![]() |
Z tym Maorem i Kirmem to pieprzenie głodnych kawałków. Ja przewiduję taki scenariusz jak z gwiazdą Lecha Stilićem. Pewnie wypełni kontrakt do końca i odejdzie za darmo gdzieś do europejskiego średniaka.
|
Paweł by się chyba przydał, ale musi pamiętać że jak Genkow podpisywał kontrakt to był chyba królem strzelców ligi bułgarskiej, albo przynajmniej najlepszym strzelcem drużyny i był w szczycie wieku. Więc moim zdaniem bez bonusu za podpis to można mu taki dać, ale jeżeli będzie jakiś bonus to powinien dostać dużo niższy.
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Jeśli to prawda to Cupiał całkowicie jest pie*dolnięty |
WSZYSCY Tak piszą by brac Pawła Brożka itp ale może zamiast Pawła wezimiemy Irka Jelenia który nadal pozostaje bez klubu i cos mi sie wydaje, że by był lepszy i taniszy od Brozka. Bądzi co bądzi Irek za granicą był kimś a Brożek na razie grzał Ława
Potwierdzenie moich słów Jeleń nadal bez klubu, trenuje w Cieszynie http://...................../viewtopic...0656bd14#12874 |
Skoro Iruś odrzuca oferty z Rosji czy USA to zapewne jest w naszym zasięgu finansowym ;)
Poza tym - Jelen leczyłby się przez 3/4 sezonu. |
Boruc też nadal jest bez klubu - dobry zmiennik Pareiki :)
|
No to stawiamy na Młodzież jak nie wiem hahaha jednak słowa Bednarza są nic nie warte z początku myślałem ze Bednarz pomoże w tym, że w Wiśle bedzie grało wiecej młodych gracz jak w Legi może nie tylu co tam ale 1-2 co sezon a teraz jego słowa są nic nie Warte
http://...................../viewtopic...92b0bc2ca61d74 |
Aby postawić na młodych muszą mieć odpowiednie umiejętności - myślałeś, że Bednarz takich zawodników wyczaruje? Masz w kadrze Chrapka, Szewczyka, Kaminskiego czy Stolarskiego. Jeden z nich (Chrapek) jest blisko wyjściowego składu. Jest jeszcze młody Buras. To chyba nieźle jak na sam początek?
|
Ale chyba Probierz jest naszym trenerem i to on decyduje kto trenuje z 1 a kto z ME ? Mogę się mylić .. ;]
tak czy inaczej CHWDŁysemu ;] |
Tak tylko ze na lewa obrone poza dunczykiem nie mamy nikogo a mŁodemu mozna by byŁo dac szanse na koncÓwke sprawdzi sie ok nie to wyporzyczyc by sie ograŁ i jak po wyporzyczeniu lipa sprzedac
|
A czy to Jacek B. dobiera sobie skład?
|
malalu1988 poza duńczykiem jest jeszcze Bunoza, który miejsce na środku pewnie szybko odstąpi Chavezowi. Ale po solidnym meczu z GKSem dałbym mu szanse na lewej, bo szczerze mówiąc po Frederiksenie spodziewałem się czegoś więcej. Co do młodych to jeszcze mamy w klubie Alana Uryge który regularnie występuje w młodzieżowej reprezentacji polski.
|
bunoza to ewidentny stoper i wole go jak Chaveza czy Jalinsa
|
Zobaczymy może Gordon zacznie grac wedle oczekiwań.
|
Ja zawsze uważałem go za dobrego stopera pamietacie Marcelo poczatki też miał ciezki ale gra u boku głowackiego rozwineła chłopaka, Może Bunozie był potrzebny ktoś kto umie grac w piłke i mu pomoze wejsc w obrone bo jalins to obibok i wiecej szkód jak pozytku. Chavez to dobry stoper ale zawsze musi miec kogos do asekuracji z Głowa powni sie dobrze uzupełniac ale bunoza powinien grac w miare czesto by jak głowa odeszedł był młody wyszlifowany obrońca.
|
Przy uważcie, że wielu obrońcu u boku Głowackiego się rozwineł
Marcelo Dariusz Dudka Adam Kokoszka Łukasz Nawotczyński |
Prawa obrona:
Jovanovic - szybki niczym wiatr na prawej stronie Jaliens - wrzutki naprawdę wysokiej klasy, niskie a w sam raz na głowę z niezłą rotacją Burliga - nieźle wchodzi w pole karne Co by nie mówić to nasza prawa obrona w ofensywie daję radę, gorzej z lewą na której Frederisken mało włącza się do akcji, a tak mu wróżono że to bardzo ofensywny piłkarz. A Bunoza tutaj to 2x poziom gorszy od Duńczyka |
Oceniasz Fredriksena po jednym meczu w którym - gdyby nie kontuzja Chaveza - pewnie by nie zagrał? Wyraźnie widać, że Dunczyk nie jest jeszcze przygotowany do grania, wystąpił awaryjnie...
|
Oby Frederiksen jak będzie już dobrze przygotowany, zaprezentował dużo lepszą grę. Bo osobiście nie podobał mi się, kilka niepewnych interwencji z tyłu i nic wielkiego nie wnosił w ofensywie.
|
eee lepszy od Paljica był, nie wnosił tyle chaosu
|
malalu1988 Wisła to nie ostry dyżur by przyjmować rekonwalescentów którzy za chwile złapią kolejną kontuzję.Skończyło się Ligue 1 dla Auxerre Skończyło się Auxerre dla Jelenia .Zresztą nie ma gwarancji że Jeleń odzyska formę prędzej zakończy karierę i zapisze sie w historii Auxerre niż zawita na Reymonta .Boguski ,Sikorski,Garguła,Jova wystarczająco dużo rekonwalescentów więcej nie potrzeba.Aczkolwiek ciekawe kto miałby płacić Jeleniowi za grę w Wiśle??
|
Cytat:
|
Cytat:
Szanuj ludzi to i ciebie beda kolego szanować , zresztą wypad na Sanok a nie na forum Wisły morde wykrzywiać. |
Cytat:
Jeśli to prawda to i tak nie ma powodów do zmartwień bo przecież w zimie pan Gianluca Di Carlo czy pan Perlarta znowu podeślą ciekawe DVD z zawodnikami z z Boliwii, Hondurasu czy ligi stanowej Brazylii ( podobno nagrywają już kamerkami HD) w takim wypadku sprowadzenie drugiego Beto jest praktycznie nie możliwe. |
Cytat:
|
eee jak media podają ze Paweł Brożek nie dostał oferty z Wisły to do końca tygodnia pewnie będzie już prezentacja a i może na ławkę sie załapie na mecz z ksp... normalka w Wiśle
|
Cytat:
Klub z mistrzowskimi aspiracjami, a na ten moment mamy tylko jednego napastnika. To niepoważne. |
Chciałeś po cichaczu Pawła Brożka? ;-) Na razie jest Kirm.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...h_w_groningen/ |
Kirm na testach medycznych w Groningen
Cytat:
--- No czyli teraz wszyscy znowu napier*alamy na Bednarza :lol: |
Bednarz... Przecież teraz 60% forum przemyśli swoje zdanie na temat Kirma i okaże się, że był nam niezbędny:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl