![]() |
poza Hermesem jeszcze kogoś skazali, czy tylko on jest winny korupcji w Polsce?
|
transferowy hit Legii ;)
http://babol.pl/kat,1025465,title,Dy...l?ticaid=6bb7b |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=SM-BNjP7Ej8 |
Cytat:
Czy Hermes nie był kapitanem w Koronie? Dobrze mówi po Polsku i dlatego obok Wdowczyka był najbardziej umoczony. (Jeśli coś nie pokręciłem) |
Cytat:
Wiem, ze chcialbym, zeby w Polsce skazano 200-300 osob a nie wyrywkowo jednego Brazylijczyka. |
Cytat:
Wrocław odwiedziło już trochę ludzi i już trochę wyroków było. Może nie wśród piłkarzy ale działaczy, trenerów czy sędziów (Arka Gdynia). Więc poczekajmy jeszcze chwilę, może się doczekamy. |
Nikt nie pisze, że trzeba darować Hermesowi bo jest Brazylijczykiem ubi_es mówi, że trzeba ukarać tych co mają coś za kołnierzem a nie wyrywkowo i dotyczy to nie tylko Jagiellonii, ale Wisły, Legii, Lecha, Polonii W. i B., Zagłębia Sosnowiec czy KS Myszków.
|
Ale żaden zawodnik, który gra w zespole i to walczącym o mistrza, nie dostał kary roku zakazu gry...
Troche dziwne, że przed rundą wiosenną daja zakaz gry? Niech jeszcze pare zawodników tak ujebią...i Cracovie, która śmierdzi korupcją na odległość |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
gdzie nei trafisz, na jakiekolwiek forum, wszyscy z Jagiellonii gadaja o jakims ataku Warszawy na Nich :D liga sie przeciwstawia, beton Was zalewa- taaaak nikt nie chce mistrza w Białymstoku ! Kluby pisza petycje o kolejnych zawieszonych zawodnikow z Białegostoku. ( hahahaha ) tak zwany żal.pl Poza tym mistrza i tak nie bedziecie mieli, a nawet jeśli byście mieli - to wstyd dla Polskiej ligi że n atakim stadionie, który kibiców gości to już nie pamieta. |
Nie musicie się już tak pastwić nad Jagą. O tym, że Hermes może zostać ukarany i nie tylko on było już wiadome od dłuższego czasu, dlatego ta decyzje nie może nikogo dziwić. Natomiast termin werdyktu jest z pewnością zastanawiający, bo ma miejsce przed rundą rewanżową, w której Jagiellonia ma szanse obronić przewagę z jesieni. Z drugiej strony gdyby decyzja zapadła po rundzie wiosennej to kara mogłaby być żadna z tego powodu, że Hermes i tak już wkrótce miał kończyć karierę. Jak widać czeka go przyspieszona emerytura i chyba nic się już w tej materii nie zmieni.
|
Cytat:
:lol: |
Aleks, dałeś do pieca.
Zawieszają Wam 37-letniego weterana, defensywnego pomocnika... Zawodnika, który owszem - na jesieni był podstawowym zawodnikiem, ale wcale nie było powiedziane że po wzmocnieniu środka pola na wiosnę miałby plac. Ty to na serio pisałeś? :lol: |
Co mnie zaskakuje w sprawie Hermesa, to to, że przecież to całe zamieszanie jakie wybuchło wokół niego powstało za czasów jego gry w Koronie, a więc parę lat temu. Teraz nagle tak z dupy pojawia się info, że go zawieszają. Kompletny bezsens. Tylko czekać aż poleci Lato i Grzyb.
My akurat możemy się tylko cieszyć, bo u nas w korupcje "zamieszany" był tylko Łobodziński, a jego zawieszenie chyba byłoby nawet nam na rękę. |
Cytat:
Co do drugiego akapitu to śpieszę z wyjaśnieniem, że w polskiej lidze mistrzem zostaje zespół najlepiej (najefektywniej może jest nawet lepszym określeniem) grający w piłkę na przestrzeni całego sezonu a nie posiadacz najładniejszego stadionu chyba że jakaś reforma ligi była ostatnio a ja nic nie słyszałem ale wątpię bo jeżeli chodzi o football to jestem raczej na bieżąco |
Cytat:
Byłem przekonany patrząc na zdjęcie, że polecą z tym: http://www.youtube.com/watch?v=SpwK3vFGJp0 . Ale też niezłe:) |
Smieszna sytuacja z dyskwalifikacja na rok. Powinien dostac dozywotni zakaz gry, trenowania i robienia czegokolwiek przy futbolu, lacznie z koszeniem trawy. Ktos robi przekret za roczna pensje po czym na rok dostaje urlop i wraca do zabawy, no zyc nie umierac.
|
Laty nie zawieszą bo tatuś Grzesiu na to nie pozwoli.
|
Cytat:
Jarosława? Oni są spokrewnieni? ;) |
Poczekać do zamknięcia okienka transferowego w większości krajów Europy i dopiero wtedy zacząć pozyskiwać zawodników – tak miała wyglądać taktyka transferowa Legii. Nic jednak z niej nie wyszło. "Myśleliśmy, że dzięki temu podpiszemy kontrakty z niektórymi zawodnikami, ale oni podpisali umowy z naprawdę dobrymi klubami - przyznał Marek Jóźwiak.
Wywróciłem się i nie mogę wstać :D Głupi ten Jóźwiak, czy udaje ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Generalnie facet z rozbrajającą szczerością przyznaje się do niekompetencji. Myślałem, że się uda - ale się nie udało.
Dziwię się, że jeszcze nie wyleciał. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Grzegorz nie jest ojcem Jarosława.
|
Cytat:
O tych bluzgach Skorży na Bereta już było tutaj mówione, Skorża się wkurzył, bo Beret siedział mu na treningach i cały czas upierdliwie komentował, naśmiewał się itd. itp. Któryś z piłkarzy stwierdził, że dobrze że go Skorża uciszył, bo ich też to denerwowało. No ale wielu młodych akurat Beretowi sporo zawdzięcza, więc też nie jest tak jednoznacznie, że piłkarze mają z nim problem, czy coś. Tak czy siak, panowie niby już sobie wszystko wytłumaczyli. |
Adrian Sikora trafi do Legii (?)
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Gol od lipca w Legii.
Przyda sie na kawalifikacje do Champions League. |
po co ta prowokacja ??
|
Cytat:
E: http://goool.pl/aktualnoci/ekstrakla...do-lecha-.html |
Cytat:
To co ja nie moge wierzyc w swoj ukochany klub? Zabronisz mi tego? :lol: |
Też sobie wybrałeś klub do kochania ;) Lepszych nie było? :p
|
Cytat:
|
Te wasze teksty wyglądają bardzo ciekawie, szczególnie, gdy popatrzy się w tabelę:lol:
No chyba, że w domyśle dotyczą również Wisły? Bo mamy takie same szanse, jak i Legia:> Pomijając punkty, to ani nasz trener na razie nie udowodnił, że jest lepszy od legijnego, a nasi zawodnicy - tymbardziej. Niemniej liczę, że uda im się to w tej rundzie, bo już najwyższy czas. |
w moim poście nie ma nic o zabraniu Ci czegokolwiek, po prostu takie wywody to wpisuj sobie u siebie na forum i tyle. pozdrawiam
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl