![]() |
Owszem, dzis by nie powachala.. ale najlepsze lata to on ma dopiero przed soba, Ty po prostu dzialasz pod wplywem impulsu, jego zachowania itp, nie oceniasz go ogolem i obiektywnie..
jeszcze o nim uslyszycie, i o cenach ktore beda sie przewijac wokol jego transferu.. szkoda ze nie bedzie to dotyczyc Wisly, chyba ze.. |
Od dawna twierdziłem, że z Małeckiego nic nie będzie. Gość ma talent bez dwóch zdań. Jego problemem jest to, że ma nie po kolei w łepetynie.
Im prędzej się go pozbędziemy tym lepiej. Cytat:
|
Jak się go pozbędą to chyba Kirm będzie musiał jechać na Litwe bo nie będzie kim grać.
|
SKWK... Oni naprawdę bronią Skorżę za mnóstwo porażek Wisły i za podjęcie pracy w stolicy... Oni bronią Małeckiego mówiąc że to wina Kasperczaka.. A Kasperczak że to zły trener dla Wisły... A Małecki jedyne co potrafi to pyskować na zawodników rywali i sędziów... Miał tak naprawdę dobrą rundę i tyle... Więc sorry... Coś mu się chyba we łbie popierniczyło... A Cupiał ma rację... Niech go wywalą na zbity pysk z Reymonta!!! Skoro pseudogwiazda odmawia gry... Dziwne że te same problemy z Małeckim zauważył chociażby Smuda... Patryk miałeś szansę być kimś dla Wisły... A dla mnie zostaniesz zmarnowanym talentem...
|
Patryk Małecki (Wisła Kraków) - 8 Goli
Marcelo (Wisła Kraków) - 7 Goli Zobaczcie sobie ile Ci zawodnicy strzelili bramek. Jednego juz na 100% nie ma z nami, niedlugo moze 3 poleci. Coś czuję powtórkę z rozrywki. |
jestem ciekaw co by SKWK napisalo gdyby sie okazało ze Patryk Małecki chciał na klubie wymusic przejscie do lepszego klubu,
kare napewno jakąs poniesie, finansowa(?) zesłanie do ME (?) lub sprzedaz do ruskich,turkow |
Jeśli prawdą jest że się Boss o tym dowiedział to Mały już może sobie szukać nowego klubu który go wykupi za satysfakcjonującą go kwotę. Co do rozwiązania kontraktu to nie wierzę Cupiał prędzej mu będzie płacić i trzymał żeby tylko go ukarać bo czymże by było rozwiązanie kontraktu to wręcz pobłażliwe zachowanie...
|
Zobacz z kim baluje na miescie Małecki to nie bedziesz zdziwiony ze go bronia.Jak dla mnie kara musi byc surowa i ostra tak żeby nastepni jak beda mieli ochote zrobic to samo to 3 razy sie najpierw zastanowili.
|
Cytat:
|
blanco- Może i ambicje ma ale nasrane w głowie też, niestety taka jest prawda :/
|
Blanco ja widziałem Małeckiego nie raz jak balował na mieście a konkretnie we Fratnicu.
|
Cytat:
O to chodzi Zbymakowi. |
Cytat:
|
Cytat:
Ambicja polega na tym, że jak mnie posadzą na ławce i dają pograć nawet 30min to wychodzę na boisko i walczę do upadłego, daje z siebie 120%, a nie strzelam fochy i obrażam się na cały świat. |
no cóż ludzie z SKWK utwierdzają mnie w przekonaniu że są oszołomami...
Cytat:
naprawdę kupił Cię tymi gadkami o miłości do Wisły??:shock: |
Ja widziałem bo był w tym samym klubie co ja-w środku sezonu.Co do całej tej sytuacji do nie zdziwie się jak go wyrzucą,bo jeszcze się taki piłkarz nie znalazł i nie znajdzie się który będzie ważniejszy od innych i całego klubu.
|
Pseudo-gwiazdorem to jest właśnie Małecki. I jeśli dzięki takim ludzią mamy coś osiągnąć to gratuluje pozytywnego myślenia
|
Cytat:
|
Cytat:
Również piłkarsko utalentowany, ale z sianem we łbie. Z wielkiego talentu stał się przeciętnym obrońcą solidnej Korony Kielce. A kiedyś sam na forum twierdziłem, chłopak zrobi wielką międzynarodową karierę. Oby Małecki zmądrzał, może jeszcze są na to szanse. |
Cytat:
|
no wlasnie, z takimi grajkami nie osiagniemy nic. Dlatego jak go wywala, to plakal nie bede. Ma chlopak talent, ale to nie wina klubu, ze ma siano we lbie.
|
Ambicja nim raczej nie kierowała kiedy odmówił trenerowi gry...:-/
Kara na pewno,tylko jaka? Wyrzucenie z klubu raczej nie wchodzi w grę. To by było nie mądre,zaraz Legia albo inna Amica by go zatrudniła ,a po złości myślę że Patryk by poszedł z miłą chęcią . Ja bym postawił na rundę jesienną w ME, i po kieszeni :p. |
Taki zupełnie niepotrzebny pierd tuż przed startem sezonu, ale (jeśli pogłoski o wyrzuceniu Małego się sprawdzą) może przewietrzy to trochę szatnie, bo jak wszyscy wiemy Mały nie ma dobrego wpływu na resztę drużyny, wręcz przeciwnie.
Ja tam za nim nie będę tęsknił, choć jest niezły i kilka punktów by nam dał, to swoim zachowaniem już od dłuższego czasu wszystkich wnerwia. |
Cytat:
|
Cytat:
A na poważnie - jak Maciek zacznie grac i strzealać bramki wtedy taki tekst będzie na miejscu, teraz to taka fanfaronada. Mięciel też miał zawojować naszą ligę.... a skończył w ŁKS po drodze skuczał żeby Ruch ale z Radzionkowa go zatrudnił:) Jednym się udają powroty, innym nie. Mam nadzieję że Żurawiowi się uda:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kto jak kto, ale Małecki powinien Kasperczakowi buty wiązać a nie podnosić na niego głos. Pewnie wielu już nie pamięta, ale Patryk, jeszcze w kadrze juniorskiej, tylko dzięki Kasperczakowi został w klubie, bo po pewnych ekscesach groziło mu wyjebanie z Wisły.
|
Jeśli potwierdzi się info, że to sam Cupiał wydał wyrok na Małego, to ciekaw jestem jak zachowa się SKWK. Napisze felieton syntezujący tezę (za Cupiałem) i antytezę (za Małym)? Napisze dwa: jeden za, drugi przeciw? A może w myśl zasady: robimy omlet, tłuczemy jaja, potępi Małeckiego i poprze bossa? Mają teraz nad czym myśleć : )
P.S. Znalazłem rozwiązanie! Napiszą jeden i potępią w nim Kasperczaka! |
Ludzie, dla rozluźnienia nastrojów:
Co zrobić z Małeckim? http://www.weszlo.com/news/5212 Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl