![]() |
wolfy ma rację
|
|
Cytat:
1q2: to tylko ja jakoś zakumał :] Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Spoko , tylko sobie poleje;)
|
Cytat:
|
Mecz Lechia -Legia mial 2 oblicza :)
Pierwsze do 30 minuty gdzie widzialem wielka agresje i determinecje Lechistów ,i Dawidowskiego jak za czasow gry w Amice.Naprawde az milo sie patrzylo i drugie po 30 minucie az do konca gdzie Legia sie odrodzila a Mucha skakal j w kóleczku jak nigdy ,mimo ze wyglada na spokojnego chlopa to cieszyl sie chyba najbardziej.Ale nasi bracia bluzgali mu równo wiec mial powody :D Ciekawi mn ie tez Zaglebie Lubin.fajna ekipa sie tam zebrala a gol Micanskiego palce lizac :) |
Mecz na T29 bardzo dobry, szczególnie pierwsza połówka extra :P. Szybko strzelone dwie bramki i wydawało się, że Lechia zdoła to utrzymać... Niestety głupia kartka Dawida, kontrowersyjna decyzja Kafarskiego o zdjęciu go z boiska... Teraz możemy być mądrzy i krytykować Kafara, ale postąpiłbym tak samo - Dawid był dosłownie o krok od czerwonej, a jego kontaktowa gra prędzej czy później musiałaby się skończyć czerwienią i grą w 10, co byłoby fatalnym skutkiem. Szkoda, że II połowa wyglądała tak jak wyglądała, jednak Dawidowski ciągnie tą drużynę. Szkoda straconych 3 pkt, bo z 2-0 na 2-3 to grzech.
A Mucha się trochę zagotował :P. Zaczął prowokować trybuny (bezsensownie, bo przed tym incydentem kibice nic specjalnie w jego kierunku nie krzyczeli - ot zwykłe pare gwizdow po jednym ze starć w polu karnym). I się zaczeły Janka gesty, uśmiechy i wymachiwanie ramionami :P. Tym zachowaniem, że tak powiem wszystkich wkur.wił, nie popuściliśmy mu już do końca :P. Mimo, iż wrzucania na Muchę było dużo, to na trybunach było to traktowane z dużym dystansem, niejednokrotnie w moim sektorze ludzie mieli po prostu zwykły ubaw :P. PS. Babol Kapsy strasznie boli, tak cholernie głupia bramka, że aż szkoda pisać. |
Cytat:
Kapsa owszem zrobił "pawełka", ale koledzy z pola mu nie ułatwiali sytuacji, bo bramak Lechii była nonstop pod ostrzałem. Poprostu-za wysokie nogi na lechijne nogi. Wg mnie to samo sie stało co podczas meczu z Wisłą . Druzyna nagle staje i dostaje bramkę za bramką. |
Co znaczy dobra motywacja !
Piłkarze Legii zareagowali pozytywnie ;) Chyba mieli dość tego, iż stali się pośmiewiskiem kibiców z całego kraju. Umiejętności są jak widać. I tu nasuwa się pytanie czy przypadkiem Tarasiewicz nie miał racji, mówiąc, że grali przeciw Urbanowi. Krissu - z podobną ambicją i determinacją Wisła zagrała. W zeszłym sezonie. Również z Lechią :-) |
Paradadoksalnie może nawet dobrze ,ze się tak stało(szkoda ,że z Lechią).Białas to popierdółka a nie trener i teraz będzie się przechwalał ile w tym jego zasługi, zdobędzie punkty + w oczach zarządu,a tak naprawdę będzie uwsteczniał tych piłkarzy ...Ten wynik to reakcja zawodników,a nie mysl szkoleniowa, ale niech tak zostanie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Wow, wygrali. |
Cytat:
Co do zwycięstwa Legii - mnie bardziej ciekawi, czy oznacza to jednorazowy, 45-minutowy zryw czy początek niezłej gry do końca rundy. |
Cytat:
I to go powinno zdyskwalifikować jako specjalistę futbolowego. Albo jest nieuczciwy (nie chce robić kolegom, sobie koło pióra) albo zwyczajnie mało spostrzegawczy (właściwie głupi) :) Po co czytać felietony kogoś takiego? PS Mógł wtedy nie "wiedzieć" za młody itd ale dzisiaj? (Tak wiem "dowodów nie ma" jak piszą legioniści ale prawda jest prawdą bez względu na dowody) |
Cytat:
Nie mniej dzięki chłopakom za zostawione siły, mimo ogromnego niedosytu, było widać że tym piłkarzom po prostu zależy. Nic tylko klaskać za ambitną grę - zresztą ilość kibiców, która została po ostatnim gwizdku też mówi sama za siebie. Cały stadion to co prawda nie był, ale całkiem spora część. Doping petarda, dawno takiego nie było :) |
Cytat:
Cytat:
Do tego dodam, ze w ksiazce pojawia sie kilka watków korupcyjnych do których Kowal sie przyznaje (z GKS, derby Sevilli, Petro-Legia po powrocie), wiec nie bardzo rozumiem czemu w jedym momencie mialby przyznawać, ze cos jest kiepsko, a w innym nie. Cytat:
|
Niestety, ale nie jestem w stanie sobie wyobrazić obecnej Wisły, wyciągającej ze stanu 0:2 na 3:2 na wyjeździe skoro z tą samą ekipą kilka dni wcześniej przegrywamy u siebie 1:3. A tu co by nie mówić grajki chociaż żelowane pączki pokazali, że jak potrafią się wk..wić to stać ich na rozwalenie Lechii w Gdańsku. Moze to ta zapowiedź o karze wielkości 3-krotnej pensji tak ich zapaliła ? Jeśli tak to może spróbować to samo z naszymi ? Skoro prośby i groźby nie pomagają to uderzenie po kieszeni może zdziałąć cuda.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Inna sprawa, że kolejnego meczu Legia już nie wygra. Wydaje mi się, że to jednorazowy zryw. Niezależnie od tego, z kim grają w następnej kolejce. |
Iwański zapieprzał na 100% , zresztą cała drużyna zapieprzała.
Wniosek taki ,że jak się chce to można. Problem tylko w tym ,że gwiazdorzy musieli dostać mocnego kopa w dupę ,żeby zacząć walczyć. U nas po wpadce z Levadią determinacja też była ogromna ale starczyła tylko na 3-4 mecze. A walka musi być w każdym spotkaniu. |
Cytat:
|
Każdy wynik będzie dobry dla nas. (jesli dzis wygramy).
|
Co z tego ,że zapieprzali skoro umiejętności jak na lekarstwo. Taka gra to nic nadzwyczajnego, tym bardziej na tle średniaka ligowego. Ale nasza liga jest właśnie taka,że tylko biegasz i już wygrywasz.
Tylko bieganie i już mega mecz. Jeju,jakie mamy marne wymagania dotyczące tej ligi. |
Nie sądziłem, że to kiedyś napiszę. Dawidowski w takiej formie przydałby się Wiśle.
|
Poprostu niektorzy nie lubia Wojtka Kowalczyka i celowo przekrecaja jego slowa...manipulacja to malo powiedziane. Ja mam do niego ogromny sentyment, bo to moj idol z dziecinstwa(mimo, ze Legionista), razem z Juskowiakiem...na takich 2 napastnikow bedziemy czekac jeszcze 10-20 lat, a jednoczesnie to dwaj najbardziej niewykorzystani pilkarze w ostatnim 20-leciu(postawilbym jeszcze przy nich Tomka Frankowskiego, ktory powinien byc regularnym kadrowiczem od '98r.).
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl