar i Kort zostali niejako odpaleni w Szczecinie więc dla nich na ten mecz będzie podwójna mobilizacja.

Korcik jak najbardziej, ale Stolar to chyba nie został odpalony. Z tego co wiem, to prezes Pogoni Mroczek był bardzo rozczarowany, że Stolar odchodzi.

Szneka 20.09.2018 07:49

Chłopaki jak będziecie jechać przez Nową Sól to proszę na powrocie o sygnał. zaopatrzę w dobre piwko na drogę.

bocian23 20.09.2018 13:48

Trzeba i wygrać i koniec, ja wiem że wjazd ale łatwiejszy rywal na wyjezdzie nam sie nie trafi niż ta słabiutka i cała hospitalizowana Pogon.
Każde zwycięstw przybliża nas to tych magicznych 40 pkt, bo nie zapominajmy, ze to jest dla nas cel nr 1 na ten moment

pepe72 20.09.2018 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1514995)
W naszej sytuacji to pewnie Smoczycą. Google pokazuje z 8 godzin jazdy.

Skyscanner pokazuje lot 2:40 z przesiadką w Warszawie ale bilety od 500 PLN/osoba.

https://youtu.be/5EqRlTpJuaY

Trener stwierdził, że lecą samolotem.

sandomingo 21.09.2018 05:50

Piłkarze przyłączają się do bojkotu i będą chcieli na boisku zaprotestować przeciwko działaniom zarządu Wisły.
Ponoć rozważali wyjście na rozgrzewkę w koszulkach z napisem "Eszjot dziękujemy" ale finalnie nie zdążyli ich zorganizować. Jeden z nich anonimowo powiedział, że w takim razie zagrają słabo i przegrają, chcąc wymusić dymisje w klubie.

Arkadiusz.Czerepach 21.09.2018 06:47

heheszki

ale to nie zmienia faktu, że nie ma takiej możliwości żeby to zamieszanie w jakimś stopniu nie odbiło się na morale zwłaszcza u stranierich którzy musza jeszcze polegać na tłumaczeniu

jak Stolarowi uda się im to zdjąć z głowy , to będzie najlepszym naaszym trenerem ever

funkykoval 21.09.2018 08:41

@sandomingo

Może niech zgłoszą się do KOD czy jakiejś tam innej organizacji i dostaną koszulki "konsTYtucJA

LucjuszWielki 21.09.2018 14:36

Obawiam się, że Pogoń dostanie olśnienia i przełamie się z nami... w ekstraklasie żadnej logiki nie ma - tylko dlatego... Obym się mylił.

arti 21.09.2018 18:07

pobudka śpiące królewny!

brylant17 21.09.2018 18:52

Prawo serii musiało się kiedyś skończyć i się skończyło.Bez ładu i składu dzisiaj mecz do zapomnienia

paralaksa 21.09.2018 18:55

obrzydliwy mecz.

Levis88 21.09.2018 18:55

Naszych było połowę mniej. Szkoda trampkarskich błędów Lisa.

Patryko 21.09.2018 19:00

Nasza liga jest jednak piękna :)

Spodziewam się co najmniej jednej zmiany w składzie w następnym meczu :)

Now 21.09.2018 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Now (Post 1514737)
Z tym PP to są jakieś jaja odnośnie naszych losowań. Mam nadzieje że nie odpuścimy w składzie Lechii ma być zmiana bramkarza może jakieś babole pójdą, osobiście marzy mi się bardzo finał na narodowym i 10 specjali wypełnionych kibicami Białej Gwiazdy.
Odnośnie meczu z Pogonią to jak to bywa w ekstraklasie jak dla mnie faworytem Pogoń z oczywistego względu. Ekstraklasa ma to do siebie że drużyna która nie potrafi wygrać żadnego meczu nagle wygrywa z drużyną która idzie jak burza z 4 zwycięstwami pod rząd, oby jednak wynik był przynajmniej taki jak rok temu albo dwa lata temu tylko że na naszą stronę

A więc tak jak mówiłem... :D

zbigniew_ramirez 21.09.2018 19:03

Do momentu zdobycia gola graliśmy totalną bucówę. Oby takie mecze w dalszym ciągu były wyjątkiem, a nie regułą. Teraz trzeba się skupić na kolejnych spotkaniach; przydałoby się też mniej rozpie**alania na atomy teoryjek dziennikarskiego barachła.

Wojtas 21.09.2018 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1515240)
Obawiam się, że Pogoń dostanie olśnienia i przełamie się z nami... w ekstraklasie żadnej logiki nie ma - tylko dlatego... Obym się mylił.

ześ ku**wa wykrakał

mecz o działaniu kubła zimnej wody,albo na przekór tabeli albo cos tam jeszcze.,drugi mecz na wyjezdzie po Wrocławiu w ktorym nie gramy nic.

arti 21.09.2018 19:11

biedna drużyna z czuba jedzie do znacznie bogatszej drużyny z przedostatniego miejsca, w biednej jest trener i dwóch byłych grajków przeciwnika i... grzech nie skorzystaćz okazji.
niestety zgrzeszyłem:(

serek.c2 21.09.2018 19:12

Szkoda, spodziewałem się jednak porażki. Może nie w takim stylu. Nie ma co pisać, wszystko w tym meczu było nie tak, każdy zagrał bryndzę. Zapomnieć i gramy dalej.

Skawa Wadowice 21.09.2018 19:16

Chciałnym wierzyć, że było tak:

Runjaic dzwoni do Stolara:
-siema mordo
-no siema trenerze
- Stolar mordko moja sluchaj mamy trudna sytuacje i niepewna przyszłosc moja...
- Wariacie nie koncz. Wiem o co chodzi. Wygrywacie dzisiaj a my w rewanzu w Krakowie.

Sami 21.09.2018 19:20

Nie wiem ....a o co tu chodzi.

Zawsze jestem bardzo powściągliwy w typowaniu dobrych wyników Wisły, ale po tym co graliśmy z Lechią, a patrząc na grę Pogoni (+ kontuzje u nich) to spodziewałem się roz.......u i wyniku w okolicach 3:0, 4:1 dla nas, a tutaj taka katastrofa. Zero gry, mało biegania, pressingu nie było w ogóle z naszej strony... Nie wiem, nie rozumiem, nie potrafię sobie tego logicznie wytłumaczyć.

Na plus: Imaz, Halilović i tyle
Minusy: Cała reszta, a to co odpierdalał dziś Sadlok to już katastrofa totalna

Szkoda, bo cały weekend zjebany. No cóż, oby za tydzień było do przodu ze scyzorami

funkykoval 21.09.2018 19:26

Na plus raczej Kolar, bo Imaz to kilka takich nonszalanckich zagrań i strat ze szkoda gadać

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:51.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl