![]() |
Cytat:
|
Cytat:
No ale los nam to oddał w 94 minucie ostatniego meczu. Ta kara dla Lecha to jakaś kpina, nam by co najmniej trybunę zamknęli. |
Cytat:
|
przydaly by sie jakies kartki i ewentualnie jedna kontuzja w amice :) juz w sobote maja Lechie
|
Teraz kuchenki już lepiej grają, ale przez pierwsze 25-30 minut nie mogli z połowy wyjść.
|
tak tak Gancarczyk ty w bajki wierzysz że sie obudzicie i strzelicie dwie bramki a jak szczęście da to 3, ładnie bujną mają wyobraźnie
|
Gancarczyk to jednak jest pala. "Przeciwnik mnie uderzyl i to byla przypadkowa reka i nie powinno byc karnego" Co za ciolek. Nie dosc ze byla walka w powietrzu i nikt go nie uderzyl, to jeszcze trafia reka w pilke, zmienia jej tor lotu, ale to nic zlego. Na koniec mowi ze sie obudza i strzela 2 a moze 3 :D Co za facet :D
|
Gancarczykowi wystarczy się na twarz spojrzeć i wdać, że jest coś nie ten tego.
|
Gancarczyk z Arboleda I Sowa, tfu Peszkiem, to absolutne top 3 najbardziej irytujacych piłkarzy w ekstraklasie! Dobrze tak Kuchenkom, niech spadają, Pasy, nie będą same w 1 lidze;)
|
Cytat:
Otóż to... mam takie same spostrzeżenia. I nie ma co zwalać na to, że z nami super szybko wyrównali, bo w tamtym meczu gonili jakby mieli silniczki w du***ach i chcieli naszych zagryźć na murawie. A tutaj (i z Ruchem i z kilkoma innymi drużynami) - pełen luzik i spokój. Tak czy inaczej z Polonią będzie ciężko w Wawie... pzdrw |
czyżby "najjlepsi" kibice gwizdali na swoich piłkarzy już w przerwie...
|
Amika i Pejsy w I lidze PIĘKNIE :D :taniec:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
oni się spinają tylko na największe marki :
- Juventus - Wisła - Manchester :) dobrze się ogląda meczyk |
Będę się szalenie cieszył jeśli umocnią się na 15 miejscu, aby mogli sobie zaśpiewać: Brat - brata w potrzebie nie zostawia.
|
No to teraz Lech już jest na miejscu spadkowym bezsprzecznie , bo nie wierzę aby wyrównali , mogli jeszcze dostać na 3 : 0. Czyli dwie zaprzyjaźnione ekipy zamykają tabele , no przyznam ,że bardzo ciekawie to wygląda. I co teraz zrobi Bakero ?? Wpuścił ostatnio wychwalanego Możdżenia. Teraz atakują od początku ale zaraz coś czuje ,ze natkną się na kontrę zakończona bramką
|
no i Lech goni
|
Groclin nie wyszedł na II połowę, widać wyje*** na wszystko Janasa daje o sobie znać.
|
Cytat:
|
Ocho , to nie za bardzo coś im wróżę , ale jeszcze mecz się nie skończył , ale akcja im wyszła , trzeba przyznać
|
ten Wieszczycki czyżby miał całą kuchnię z amicii że tak liże im dupska?
a tak a propo jak długo zespół Amicii będzie grał w Poznaniu ? |
Żeby tylko Polonia nie straciła punktów przez nieskuteczność Sobiecha. Lech zaatakuje, wszystko teraz możliwe.
|
Faktycznie, jeśli Amika dzisiaj wygra Sobiech będzie pod ostrzałem mediów. I Wojciechowskiego. Nie po to płaci się za napastnika 1 mln €, żeby marnował stuprocentowe sytuacje.
Wydawało mi się przed sezonem, że Sobiech to wielki talent i Wojciechowski tylko troszkę przepłacił. Bo inwestycja raczej mu się zwróci. Cóż, chyba się myliłem. |
Szkoda, że Polonia nie przybiła tego Lecha w pierwszej połowie jak miała okzaje. :/
No, ale zobaczymy jak się to dalej potoczy. Oby Lech przegrał, ew. remis. :) Btw. Mógłby mi ktoś zapodać jakiś filmik z tym faulem Komorowskiego z meczu z Jagą? |
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...zak__2_0_.html 0:59 sekunda, w prawym dolnym rogu
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24225 prosze bardzo Masterlag
|
No i proszę 2:2.
|
Cytat:
|
Wilk ...
I najlepiej zeby remis zostal Lech nie przeskoczy w tabeli Slaska a Polonia nie przeskoczy nas |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl