![]() |
do kiedy trwa okno ?
|
Cytat:
|
Nie wiem czy w naszej sytuacji zamknięte okno jest tak istotne, bo i tak ściągamy samych graczy z kontraktem w ręce. Oczywiście pod warunkiem, że ów kontrakt był rozwiązany/ zakończony przed zamknięciem okna.
Dziwi tylko, że Denys Bałaniuk jeszcze nie znalazł zatrudnia w żadnym klubie, bo jednak już 2 miesiące miał na to. |
Cytat:
|
Cytat:
Polecam recenzję: Z tt Kamil Rogólski: Jordi Gratacos Gayola (@jgratacos7), dyr. akademii FC Dnipro 2011 -2015, specjalnie dla kibiców Wisły Kraków opisuje Denysa Bałaniuka: https://twitter.com/K_Rogolski/statu...68619405336576 Tym bardziej byłbym pozytywnie zaskoczony gdyby taki zawodnik do nas trafił. |
Cytat:
|
Krzysiek Kiewicz pisze na twitterze, że Wisła nie doszła do porozumienia z napastnikiem z Ukrainy, zaznaczając przy tym, że źródło w tym przypadku było inne niż poprzednio, więc informacja nie jest póki co pewna.
Krzysiek Kiewicz ma b. dużą wiarygodność, by nie powiedzieć 100%. |
@TIR_DO_SŁUBIC
Czytałem, ale nie wiem co ma przykład Kucharskiego to tego byłego dyr akademii Dnipro. Nie napisał nic poza tym, że to jeden z największych talentów w swoim roczniku i ma bardzo ułożone w głowie. Jeśli się nie dogadali.. to miejmy nadzieję, że Junco ma plan B, C czy nawet D. Nie wyobrażam sobie sytuacji. że wypada nam Carlitos i w ataku gra Brożek napakowany ibupromem lub Ondraszek o kulach. Nawet za bardzo nie mamy w akademii dobrych napastników w rocznikach 2000-2002, żeby kogoś wprowadzać z ławki. Na takiego młodego Buksę przyjdzie czas za min. 2 lata.. |
Cytat:
Pracuje u Nas jakis Kucharski ? |
Cytat:
Clou jest takie, że skoro Kucharski bajeruje o murzyna to ten Hiszpan z Ukrainy może tak samo bajerować o tego szczyla napastnika. |
slyszalem :)
ale to nie ma zwiazku z polityka Wisly Krakow tylko z wewnetrzna wojna w Legii Warszawa. a pan RK to teraz jest narzędzie. p.s. http://weszlo.com/wp-content/uploads...o-13.23.21.png Niemniej jednak, temat napastnika z UA ponoc upadl definitywnie i na tym pasowalo by zakonczyc. A szkoda, bo jeszcze 2 transfery by sie przydaly.... |
Szkoda, ale może nie wszystko stracone. Ufam w mądrość Dyrektora Manuela Junco.
|
Obawiam się że kluczem tutaj jest grubość portfela. Widać pewnej granicy zarobków piłkarzy nie chcemy przekraczać. Niemniej szkoda by było, jakby się nie udało.
|
Cytat:
|
.............. kiedyś miało cykl ,,Kulisy transferowe". Ale już chyba pousuwali, w googlach jak wpiszesz ,,ForumWisla kulisy transferowe" to może znajdziesz jeszcze jakieś pojedyncze.
Edit: Widzę, że wykropkowana strona. Tak więc jak post łamie regulamin to proszę skasować. |
Od dzisiaj na testach przybywa Macauley Chrisantus z przeszłością w Bundeslidze oraz lidze Greckiej i Tureckiej
|
Git.
Szalony murzyn zawsze sie przyda. Nazwisko kojarze. Gdzies wyczytalem ze zdobyl zlota pilke u 17 w 2007 roku, czyli wychodzi na to ze teraz moze miec gdzies kolo 40 lat ;/ Ale po co nam napastnik ? przeciez mamy!! Carlitos, Pawka, Ondraszek, Wojtkowski, Boguski, Małecki, Ze Manuela :D |
Ale po co nam napastnik ? przeciez mamy!! Carlitos,
;) |
Od biedy zawsze może zagrać Kazimierz Kmiecik :D
|
Ufff, już się bałem, że bedziemy mieć kadre bez murzyna...
|
Dużo tych kompilacji z nim jest na YouTube z różnych klubów, to dobrze zwiastuje. Dalekich wniosków wyciągać z tego nie należy, ale widać, że typowi obojętne, którą nogą strzela i potrafi się dobrze ustawić (mityczne "piłka go szuka"). Pytanie ile lat ma naprawdę :-)
|
|
Nie mam dobrych wiadomości :lol:
http://i64.tinypic.com/mlia8g.png |
Niech zorientowani napiszą czy temat piłkarza Dnipro jest już nieaktualny, czy jeszcze rozmawiamy?
|
Cytat:
Przekrój poprzeczny uda naszego testowanego napastnika. Ma ktoś czas żeby policzyć? |
Cytat:
|
Mnie tylko jedna rzecz zastanawia. Wielkie brawa dla Junco za to co robi, ale czy to nie jest przesada w drugą stronę? Zaraz będziemy mieć kadrę, która liczy 25 zawodników.
|
czy dobrze rozumiem działanie okienka , że jak dzisiaj nikogo nie podpiszemy , to już koniec wzmocnień aż do zimy ?
czy można kogoś potem brac z karta na ręku , bądź z kraju gdzie później sie zamyka ? |
Junco robi zajebistą robotę w przechujowych warunkach. Strach myśleć co by było gdyby Wisła dysponowała jeszcze taką kasą jak za Cupiała.
Poważnie, należy mu się konkretny urlop i zimny browar od jutra. Cytat:
|
Zawsze mozna podpisac zawodnika z karta w reku.
|
Cytat:
|
Kiewicz pisał że czekają na odp Federacji Ukrainy https://twitter.com/KiewiczKrz/statu...17953612722179
Janek napisał że jest dalej w Krakowie. Fajnie gdyby się udało bo ponoć mega talent. |
Można podpisać każdego grajka z kartą na ręku kiedy tylko się chce, o ile był wolnym zawodnikiem w momencie zamknięcia się okienka:)
|
Cytat:
Jesúsa Imaza został nowym zawodnikiem Wisły Kraków |
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...em,nId,2435063
Skrzydłowy lub cofnięty napastnik. Ma całe 4 asysty w 81 meczach w La Liga 2. No spoko... Ehhh... No nic. Zobaczymy co pokaże. |
Tak 4 asysty i 18 bramek.
Wg mnie całkiem niezły wynik jak na zawodnika z zaplecza Laliga. |
I strzelił 17 bramek. Nie ma to jak się przy.......ić do czegoś.
Podobno Suarez jak Neymar szuka wyzwania i chce iść do ekstraklasy.. |
I dodaj, że całe 17 bramek.
Generalnie zawsze uważałem, że narodowość nie ma żadnego znaczenia, ale myślę, że jednak aż tylu zawodników z jednego kraju to już problem. W przypadku klasycznej wieży Babel, gdzie są piłkarze z całego świata wszyscy i tak powinni konsolidować się wokół rdzenia krajowego, albo przynajmniej dążyć do możliwości porozumienia się we wspólnym języku. Tutaj mamy podział na Hiszpanów i resztę. Zobaczymy jak to zafunkcjonuje, bo to, że tarcia jakieś są widać gołym okiem. |
Pomyślcie gdzie ten Imaz będzie grał. Damy go do pary z Carlitosem? Raczej nie, bo tam jest potrzebny wysunięty napastnik, a nie skrzydłowy/cofnięty ze 174 cm wzrostu. Za Carlitosa też go raczej nie wstawimy, bo mamy dużo większe problemy niż zastąpienie najlepszego zawodnika w zespole. Stąd mi wychodzi, że to koleś na pozycję skrzydłowego. Dlatego zwracam uwagę na jego asysty, a nie gole.
|
Cytat:
Wychodzi na to, że albo pozycja Brleka, albo pozycja Małeckiego. Dziwne, że bierzemy piłkarza z taką charakterystyką, brzmi jak zaprzeczenie tego, do czego przyzwyczaja nas Kiko. Pamiętajcie jednak, że Ondrasek ma poważniejszy uraz i trochę go na boisku nie zobaczymy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl