![]() |
Ja takie coś na dzisiaj:P
Unirea Urziceni-Zenit St.Petersburg over 1.5 Sparta Prague-Lech Poznan over 1.5 Litex Lovech-MSK Zilina 1x Dynamo Kiev-KAA Gent 1 ako 2,56 |
Cytat:
|
Sparta 1,55
Litex 1,55 ako 2,40 PS: Myślałem na Red Bul bo jest kurs 3,45 ale sie boje:D Moze mam przeczucie a może sie myle. Cytat:
Ale mnie ci z BAHu w****iają. dzis wymyslili ze nie dostali moich 2 ostatnich wpłat ktore były wykonane 4 dni temu( grałem na przedwpłatach) i nie moga mojej kasiory dziś zaksiegować. A chciałem odrobic co straciłem ostatnio. Jakbyście znali buka który uznaje przedwpłaty i nie trzeba sie *******ic z nimi przy wypłacie to dajcie znac. chciałbym zmienic buka. |
Cytat:
Olympique Marseille - Paris Saint Germain 1 Ajax Amsterdam - PAOK Thessaloniki 1 BSC Young Boys Bern - Fenerbahce 2 ako: 5,43 Będzie ciężko, ale ako kuszące ;) |
Cytat:
ja gralem kiedys na bahu i nie narzekalem, zawsze mogly byc przedplaty:P Ale gram teraz na expekt i bet365 i nie narzekam, dobre kursy sa, ale chyba przedplat nie toleruja |
Ruch Chorzow - FK Austria Wien (Typ) 2 2,15 [Otwarte] 29-07-10 18:00
Sibir Novosibirsk - Apollon Limassol (Typ) 1 1,55 [Otwarte] 29-07-10 14:00 Kurs 3,33 --- FK Aktobe - Hapoel Tel Aviv (Typ) 2 2,10 [Otwarte] 28-07-10 18:00 Partizan Belgrad - HJK Helsinki (Typ) 1 1,45 [Otwarte] 28-07-10 20:45 Kurs 3,33 --- Jagiellonia Bialystok - Aris Thessaloniki (Typ) 2 3,00 [Otwarte] 29-07-10 20:45 |
Kurs na Austriaków leci w dół.Z 2.00 na 1.85 na Tobet i Unibet nie wiem jak jest w innych bukach.Tym co chcą stawiać radzę się śpieszyć.
Co do Jagiellonii to myślę że padnie remis. Myślę że się zmobilizują... |
A co powiecie na typ że Zuraw strzeli w lidze przynajmniej 15 bramek ? kurs 3.50 :D Ja chyba zagram :)
|
czemu na Aris i /austrie takie wysokie kursu?? przecież oni naszych rozwalić powinny
|
Cytat:
over 2.5 1poł:Litex - Zilina X over 2.5 1poł:Sparta - Lech X under 2.5 Unirea - Zenit 2 over 2.5 TNS - Anderlecht zdobędzie gola:TNS CSKA - Cliftonville over 2.5 |
Brann-Leeds 2 2.30
Brann zagra rezerwami, kurs spadł już sporo ale wg. mnie dalej warte zagrania za większą kase... |
Amica 2 Zenit X2 Anderlecht 2 Ajax 1 Kijow-Gent over 2.5 za 20 zł do wygrania około 340 zł ps sparta wam dziś zrobi psikusa:-D
|
Cytat:
Ale Red bull prawie bym trafił 91 minuta Omonia gol:D |
Cytat:
Dziś eleganckie wyniki, jutro niech Ajax zrobi to co do niego należy, Fenerbahce wygra w Szwajcarii i Marsylia sięgnie po Superpuchar ;) |
Sory chlopaki wyglupilem sie:-P jak wygladal mecz bo nie ogladalem
|
Pierwsza połowa niezła gra Lecha, kilka okazji. Od 60 minuty z kolei totalna dominacja Sparty i kilka dobrych sytuacji (oprócz gola strzał w słupek po rożnym, minimalnie spudłował Sionko). To tak w telegraficznym skrócie ;)
|
:-) wreszcie wszedł jakiś trójniaczek ; Anderlecht, Sparta i CSKA Sofia . Konsekwentnie na czwartek -Wisełka, Maritimo, oraz AZ Alkmaar .
|
Aktobe - Happoel 2 - Żydzi mają silną ligę. W dodatku klimat Kazachów ani czas podróży w tamte rejony nie zrobi na nich wrażenia, więc powinni powalczyć
Young Boys - Fenerbahce 2 - Turki wprawdzie jeszcze nie grają, ale grają Szwajcarzy - i dwie kolejki wystarcza by stwierdzić, że YB w wysokiej formie nie są. Jesli Fenerbahce zagra co potrafi to spokojnie powinni powieść gospodarzy Braga - Celtic 1 - Celtowie to już nie ci sami Celtic co parę lat wstecz. Drużyna bez jaj, w lidze ustąpiła mocno Rangersom, w bramce jakiś Załuska... z czym do ludzi :) Marsylia - PSG 1 - nie wiem jak Olympique, ale wiem, że PSG parę dni temu nie dało rady Maćkowej Legii. I to mi wystarczy. Kurs przeszło 18, za dychę lub 15 zł, zobaczę. No risk no fun. Ale nie łudzę się zbytnio, bo na żydach i Turkach często wpadałem :> |
Ajax Amsterdam-PAOK Thessaloniki 1
Partizan Belgrad-HJK Helsinki 1 Sporting Braga-Celtic Glasgow 1x Molde FK-VFB Stuttgart 2 Galatasaray-OFK Belgrade 1 Wisla Krakow-FK Qarabagh1 Olympiakos Pireus-Maccabi Tel Aviv 1 AZ Alkmaar-IFK Goteborg 1 Shamrock Rovers-Juventus Turin 2 ako 11 i drugi Partizan Belgrad-HJK Helsinki 1 Ajax Amsterdam-PAOK Thessaloniki1 America Mexico-Manchester City x2 ako 2,33 |
Cytat:
Kto zna jakieś dobre strony z typami zarówno nasze jak i zagraniczne niech wrzuca, stworzymy taką bazę :D dtypy.com/typy insidery.pl blogabet.com betrush.com bettingadvice.com no i kilka ciekawych osób na typujemy.pl :P |
Aik Rosenborg 2
Ajax (-1)Paok 1 ako : 3,66 Aik ostatnio władował aż 1 bramkę w dwumeczu z Luksemburgiem wiec mam nadziejej ze dzis sie nie popiszą. |
jeszcze takie małe coś na dziś : 20:00:00 Debrecen - Basel1st Half
Football Champions League Qual. Zakłady na Połowę Czasu Gry X 2,00 Śr lip 28 20:45:00 Ajax (0) - PAOK Salonika (1) Football Champions League Qual. 1X2 Handicap 1 1,84 Śr lip 28 20:45:00 AIK - Rosenborg Football Champions League Qual. Podwójna Szansa 1X 1,56 Śr lip 28 20:45:00 Marseille - PSG Football Supercup Podwójna Szansa 1X 1,32 |
Cytat:
Debrecen VSC - Basel over 1,5 Ajax - PAOK Thessaloniki 1 Wisla Kraków - FK Karabakh gospodarze nie tracą bramki TAK ako: 2,50 |
mecz: Cleveland Indians - New York Yankees
typ: NYY kurs: 1,62 |
Cytat:
|
Olympique Marseille- Paris Saint Germain 1X 1,30
Ajax Amsterdam - PAOK Thessaloniki 1 1,30 Sporting Braga - Celtic Glasgow 1 1,90 FK Aktobe - Hapoel Tel Aviv 2 1,85 Partizan Belgrad - HJK Helsinki ) 1 1,35 Dynamo Dresden - Borussia Dortmund 2 1,45 ako: 11,63 |
AIK- ROSENBORG 2
2.20x30- 66 |
Cytat:
1poł:Lazio - Al Nasr X2 skusiłem się :) Ajax PAOK 1 over 2.5 1poł:BATE - FC Kopenhaga X 1poł: Debreczyn - Basel X 1poł:Young Boys - Fenerbahce X 1poł:AIK - Rosenborg X |
Jeszcze cos takiego:
Sheriff - Dinamo Z x2 oraz Sporting Celtic X Trzeba zagrac cos pewnego jutro |
Dynamo K. - Gent 1 (3:0)
Unirea - Zenit St. Petersburg X (0:0) Sparta P. - Lech 1x (1:0) Bate Borysov - FC Kopenhaga X (0:0) Ajax - PAOK 1 - póki co jest 1:0 ,jak wygra Ajax to z 3 zł bedzie 55 zl |
Ajax- PAOK 1-1
A nie mówiłem? :P Ładnie weszło za to, że obie strzelą po 2.00. :P W ogóle dzisiejszy dzień na ładny plusik. ;] |
Cytat:
:magisterka: Gratuluje, miałeś racje. No nic trzeba się odkuć :> |
wczoraj zenit dzisiaj ajax;/
na jutro mysle taki puscic IF Elfsborg-Teteks Tetovo 1 Olympiakos Pireus-Maccabi Tel Aviv 1 Wisla Krakow-FK Qarabagh 1 Galatasaray-OFK Belgrade 1 AZ Alkmaar-IFK Goteborg 1 Shamrock Rovers-Juventus Turin 2 ako 4.29 |
A ja na jutro upatrzyłem takie coś
Ruch Chorzów-Austria Wien 2 10/8 Wisła Kraków-Qarabağ X 10/2 Jeszcze się zastanawiam co z Jagiellonią ale myślę że postawie na remis. |
Cytat:
na dzis pewniak :P : mecz: Ruch - Austria typ: 2 kurs: 1,85 |
Wisła Kraków(-1) v FK Karabakh
Apoel Nikozja v Jablonec Sibir Novosibirsk v Apollon Limassol Drużyna 1. powyżej 1,5 goli ako: 4,97 Jagiellonia Białystok v Aris Thessaloniki FC Powyżej 1,5 goli Ruch Chorzów v Austria Wiedeń ako: 2,66 |
Cytat:
|
Olympiakos Pireus-Maccabi Tel Aviv 1
Wisla Krakow-FK Qarabagh 1 Galatasaray-OFK Belgrade 1 AZ Alkmaar-IFK Goteborg 1 Shamrock Rovers-Juventus Turin 2 40 e.w 121 |
Cytat:
|
Austria Wieden
Besiktas AKO: 2.88 No mam nadzieje ze wkońcu cos wejdzie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl