![]() |
Żeby wyjaśnić od razu - mi się podoba. Jak chce do teatru, to ide do tatru, a jak na mecz to na mecz. Zresztą złapałem się nie raz, że ilość "kvrew" w moim słowniku zwiększa się odwrotnie proporcjonalnie do odległości od stadionu :) Uwielbiam polskie kibicowanie i żadnej Anglii tu nie chcę.
Napisałem tylko jak to z niektórymi piknikami jest, i co przeszkadza, żeby było ich więcej. Może kiedyś ktoś znajdzie złoty środek. |
Cytat:
|
Powiem Ci Oldpara, że w poprzedniej rundzie byłem na jednym meczu(Litex) na E, właśnie dlatego, że z koleżanką chciałem iść.
I miała zupełnie inne wrażenia po meczu, bardzo jej się podobalo, była bardzo podekscytowana... ;) ogólnie mówiąc, nie żałowałem :))) Myślę, że to zależy od osoby i sytuacji. Jak zabieram kogoś pierwszy raz na mecz, to od razu mówię jaka jest atmosfera, jakie zwyczaje, tak żeby nikt nie był zdzwiony. Mój ojciec siedzi na E23, znając jego jest tam czołowym "ku*wującym" i jak mam mu teraz zakazać "przeżywać" mecz na całego jak on traktuje to jako odstresowanie, zapomnienie o problemach itp. Ludzie nie tylko przychodzą oglądać mecze, są też tacy dla ktorych jest to pewna odskocznia od codzienności. A na całe szczęscie klimat na polskich stadionach jeszcze to umożliwia. |
Nie ma już biletów na sektor C na mecz ze Standardem!
Każdy, kto będzie chciał kupić bilet bezpośrednio przed meczem, na pewno dostanie wejściówkę. Lepiej jednak kupować bilety wcześniej niż później, bo tuż przed meczem mogą być kolejki do kas. |
a ile poszło tych biletów w sumie? Wczoraj pisali o końcówce na E25.. Jak jest dzisiaj?
|
Cytat:
|
Idź jutro na mecz i policz ile razy będzie wyklinana rodzina sędziego czy Bogu winny ducha zawodnik...
|
To nie buractwo tylko wywieranie presji czy to na sędziach czy zawodnikach.
Przy każdym karnym podyktowanym dla rywala przez sędziego, za każdy zółty / czerwony kartonik pokazany przez sędziego i tym podobnym muszą być gwizdy, buczenia tudzież fala wyzwisk. Gośc ma być po naszej stronie, bez względu na to czy słuszenia pokazał kartkę dla zawodnika Wisły itp czy nie.A co do zawodników przeciwnej drużyny to zależy o kim mowa :D (to "buractwo" nazywa się "piekłem na danym stadionie" o czym nawet laiki w mediach wiedzą. Mówiąc przykładowo "drużyna tam nie będzie mieć łatwo, miejscowi kibice potrafią zniszczyć psychicznie piłkarza / wywrzeć niesamowitą presję na sędziach / znani są ze swojego fanatyzmu / itd czy też gdy do głosu dochodzi piłkarz "grałem w tamtejszej lidze i jest bardzo ciężko przyjezdnym drużyną) poza tym nie przesadzaj bo nie jest wyzywana cała 11stka drużyny przeciwnej gości przez 90 minut. Raz do czas jeden z drugim dostanie większy łomot. i tyle. Przecież nie będziemy im klaskać :rotfl: , żebyście usłyszeli co piłkarze mówią w szatniach przed meczami i w przerwach.. to pierwsi wyskoczylibyście z kijem i niejednego z nich gonili. Sport i piłka nożna to emocje, klapy na oczach i do przodu. W spokoju można rozwiązywać krzyżówki. |
Temat jest o biletach a nie o przeklinaniu lub nie !
|
ja mam pytanie troszkę innego gatunku .pytam z ciekawości ...czemu bilet na H23 jest droższy niż bilet np na E23 , czyli sektor leżący dokładnie na przeciwko ??
|
^^^ Bo tam obracasz się w "wyższych" sferach ;)
|
H23 z tego co się orientuje jest blisko stanowisk prasowych, może to ma jakiś wpływ...
|
bo chca zeby wiecej ludzi siedzialo tam gdzie ich widac w tv i zeby bylo wrazenie za stadion pelny
|
Kolejki są? :)
|
Ponoć przed otwarciem Strefy była kolejka tak na 60-80 osób. Czyli całkiem nieźle.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kumplowi wysypała się jedna osoba z ekipy na dzisiejszy mecz - bilet do sprzedania po obniżonej cenie. Bilet na sektor E22.
|
Cytat:
Doradzam sprzedającemu i kupującemu (zwłaszcza) wejście wspólne i zapłatę sprzedającemu już na stadionie. Jak ktoś kupi nawet taniej wcześniej, to może się okazać, że ma dosyć drogi bezwartościowy papierek. |
Panowie mam do Krakowa 120 km drogi, około 19 powinny jeszcze zostać jakieś bilety?
|
123
Powinny A nawet na 99 % będą. |
Być będą bo kompletu na 99% nie będzie,wiec wsiadaj i jedz smialo :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po południu nie było kolejek, ale cały czas ruch w Strefie.
Bilety na H23 droższe, bo stamtąd można przejść na trybunę prasową po kawę/herbatę. :D Szczególnie przy takiej pogodzie jak dziś, bo w porównaniu do C to tam jest lodówka (tym bardziej, jak cały mecz się siedzi). |
sorry ze w druga strone ale mi tacie wyjazd z dzialki zakopalo - moge zwrocic jego bilet w kasie ,albo zabrac kogos innego na ten bilet ( imienny, jego pesel) - i jesli da sie wymienic to czy wystarczy ze bede mial karte ktora kupiem?
|
Cytat:
|
Ale możesz spróbować wejść na kogoś dane. Wszystko zależy od sektora, ochroniarza, szczęscia. Może się udać.
|
sorry za off, ale co znaczy
Cytat:
bo nie mogę zrozumieć |
Czego nie rozmiesz,czy czytac nie potrafisz ?
Jego ojciec nie może dotrzeć na mecz bo mu wyjazd z działki zakopało i pyta sie czy moze wziąć kogos na jego bilet. zeby nie off Mozesz wziac kogos na jego bilet,ale szanse ze wejdzie sa 50/50. |
dzieki Panowie za info - zobaczymy . W Beskidzie Wyspowym stan male "kleski zywiolowej" i ciagle pada snieg
|
na godzine 17 - brak biletów na C, G, E25,E22, na E 12 zostało kilkanascie miejsc. Z innymi sektorami nie wiem.
|
Bilety na Koronę
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...korona_kielce/ |
tak tanich biletów dawno nie było.Ludzie do roboty mam nadzieje że z 25koła dobijemy.
|
Jak będzie 15 tys. to będzie dobrze, patrząc na nasze wyniki i frekwencje...
Chociaż dużo zależy od wyniku czwartkowego meczu. Jeśli awansujemy, na pewno trochę osób to przyciągnie na stadion. Bilety po 10 zł... Śmieszne. :) Już raczej nikt nie ma prawa narzekać, że bilety są za drogie i pchać się na C, bo tam najtaniej. |
masakra do czego to doszło że bilety po 10zł;DJeżeli nie będzie 20 tysięcy to jasny znak dla klubu żeby podwyższyć ceny biletów bo i tak nikt więcej nie przyjdzie:D)
|
Cytat:
Na cenę narzekać raczej nikt nie będzie, ale za to pewnie usłyszymy narzekania typu, ''Korona Kielce?!?! Co to jest nie idę, jakby to Legia przyjechała i bilety byłby w takiej cenie to bym poszedł na pewno'' :> Reasumując cena biletu bardzo dobra, atrakcyjność rywala już mniej. |
Zapewne wiele osób zrobi tak jak ja - zakup biletu w dniu meczu. Lepiej mi jest przyjechać kilka godzin wcześniej do Krakowa, kupić bilet i iść na piwo (lub coś zjeść), niż przyjeżdżać specjalnie po bilet w przedsprzedaży, gdy mam pewność, że bilety będą w dniu meczu.
|
Cytat:
Kto przychodzi dla rywala nie jest prawdziwym Kibicem Wisły Kraków. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl