![]() |
Na dziś takie coś :
Lierse-Dender 1 Nijmegen-Willem 1 Aris-Xanthi 1 kurs 4,10 i zabawowo Bayern-Fiorentina dokładny wynik 3:1 kurs 11 zł |
Derby ładnie trafione, ale usa w hokeja mnie oszukali. :[
Coś ciekawego na dziś Panowie? |
Cytat:
|
Mnie wczoraj Leeds wyciulało:foch:
Na dzis gram mało wyszukany kupon: Newcastle - Coventry 1 / 1,50 Nijmegen - Willem II 1 / 1,55 |
Nijmegen-Willem II 1 1.60
Kowalczyk J-miej.1-3? Tak 1.55 Newcastle-Coventry 1 1.47 Wigan-Bolton 1X 1.30 Bayern M.-Fiorentina 1 1.50 Zobaczymy jak to pójdzie. |
A ja dla odważnych polecam Brest. Lens w jakiejś super formie nie jest, a drugoligowiec pokazał nie raz, że jest mocny;) Kurs około 5
|
Zagrałem Bayern, NEC i Kowalczyk w TOP 3. Trial, życzę powodzenia ;)
|
Ja Bayern, i Kavala teraz w pucharze.
|
Majdic - Kowalczyk
kurs: 1,60 |
Cytat:
|
Na dziś myślę Bayern, Nijmegen i Newcastle. Gdybym tylko miał kasę...
|
Grubo:
Panathinakos - Roma 2 2.3 |
Na dziś jeden spokojny za 30 PLN :
FC Bayern München - AC Fiorentina (0:1) (Handicap) 1 2,05 FC Porto - Arsenal FC (1.Połowa) X 2,00 NEC Nijmegen - Willem II Tilburg (Typ) 1 1,50 i jeden zabawowy wariat za 2 PLN: FC Porto - Arsenal FC (Połowa/Wynik końcowy) X / X 4,90 Kto zwycięży kokurencję Half-pipe mężczyzn na Igrzyskach Olimpijskich? Shaun White (USA) 1,20 Wigan Athletic - Bolton Wanderers (Typ) X 3,25 Newcastle United - Coventry City (0:1) (Handicap) 1 2,05 Füchse Berlin - SG Flensburg-Handewitt (Typ) 2 1,50 Jak duża będzie przewaga zwyciężczyni w zjeździe kobiet? (Przewaga wygranej) 0,31 - 0,50 sekund 6,20 Knack Randstad Roeselare - Trentino Volley (Typ) 2 1,25 Finlandia - Białoruś (under/over 5.5) 2 1,75 |
no to zem sie kur!!wa wypuscil z biegami... Majdic po wypadku poobijana ledwo zyje i pewnie nic nie ugra;/ cza zostac przy hokeju i pilce noznej;]
Olli Jokinen jako moj dzisiejszy strzelec po kursie 2,59 |
Na jutro:
Villarreal- Wolfsburg 1 1,85 Athletic Bilbao - Anderlecht 1 1,75 Hamburg- PSV 1 1,75 Kurs: 5,66 Wkład: 10 zł Wygrana: 50,9 Panathinaikos-Roma 2 2,45 Hertha Berlin- Benfica 2 2,2 Kurs:5,39 Wkład: 10 zł Wygrana: 48,5 Co myślicie nad takimi kuponami?? Czekam na opinie. |
Losz kur...wspolczuje wszystkim,ktorzy grubo Majdic obstawili,caly urok sportu ;/ Sam za to chyba przeceniłem forme Kowalczyk,ze bedzie 1-3 w sprincie.
Gratulacje Rocco |
Cytat:
|
WISLAZWE Tez gram to jutro;) Roma wiadomo wielka forma,a dodatkowo nie obcy im klimat stadionu w Atenach;) Hertha za to bez formy wiec jak nie czysta 2 to już X2 jak dla mnie pewny;)
|
Coś byście wyrzucili z tego kuponu? :D
Brugge - Valencia 2 Hertha - Benfica 2 Kazan - Hapoel T.A. 1 Liverpool - Unirea 1 AEL Limassol - APEP 1 Gra w Brugii jakiś znany piłkarz? Są w stanie ugrać coś z Valencią? |
Justyna wygra 2 półfinał ? Tak. 1.80
|
Kamson
a na co Ci ten Cypr? Toż to jakis puchar jest.. ja bym to wywalil Siłą Bruggi jest to ze graja na własnym stadionie.. wiem ze to nie jest moze jakis super wymiernik.. ale przeczytaj: http://francja.goal.pl/index.php?dzi...artykul=164898 ----------------------------------------- Ja jutro gram za 80zł : Hertha - Benfica 2 |
Cytat:
Dałem rano że zdobędzie złoto. Bedzie cieżko ale szanse są. |
Finał sie rozegra chyba między Kowalczyk a Bjoergen,ze wskaznaniem wdg mnie na Bjoergen choc chcialbym inaczej :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Hehe, wzajemnie. :D |
Kowalczyk 1-2
Newcastle-Coventry 1 Porto-Arsenal 1 Lorient-Bordeaoux 2 Lens-Brest 1 7dyszek przeszło koło nosa.. Kur.. mac !:evil: |
Jakies typy na noc ? Atlanta?
Na noc : Clippers-Hawks |
Spotkanie: Fulham FC- Szachtar Donieck
Typ: 1 Kurs: 2,30 Bukmacher: bet-at-home.com Analiza: W dniu dzisiejszym stawiam zdecydowanie na Fulham. Dla wielu jest pewnie niespodzianką ich tak daleka gra w Lidze Europejskiej- mnie to jednak nie zaskakuje. Fulham mimo licznych kontuzji uchodzi za faworyta potyczki z Szachatarem, ponieważ jest to na prawdę nieobliczalna drużyna. Pokazał to znakomicie choćby niedawny mecz z Manchesterem United, gładko wygrany przez londyńczyków 3-0. Zresztą ostatnie mecze The Cottagers świadczą jak najlepiej o tej drużynie i o jej sile na własnym boisku. Wygrana ligowa z Burnley 3-0 oraz pucharowa z Notts Country 4-0 muszą budzić respekt każdego rywala. Na niekorzyść londyńczyków przemawiają jendak kontuzje kilku ważnych zawodników- Dempseya, Koncheskiego i Zoltana Gera. |
Fulham- Szachtar chyba pewniejszy typ, to że obie strzelą niż wygrana gospodarzy. Jak dla mnie Szachtar jest faworytem całych rozgrywek.
Ja na dziś zagrałem Rubin, AEL Limassol w pucharze Cypru, Shahar Peer (jak już są ci żydzi na świecie, to niech się do czegoś przydadzą :D ) i O. Rochusa. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl